Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcik msn ye bekledim ama gelmeyince buraya yazayım

baş ağrısı ve rahatszılık için okunacak dua

"bismillahi'l kebir,neuzü billahil azim min şerri ırkın na'arin ve min şerri harrin nar"
"büyük allahın adı ile,kan fışkıran damarın şerrinden ve ateşin sıcaklığının şerrinden Allah a sığınırım"

canım hakkında hayırlısı olsun üzülme sakı allah büyük

valla çok üzüldüm tosticim bu sefer yıkıldım yanii resmenn zaten inancımız olmasa napardık bilmem canım haftaya cumaya kadar sa ben de 200 tane alırım tefriciyee

erkek kısırlığı için;

100 gram gerçek arı sütü
100 gram antep fıstığı
1 kilo halişs bala karıştır 40 gün sabah akşam 1 çay kaşığı yutulur.

çocuğu olmayanlar için;

"Ya samed" ve Ali imran 38.ayeti 41 gün sabah namazından sonra 41 defa okunur
sonra gecenin üçte birinde "Ya samed" 313 defa çekilerek 41 gün 1 kilo bala üflenir.
erkek ve kadın cuma günü iştirakten sonra 2 rekat hayırlı çocuk namazı kılıp balı 41 gün yer.ve aynı olay 3 defa yapılırsa allahın izniyle çocuk sahibi olunur.

kızlar bu bilgiler çok önemli bir kitaptan alıntıdır. bilgi amaçlı yazdım..

evet canım hep negatif sonuç aldık ama cem beyden en ufak bi şüphemiz yok biz de memnunuz evet canım geçen sene mayısta memorıale geçti 1900 euro artı ilaçlar benim 1000 tl tuttu ilaçlarım biz sgkdan yaralanamadık çünkü şartlarımız olmuyo öle işte canım sen gitmişmiydin daha önce kendisine ne aşamadasın merak ettim :26:

ben hiç anlamadımmmm nee gerii bi insanım yaaaaaaaaaaaaa:26::26::26:

valla çok üzüldüm tosticim bu sefer yıkıldım yanii resmenn zaten inancımız olmasa napardık bilmem canım haftaya cumaya kadar sa ben de 200 tane alırım tefriciyee

vallahi pınarım sakın üzülme oluruna bırak canım benım herşeyde var bir hayır ne yapalım herşey yaradanın elinde istediğine istediğini veriyor istedğinden alıyor hayır yapma diyebiliyormuyuz
hayatını yaşa duanı et gerisi mevlaya kalmış ne yapalım kuşum sağolasın tefriciyeler içinde allah razı olsın gönlünün muradını versin canım

benim gittiğimde yeditepedeydi ön görüşmeye gitmiştik eşimde bende memnun kaldık ama 2.tedaviye başlamadığımdan rafa kaldırdım şu zamana kadar bakalım ilerleyen zmanlarda belkide ona giderim.
ben 1 tüp yaptırdım geçen sene ocak ayında umut tüpte negatif işte ondan sonra beklemedeyiz

evet canım çok haklısın ama çok zor gerçi gitgide toparlanıyorum inş daha iyi olucam olmam da lazım haftaya cumaya kadar demi senin tefriciyeler tostimmm bu hafta da benim için okuyoduk ama sanırım 800 eksik varmış inş yarına kadar biter

sevdacımmm senin dediğin cem bey cem fıçıcıoğlu sanırım yeditepe üniv. de benim ki cem demirel isimleri aynı ondan karıştırdın sanırım ama cem fıçıcıoğlunu da biliyorum iyi diye duymuştumm

selam arkadaşlar ben de aranıza yeni katılanlardanım.. 1 yıldır gebe kalamıyorum hastaneye gittim bir daha ki hastalık tarihime hsg çektirecem aranızda çektiren var mı

demek ölee hee aklımda öle kalmış valla neyse oda iyiydi yanii

pınar yatrın gelemezsem haberiniz olsun bu akşam tefriciye bitiyo aldıklarım haberin olsun

iyi akşamlar sizleree

neyi anlamadın sor yardımcı olmaya çalışayım çıkmadan canım

cnm "Ya samed" ve Ali imran 38.ayeti 41 gün sabah namazından sonra 41 defa okunur derkennn ne okunacak burdaa bide gecenın üçte birin deee ya samedd çekılır dıyoo yanii kaçtaa oluyyooo son olaraktaaa yani 3 defa 41 gun olarakmı yapılıcak

demek ölee hee aklımda öle kalmış valla neyse oda iyiydi yanii

pınar yatrın gelemezsem haberiniz olsun bu akşam tefriciye bitiyo aldıklarım haberin olsun

iyi akşamlar sizleree

kıs sevda evet senın dedıgın cem demırel deil sanırsaammm o çunkuuu memorıelden once acıbadem deydii gitmiştim on gorusmeyee adamm bızııı bencee yaptırmayın gıbı davranmıltıı saolsunn ondan caymıştım tup bebeden bırazzzz daa

selam arkadaşlar ben de aranıza yeni katılanlardanım.. 1 yıldır gebe kalamıyorum hastaneye gittim bir daha ki hastalık tarihime hsg çektirecem aranızda çektiren var mı

merhabaa canım hoşgeldinnn ben çektirdim canım adetiin bitiminde 8.9. gün çekliyo benim ki uyuşturmadan çekildi sadece ağrı kesici bi iğne yapıldı 10 15 dk sürdü bi sıvı veriliyo onu verirken adet sancısı gibi bi ağrın oluyo o kadar şimdiden geçmiş olsun

canım ya samed allahın isimnden biri yani 41 defa ya samed çekicen bide kuranda ali imran suresi var o surenin 38.ayetini 41 defa okuyacan yani surenin tamamını değil sadece o ayeti okuyacaksın.

gecenin üçte birini bende tam anlayamadım ama 2,3 gibi olabilir

evet 3 defa 41 günşekilde yapılıncaya kadar olabiliyomuş ozamandan öncede olabilir allah bilir yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…