Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

melikecim nasılsın bebişin nasıl?ilk sayfada bebeğini kucağına aldı yazıyo aldınmı bebişini kucağına

anladım canım geçmişş olsunn
ohh ehliyet te almışsın hayırlı olsun inşalahh

anladım canım geçmişş olsunn
ohh ehliyet te almışsın hayırlı olsun inşalahh

sağol canım ikisi içinde valla dikkat etmek lazım hastanenin acili doluydu yüksek ateşden eşim 10 gün 39.5 dan düşüremedik çok fenaydı sende yeni doğum yaptın dikkat et...öpüşüp sarılma kimseyle bebişede yaklaştırma kimseyi sen daha iyi bilirsinde ben arkadaşın olarak tavsiyede bulunmak istedim yanlış anlama sakın bilmişlik taslıyo gibi olmayayım....

canım benim ya olur mu hiç öle şeyy çok saol canım dikate alacam tatlım çok haklısın salgın var birde

SAAT 16:25 HAyırdır ASİ nerdesin bugün bu saat oldu topiğe giriş yapmamışsın hayırdır şekerim eksikliğin belli oluyor bi işin yoksa kesin UNUTMA BENİ dizisini seyrediyorsundur

Canım yeni dopiğin hayırlı olsun sana tez zamanda uğur getirsin
işallah allah razı olsun güzel dilekleriniz için ben dediğim gibi yeni üye oldum bu sitesi tam kullanmayıda pek bilmiyorum biraz uğraşıcam galiba artık yardımcı olacaksın bana tabiki rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…