canım ya samed allahın isimnden biri yani 41 defa ya samed çekicen bide kuranda ali imran suresi var o surenin 38.ayetini 41 defa okuyacan yani surenin tamamını değil sadece o ayeti okuyacaksın.
gecenin üçte birini bende tam anlayamadım ama 2,3 gibi olabilir
evet 3 defa 41 günşekilde yapılıncaya kadar olabiliyomuş ozamandan öncede olabilir allah bilir yanii
kıs sevda evet senın dedıgın cem demırel deil sanırsaammm o çunkuuu memorıelden once acıbadem deydii gitmiştim on gorusmeyee adamm bızııı bencee yaptırmayın gıbı davranmıltıı saolsunn ondan caymıştım tup bebeden bırazzzz daa
sevda cem bey sizi tüp ten mi caydırdı sonra ne oldu canım yaa merak ettim bak şimdi hamiş kaldın mı canım
merhabaa canım hoşgeldinnn ben çektirdim canım adetiin bitiminde 8.9. gün çekliyo benim ki uyuşturmadan çekildi sadece ağrı kesici bi iğne yapıldı 10 15 dk sürdü bi sıvı veriliyo onu verirken adet sancısı gibi bi ağrın oluyo o kadar şimdiden geçmiş olsun
hıı anladımm cnmmm sen yapacaksann eger uzun deilse ve turkçe okunursaaa burayadaaa yazarmısınnn 38. ayetiiiii ayyy çokk oldun dmeeee olarmııı
cnmm biz gittigimizdee tup bebek şimdi tek yumurtaaa aslındaa aşılama ıle aşıla bılır durumunuzz bidee spermlerr yaramaz çocuk gıbıdırr bı çıkar bı ıner dediii yanii hmn başlıyalım fılen demedııı ALLAH razı olsunnnnn
benim de bir dahaki adet bitimine randevu verdiler.. bakalım bende narkoz olmadan yaptırcam tıp fakültesinde canım tatlıdır ama bebek için katlanacam.. hsg den sonra hamile kalanlar oluyormuş iinş bizede nasip olur..
saolll cnmmmm ALLAH razı olsunnnn ALLAH ne muradın varsaaa versinnn hakkını helall ettttttttOrada Zekeriya Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bahşet. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin" dedi.
Hünalike dea zekeriyya rabbeh* kale rabbi heb lı mil ledünke zürriyyeten tayyibeh* inneke semıud düa'
bak gördün mü ne kadan dürüst bi doktorum var yaaaabizde aşılama olurmu demiştik maalasef bu sayıyla olmaz boşuna uğraşısız demişti
yaaa kızlar bişey soracam 9677.sayfada yazıyo bu öğlen itibariyle daha okunmamış 800 tane tefriciye varyarın selaya yetişirmi kızlar
cnmmmm bendee senin için aldıgımmm tefrıcıyelerıııı okumayaa çalışıyorumm 10 tane kaldııııı bittiii sayılırrrrr inşallahh yarın selayaa kadar hepsii biterr cnmmmm
çok saol canım dr gidince sorup alırım canım ismini not eettim çok saol canımmerhaba kızlar geçmişinizi okudum nurcanın yazdığı mektubu okumak istedim ama sayfa açılmadı sonra yine deneyecem
demettooo bugün hiç girmemiş hayırdır ne oldu ki nerelerde ki.........
şimdi okuduklarımı unuttum da.......
MELİKE sana gaz için müthiş bişe tavsie etcem.istersen dene doktora danş mutlaka o da tavsiye etcek bnm çevremde herkes ondan kullanıor tamamen bitkisel bir şurup...özel alınıor reçeteyle satılmıor doktoruna sor...adı:NURSE HARWEYS....
inşalahh canım yaamerhaba elif nasılsın bacım demeti bende merak ettim hiç gelmedi acaba nerde inşl bi sorun yoktur
MELİKE içinde önerdiğin ilaç çok doğru nurse harweys tamamen bitkiseldir hiç bi yan etkisi ile karşılaşmadım evlenmeden önce ecz.kalfa olarak çalıştığımda çok sattığım bi ilaç inşallah melikenin bebişinede iyi gelir
iyiiim bacım ya saol...bende merak ettim şimdi inş.bişe yoktu.
rnursa harweys i bnm ailemde de kulanan oldu halende kullananalar var çok da memnunlar.
sen nasılsın nasıl gidioor
canım 100 tane okuyum tatlum kusura bakma fazla alamıyorumslm kızlar bu gün uranımız vardı bizde tefriciye okuyoruz sagolsun arkadaşlar bu hafta baa okuyorlar 3000 tanesini dağıttım 1444 tane kaldı 3 tanede cüzüm var okuyacagım birazda yavaş okuyorum tefriciyelerim için yardım istiyorum sizden cokta kalmadı aslında bir kısmını alırsanız cok sevinirim şimdiden allah razı olsun
evet bende gördüm bugünn başka bi topikte hamşleymiş Allah tamamına erdirsin inşalahbenimde dün aklıma geldi profilinden baktım yazdığı mesajlara hamileymiş
inşalah hayırlısyla alır evladını kucağınaaaz önce sela okunmuş ben ezan sandım yatsıyı kıldım dalgın kafam
ben yine namaz kılayım
evet kızlar samyeli hamile sanırım 13 haftalık ve yarın rahmine dikiş atılacak bebeğin düşmemesi için allah yardımcısı olsun
Allah kabul etsin aplacımmtamam canım hallederiz ozmana kadar merak etme sen
ben yavaş yavaş çıkıyorum biraz dinlenip sonra kuranımı okuyacağım
herkese hayırlı akşamlarrr
saol canım sanada ben aldığımı okudum canım Rabbim kabul etsinnkızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere inş şimdiden hayırlı cumalarr
melikecim allah razı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?