canım günaydın ve hayırlı cumalar nasılsınkızlarrr ben kendim için 1100 tane oludum tefriceye baktım eksik var biraz daha okumaya çalışıcam
canım günaydın ve hayırlı cumalar nasılsıntefriciyede eksik var sanırım bende alıyım kaç tane eksik var
evet canlım yanlış hesaplamışım kusura bakma ..az önce tekrar hesap yapınca 100 fazla toplamışımgünaydın şifacım evet canım eksik var 800 tane ama yanlış hesaplanmış alsında 900 tane var ben 150 okudum yanii benim toplam1150 oldu 750 kaldı daha da okumaya çalışıyorum ben iyiyim sen nasılsın canım
hallederiz şimdi o eksiği birazdan :86: 200 alıyım ben ama sela saatine kalamam okurum ben belki haber veremeyebilirimgünaydın şifacım evet canım eksik var 800 tane ama yanlış hesaplanmış alsında 900 tane var ben 150 okudum yanii benim toplam1150 oldu 750 kaldı daha da okumaya çalışıyorum ben iyiyim sen nasılsın canım
günaydınn lolibon şekerimmgünaydıınn akidelerimmmm hayırlı cumalar herkeseeeee
nurcikim bende okudum canım
günaydınn lolibon şekerimmhayırlı cumalar olsunn
Allah kabul etsin canım yazıyorum hemen
durucuğum günaydın cabım hoş gelmişsen nasılsınız ailecek
Elifciğim sende hoş geldin günaydınnasılsın sanırım bulantıların erken başlamıştı :26: şu an nasılsın
valla canım yaa bende özledimgünaydın şifam kuzum özledim seni nerelerdesin ailecek iyi olmaya çalışıyoz ne olsun
sen nerler yapıyosun bakim
günaydın canım hoş geldin aramıza ALLAH razı olsun inşallah herkese vesile olur bu yöntemkızlar sizin için alıntı yaptım bir üye arkadaşımız paylaşmış
inşallah hamile kalırsınız
kızlar hamile kalmak isteyenlere tavsiyemm var
slm kızlar ben kuran kursuna gidiyorum ve dün hocamız bebeği olmayanlar için bi formül söyledi onun arkadaşı bu şekilde hamile kalmış ve normalde hamile kalmsı imkansızmş..doktorlar bile şaşırıyormuş...benim 2 bebeğim öldü benim içinde ikaç dua araştıracak inşallahh..şimdi formüüle gelelim;;; 1 tane elmayı yıkıyoruz sapını ve başındaki püskülü temizliyoruz..bu elmaya 7 defa meryem suresini okuyoruz (abdestli) ve elmayı el ile ikiye bölüp yarısını eşimiz yarısını kendimiz yiyoruz..sonrada evlilik münasebetinde bulunuyoruz..hepsi bu kızlar dediğim gibi bebeği olması imkansız olan bi arkadaş bu şekilde hamile kalmış..faydası olur zararı olmaz bu yöntemi deneyin bence..sizinle paylaşmak istedim rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah...
ev büyük oluncaa temizliğide büyük oluyo kankimm ...haylada bitmedine zaman bitiyo bu temizlik kolay gelsin
evet öyle olmuşsun canım gel seni öpecem bi kere
aminn canım aminnn ben aslında kimse üzülsün diye yazıp eklemedim oryaa içimden gelenleri trajikomik bir şekilde yazdım orayanurcan yazdığın mektubu gözyaşlarımla okudumcanım hepimiz sen gibi bu zorlu sınavdaan geçiyoruz rabbim en kısa zamanda bu sınavımızdan göbişlerimizi ve kucaklarımızı dolu dolu olarak geçmeyi nasip etsin
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-maalesef-bebegimi-kaybettim/430581-olmayan-bebegime-mektup.htmlkızlar nurcanın yazdığı mektup nerede bende okumak istiyorum
kedersizim bebeşine mektup yazmışsın
ay okuyamadım acılmadı ama okumadan benım musluklar acıldı
rabbim gönlünün muradını versin anacım
canım inan çok geç farkettim çağrını duymamışım..ben geldiğimde sen gitmiştinnnurcik msn ye bekledim ama gelmeyince buraya yazayım
baş ağrısı ve rahatszılık için okunacak dua
"bismillahi'l kebir,neuzü billahil azim min şerri ırkın na'arin ve min şerri harrin nar"
"büyük allahın adı ile,kan fışkıran damarın şerrinden ve ateşin sıcaklığının şerrinden Allah a sığınırım"
bendensinn 8 senedir bekliyorumm bendemerhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim ve sizdenim 8senelik evliyim henüz bebişim yok sizlerle dertleşmek istiyorum
denemekte fayda var..paylştığın için teşekkür ederizzzkızlar sizin için alıntı yaptım bir üye arkadaşımız paylaşmış
inşallah hamile kalırsınız
kızlar hamile kalmak isteyenlere tavsiyemm var
slm kızlar ben kuran kursuna gidiyorum ve dün hocamız bebeği olmayanlar için bi formül söyledi onun arkadaşı bu şekilde hamile kalmış ve normalde hamile kalmsı imkansızmş..doktorlar bile şaşırıyormuş...benim 2 bebeğim öldü benim içinde ikaç dua araştıracak inşallahh..şimdi formüüle gelelim;;; 1 tane elmayı yıkıyoruz sapını ve başındaki püskülü temizliyoruz..bu elmaya 7 defa meryem suresini okuyoruz (abdestli) ve elmayı el ile ikiye bölüp yarısını eşimiz yarısını kendimiz yiyoruz..sonrada evlilik münasebetinde bulunuyoruz..hepsi bu kızlar dediğim gibi bebeği olması imkansız olan bi arkadaş bu şekilde hamile kalmış..faydası olur zararı olmaz bu yöntemi deneyin bence..sizinle paylaşmak istedim rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah...
önemli değil canım bazen bende unutuyorumvalla canım yaa bende özledimRabbim daim etsin inşallah hepimize başta sağlık versin
Nurcancanım sana yazmayı unutmuşum kusura bakma canımgünaydın hoş geldin ev temizliğin ne durumda bittimi yoksa
ayy bi kaç gündür elim değmiyor akşam misafir vardı ondan önceki akşam biz misafirlikteydik gündüzleri komşular türbe oldum mübarek akşama kadr biri gitti biri geldi :86: bugünde kahve günü var komşular arasındaönemli değil canım bazen bende unutuyorumyok canım yaaa iş bitmiyo kaç gündür cılkım çıktı dün sobayı kadırdım boruları yıkadım duvarları sildim cam kapı derken akşam oldu duvarlar baya uğraştırdı çünküü..bugünde kapı temizliği ,banyo tuvalet temizliği kaldı onlarıda hallettimmi tamamdır
senin işler ne alemde bitmiştir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?