- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
canım hakkında hayırlısı olsun üzülme sakı allah büyük
selam kızlar nasılsınız
demek samyeli hamile bizi hiç haberimiz yok buraya gelmedi dğilmi haber vermek için...
tosticim allah kabul eylesin bende alayım tefriciye senden haftaya cumaya kadar değilmi canım 200 tane alayım bu hafta sınav haftam o yüzden dah almak isterdim ama bakma
bugüngözümden açtı sanırım tuğbişin midesi lt üstmüş hemen esra aklıma geldi umarım esram gibi zorlu bi hamilelik geçirmezsin tuğbişimm
pınar cem demirel gerçeknten çok güven veren biri şuan demek ataşehirde memorialde bana bilgi verirmisin kaça maliyet oldu sgk oldumu :26:
erkek kısırlığı için;
100 gram gerçek arı sütü
100 gram antep fıstığı
1 kilo halişs bala karıştır 40 gün sabah akşam 1 çay kaşığı yutulur.
çocuğu olmayanlar için;
"Ya samed" ve Ali imran 38.ayeti 41 gün sabah namazından sonra 41 defa okunur
sonra gecenin üçte birinde "Ya samed" 313 defa çekilerek 41 gün 1 kilo bala üflenir.
erkek ve kadın cuma günü iştirakten sonra 2 rekat hayırlı çocuk namazı kılıp balı 41 gün yer.ve aynı olay 3 defa yapılırsa allahın izniyle çocuk sahibi olunur.
kızlar bu bilgiler çok önemli bir kitaptan alıntıdır. bilgi amaçlı yazdım..
valla çok üzüldüm tosticim bu sefer yıkıldım yanii resmenn zaten inancımız olmasa napardık bilmem canım haftaya cumaya kadar sa ben de 200 tane alırım tefriciyee
evet canım hep negatif sonuç aldık ama cem beyden en ufak bi şüphemiz yok biz de memnunuz evet canım geçen sene mayısta memorıale geçti 1900 euro artı ilaçlar benim 1000 tl tuttu ilaçlarım biz sgkdan yaralanamadık çünkü şartlarımız olmuyo öle işte canım sen gitmişmiydin daha önce kendisine ne aşamadasın merak ettim :26:
ben hiç anlamadımmmm nee gerii bi insanım yaaaaaaaaaaaaa:26::26::26:
vallahi pınarım sakın üzülme oluruna bırak canım benım herşeyde var bir hayır ne yapalım herşey yaradanın elinde istediğine istediğini veriyor istedğinden alıyor hayır yapma diyebiliyormuyuz
hayatını yaşa duanı et gerisi mevlaya kalmış ne yapalım kuşum sağolasın tefriciyeler içinde allah razı olsın gönlünün muradını versin canım
kızlar bu arada benım tefriciyeler cumaya değil perşembeye kadar okunacak
tamam canım hallederiz ozmana kadar merak etme sen
ben yavaş yavaş çıkıyorum biraz dinlenip sonra kuranımı okuyacağım
herkese hayırlı akşamlarrr
benim gittiğimde yeditepedeydi ön görüşmeye gitmiştik eşimde bende memnun kaldık ama 2.tedaviye başlamadığımdan rafa kaldırdım şu zamana kadar bakalım ilerleyen zmanlarda belkide ona giderim.
ben 1 tüp yaptırdım geçen sene ocak ayında umut tüpte negatif işte ondan sonra beklemedeyiz
sevdacımmm senin dediğin cem bey cem fıçıcıoğlu sanırım yeditepe üniv. de benim ki cem demirel isimleri aynı ondan karıştırdın sanırım ama cem fıçıcıoğlunu da biliyorum iyi diye duymuştumm
erkek kısırlığı için;
100 gram gerçek arı sütü
100 gram antep fıstığı
1 kilo halişs bala karıştır 40 gün sabah akşam 1 çay kaşığı yutulur.
çocuğu olmayanlar için;
"Ya samed" ve Ali imran 38.ayeti 41 gün sabah namazından sonra 41 defa okunur
sonra gecenin üçte birinde "Ya samed" 313 defa çekilerek 41 gün 1 kilo bala üflenir.
erkek ve kadın cuma günü iştirakten sonra 2 rekat hayırlı çocuk namazı kılıp balı 41 gün yer.ve aynı olay 3 defa yapılırsa allahın izniyle çocuk sahibi olunur.
kızlar bu bilgiler çok önemli bir kitaptan alıntıdır. bilgi amaçlı yazdım..
neyi anlamadın sor yardımcı olmaya çalışayım çıkmadan canım
demek ölee heeaklımda öle kalmış valla neyse oda iyiydi yanii
pınar yatrın gelemezsem haberiniz olsun bu akşam tefriciye bitiyo aldıklarım haberin olsun
iyi akşamlar sizleree
selam arkadaşlar ben de aranıza yeni katılanlardanım.. 1 yıldır gebe kalamıyorum hastaneye gittim bir daha ki hastalık tarihime hsg çektirecem aranızda çektiren var mı
cnm "Ya samed" ve Ali imran 38.ayeti 41 gün sabah namazından sonra 41 defa okunur derkennn ne okunacak burdaa bide gecenın üçte birin deee ya samedd çekılır dıyoo yanii kaçtaa oluyyooo son olaraktaaa yani 3 defa 41 gun olarakmı yapılıcak
demek ölee heeaklımda öle kalmış valla neyse oda iyiydi yanii
pınar yatrın gelemezsem haberiniz olsun bu akşam tefriciye bitiyo aldıklarım haberin olsun
iyi akşamlar sizleree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?