- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
sevdam datlımm aplamm yokmu patronlar rahatsın maşalh bugünn
nasılda belli oluyo dimi patronun olmadığıevet yok canım daha gelmedi ama ben şimcik çıkıp yemek yiyem gelmezse yeniden girerim
nasılda belli oluyo dimi patronun olmadığıevet yok canım daha gelmedi ama ben şimcik çıkıp yemek yiyem gelmezse yeniden girerim
kızlar ben de evi toparlıycam daho sonra gelirim yine görüşürüz
kızlar nurcanın yazdığı mektup nerede bende okumak istiyorum
melikecim nasılsın bebişin nasıl?ilk sayfada bebeğini kucağına aldı yazıyo aldınmı bebişini kucağına
slm canım hoşgeldinn
çok şükür canım aldımm kucağıma Rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inşalah sne nasılsın canım
rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ben aynı yerimde sayıyorum gülüm...
amin canım Allah razı olsun inşalahh
bu hasrette bitecek elbett datlım
inşallah canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...
amin canım neler yapıyosun canım sık gelmiyorsunn
valla kaç gündür annemlerdeydik eşimin ateşi çok yüksekdi düşüremedik onunla uğraştım onun için giremedim ondan öncede ehliyet sınavlarım falan vardı gece giriyordum ozamanda kimse olmuyordu zaten...
anladım canım geçmişş olsunn
ohh ehliyet te almışsın hayırlı olsun inşalahh
sağol canım ikisi içinde valla dikkat etmek lazım hastanenin acili doluydu yüksek ateşden eşim 10 gün 39.5 dan düşüremedik çok fenaydı sende yeni doğum yaptın dikkat et...öpüşüp sarılma kimseyle bebişede yaklaştırma kimseyi sen daha iyi bilirsinde ben arkadaşın olarak tavsiyede bulunmak istedim yanlış anlama sakın bilmişlik taslıyo gibi olmayayım....
canım ben kaçıyorum kusura bakma canım öptümm hayırlı günlerr
işallah allah razı olsun güzel dilekleriniz için ben dediğim gibi yeni üye oldum bu sitesi tam kullanmayıda pek bilmiyorum biraz uğraşıcam galiba artık yardımcı olacaksın bana tabiki rica ediyorumCanım yeni dopiğin hayırlı olsun sana tez zamanda uğur getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?