pınar benim canım maalesef 3.de olmadı neyse artık düşünmek istemiyorummmm dondurulmuşumuz var çok şükür onlar bizi biz de onları bekliyoruz
merhaba kızlar geçmişinizi okudum nurcanın yazdığı mektubu okumak istedim ama sayfa açılmadı sonra yine deneyecem
demettooo bugün hiç girmemiş hayırdır ne oldu ki nerelerde ki.........
şimdi okuduklarımı unuttum da.......
MELİKE sana gaz için müthiş bişe tavsie etcem.istersen dene doktora danş mutlaka o da tavsiye etcek bnm çevremde herkes ondan kullanıor tamamen bitkisel bir şurup...özel alınıor reçeteyle satılmıor doktoruna sor...adı:NURSE HARWEYS....
merhaba elif nasılsın bacım demeti bende merak ettim hiç gelmedi acaba nerde inşl bi sorun yoktur
MELİKE içinde önerdiğin ilaç çok doğru nurse harweys tamamen bitkiseldir hiç bi yan etkisi ile karşılaşmadım evlenmeden önce ecz.kalfa olarak çalıştığımda çok sattığım bi ilaç inşallah melikenin bebişinede iyi gelir
iyiiim bacım ya saol...bende merak ettim şimdi inş.bişe yoktu.
rnursa harweys i bnm ailemde de kulanan oldu halende kullananalar var çok da memnunlar.
sen nasılsın nasıl gidioor
kıslar samyeli gelmiyor artıkk haberi olan varmı geöen bi gördüm ismini bişey yazmadan çıktı
arkadaşlar ben yniyim ama paylaşımlarınızı okurken yazmak istedim hangi hastanede tedavi gördüğünüzü merak ettim bende tüp bebeğe gideceğim için sormak istedim hastane konusunda kararsız bir haldeyiz yardımcı olursanız sevinirim
nurcanm pınar için 200 tefriciyeyi okudum canım rabbim kabul etsin tez zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eylesin inşallah
tosticim iyi akşamlar ordamısın canım
iyi akşamlar canımcım burdayım nasılsın ne durumdasın test ne zamandı
ahh canım test günüm bugündü normalde ama ben pazar akşamı regl oldum maalesef 3.denememizdi:2:
selam kızlar nasılsınız
demek samyeli hamile bizi hiç haberimiz yok buraya gelmedi dğilmi haber vermek için...
tosticim allah kabul eylesin bende alayım tefriciye senden haftaya cumaya kadar değilmi canım 200 tane alayım bu hafta sınav haftam o yüzden dah almak isterdim ama bakma
bugüngözümden açtı sanırım tuğbişin midesi lt üstmüş hemen esra aklıma geldi umarım esram gibi zorlu bi hamilelik geçirmezsin tuğbişimm
pınar cem demirel gerçeknten çok güven veren biri şuan demek ataşehirde memorialde bana bilgi verirmisin kaça maliyet oldu sgk oldumu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?