Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hıı anladımm cnmmm sen yapacaksann eger uzun deilse ve turkçe okunursaaa burayadaaa yazarmısınnn 38. ayetiiiii ayyy çokk oldun dmeeee olarmııı

sevda cem bey sizi tüp ten mi caydırdı sonra ne oldu canım yaa merak ettim bak şimdi hamiş kaldın mı canım

sevda cem bey sizi tüp ten mi caydırdı sonra ne oldu canım yaa merak ettim bak şimdi hamiş kaldın mı canım

cnmm biz gittigimizdee tup bebek şimdi tek yumurtaaa aslındaa aşılama ıle aşıla bılır durumunuzz bidee spermlerr yaramaz çocuk gıbıdırr bı çıkar bı ıner dediii yanii hmn başlıyalım fılen demedııı ALLAH razı olsunnnnn

benim de bir dahaki adet bitimine randevu verdiler.. bakalım bende narkoz olmadan yaptırcam tıp fakültesinde canım tatlıdır ama bebek için katlanacam.. hsg den sonra hamile kalanlar oluyormuş iinş bizede nasip olur..

hıı anladımm cnmmm sen yapacaksann eger uzun deilse ve turkçe okunursaaa burayadaaa yazarmısınnn 38. ayetiiiii ayyy çokk oldun dmeeee olarmııı

Orada Zekeriya Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bahşet. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin" dedi.

Hünalike dea zekeriyya rabbeh* kale rabbi heb lı mil ledünke zürriyyeten tayyibeh* inneke semıud düa'

bak gördün mü ne kadan dürüst bi doktorum var yaaaabizde aşılama olurmu demiştik maalasef bu sayıyla olmaz boşuna uğraşısız demişti

benim de bir dahaki adet bitimine randevu verdiler.. bakalım bende narkoz olmadan yaptırcam tıp fakültesinde canım tatlıdır ama bebek için katlanacam.. hsg den sonra hamile kalanlar oluyormuş iinş bizede nasip olur..

evet canım ben de çok duydum hsg den sonra hamile kalanları çünkü tüplerde bi tıkanıklık varsa eğer onlar açılıyo ama bizim sorunumuz erkek faktörü eğer sizde erkek faktörü yoksa inş tüp bebeğe aşılamaya vs... başka şeylere gerek kalmadan hamile kalırsın canım hangi şehirdesin canım yaşın kaç

saolll cnmmmm ALLAH razı olsunnnn ALLAH ne muradın varsaaa versinnn hakkını helall etttttttt
bak gördün mü ne kadan dürüst bi doktorum var yaaaabizde aşılama olurmu demiştik maalasef bu sayıyla olmaz boşuna uğraşısız demişti

evetttt cnmmmmmm dürüst bi doktorrrrr ALLAH razı olsunnnnnn

yaaa kızlar bişey soracam 9677.sayfada yazıyo bu öğlen itibariyle daha okunmamış 800 tane tefriciye var yarın selaya yetişirmi kızlar

yaaa kızlar bişey soracam 9677.sayfada yazıyo bu öğlen itibariyle daha okunmamış 800 tane tefriciye var yarın selaya yetişirmi kızlar

cnmmmm bendee senin için aldıgımmm tefrıcıyelerıııı okumayaa çalışıyorumm 10 tane kaldııııı bittiii sayılırrrrr inşallahh yarın selayaa kadar hepsii biterr cnmmmm

cnmmmm bendee senin için aldıgımmm tefrıcıyelerıııı okumayaa çalışıyorumm 10 tane kaldııııı bittiii sayılırrrrr inşallahh yarın selayaa kadar hepsii biterr cnmmmm

çok sağol sevdamceee ben de 1000 tane okudum yeni bitti allah kabul etsin inşş senden allahım razı olsun

bebekdls cnmm ben çıkıyorum hadi kendınee ıyı bakkk kuzuuu bu arada tefriciyelerı okudumm ALLAH kabul etsınnnnnnnn iii gecelerr byyyy

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere inş şimdiden hayırlı cumalarr

çok saol canım dr gidince sorup alırım canım ismini not eettim çok saol canım
sen nasılsın bakalım bebeiş nasıll mercimekkkk
inşalahh canım yaa
iyiiim bacım ya saol...bende merak ettim şimdi inş.bişe yoktu.
rnursa harweys i bnm ailemde de kulanan oldu halende kullananalar var çok da memnunlar.

sen nasılsın nasıl gidioor

canım 100 tane okuyum tatlum kusura bakma fazla alamıyorum
benimde dün aklıma geldi profilinden baktım yazdığı mesajlara hamileymiş
evet bende gördüm bugünn başka bi topikte hamşleymiş Allah tamamına erdirsin inşalah
inşalah hayırlısyla alır evladını kucağınaa
tamam canım hallederiz ozmana kadar merak etme sen

ben yavaş yavaş çıkıyorum biraz dinlenip sonra kuranımı okuyacağım
herkese hayırlı akşamlarrr
Allah kabul etsin aplacımm
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere inş şimdiden hayırlı cumalarr
saol canım sanada ben aldığımı okudum canım Rabbim kabul etsinn

merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim ve sizdenim 8senelik evliyim henüz bebişim yok sizlerle dertleşmek istiyorum

herkeze günaydınnn ve hayırlı cumalar diliyorummm ilkk ben geldimmmbirinciyimmmm

kızlarrr ben kendim için 1100 tane oludum tefriceye baktım eksik var biraz daha okumaya çalışıcam

tefriciyelerimi okudum kızlar sanırım eksik var kaç tane var :26: biraz daha alıyım yardımcı olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…