Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım günaydın ve hayırlı cumalar nasılsın tefriciyede eksik var sanırım bende alıyım kaç tane eksik var

günaydın şifacım evet canım eksik var 800 tane ama yanlış hesaplanmış alsında 900 tane var ben 150 okudum yanii benim toplam1150 oldu 750 kaldı daha da okumaya çalışıyorum ben iyiyim sen nasılsın canım

pınar için salavatı tefriciye
pınar..........1000
tubi.............300
asi...............300okudu
ipek............200 okudu
tosti...........200 okudu
tarfil..........200 okudu
sevdamce....200 okudu

elif...............200
sevdanehri...200okudu
nuray...........200 okudu

kedersiz.....200 okudu
şifaa...........244okudu
papatya.......100

duru.............100
bynkutluay..100 okudu

toplam....3744
kalan....700

pınarcım biraz eksiğimizi var diğer kızların yardımıylaa sela saatine kadar tamamlıyacaz inşallahh

ben 100 daha alıp okuyorum bir yandanda işlerimi yapacamm

kalan... 600

evet canlım yanlış hesaplamışım kusura bakma ..az önce tekrar hesap yapınca 100 fazla toplamışım ama düzelttim şimdi merak etme

hallederiz şimdi o eksiği birazdan :86: 200 alıyım ben ama sela saatine kalamam okurum ben belki haber veremeyebilirim

pınar..........1150
tubi.............300
sevdamce....200 okudu
elif...............200
sevdanehri...200okudu

kedersiz.....200 okudu
şifaa...........244okudu
papatya.......100

duru.............100
bynkutluay..100 okudu

toplam....3894
kalan....550

pınar..........1150 okudu
tubi.............300
sevdamce....200 okudu
elif...............200
sevdanehri...200okudu
kedersiz.....300
şifaa...........444okudu
papatya.......100
duru.............100 okudu
bynkutluay..100 okudu

toplam....4194
kalan....250

Son düzenleme:
durucuğum günaydın cabım hoş gelmişsen nasılsınız ailecek

Elifciğim sende hoş geldin günaydın nasılsın sanırım bulantıların erken başlamıştı :26: şu an nasılsın

günaydınn lolibon şekerimm hayırlı cumalar olsunn

Allah kabul etsin canım yazıyorum hemen

amin canım amiinnn arkadaşımızın ne dileği varsa allah kabul etsin

günaydın şifam kuzum özledim seni nerelerdesin ailecek iyi olmaya çalışıyoz ne olsun
sen nerler yapıyosun bakim

kızlar sizin için alıntı yaptım bir üye arkadaşımız paylaşmış
inşallah hamile kalırsınız
kızlar hamile kalmak isteyenlere tavsiyemm var
slm kızlar ben kuran kursuna gidiyorum ve dün hocamız bebeği olmayanlar için bi formül söyledi onun arkadaşı bu şekilde hamile kalmış ve normalde hamile kalmsı imkansızmş..doktorlar bile şaşırıyormuş...benim 2 bebeğim öldü benim içinde ikaç dua araştıracak inşallahh..şimdi formüüle gelelim;;; 1 tane elmayı yıkıyoruz sapını ve başındaki püskülü temizliyoruz..bu elmaya 7 defa meryem suresini okuyoruz (abdestli) ve elmayı el ile ikiye bölüp yarısını eşimiz yarısını kendimiz yiyoruz..sonrada evlilik münasebetinde bulunuyoruz..hepsi bu kızlar dediğim gibi bebeği olması imkansız olan bi arkadaş bu şekilde hamile kalmış..faydası olur zararı olmaz bu yöntemi deneyin bence..sizinle paylaşmak istedim rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah...

günaydın şifam kuzum özledim seni nerelerdesin ailecek iyi olmaya çalışıyoz ne olsun
sen nerler yapıyosun bakim
valla canım yaa bende özledim Rabbim daim etsin inşallah hepimize başta sağlık versin

Nurcancanım sana yazmayı unutmuşum kusura bakma canım günaydın hoş geldin ev temizliğin ne durumda bittimi yoksa

günaydın canım hoş geldin aramıza ALLAH razı olsun inşallah herkese vesile olur bu yöntem

ne zaman bitiyo bu temizlik kolay gelsin
ev büyük oluncaa temizliğide büyük oluyo kankimm ...haylada bitmedi
evet öyle olmuşsun canım gel seni öpecem bi kere

aminn canım aminnn ben aslında kimse üzülsün diye yazıp eklemedim oryaa içimden gelenleri trajikomik bir şekilde yazdım oraya
kızlar nurcanın yazdığı mektup nerede bende okumak istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-maalesef-bebegimi-kaybettim/430581-olmayan-bebegime-mektup.html
kedersizim bebeşine mektup yazmışsın
ay okuyamadım acılmadı ama okumadan benım musluklar acıldı
rabbim gönlünün muradını versin anacım

canım inan çok geç farkettim çağrını duymamışım..ben geldiğimde sen gitmiştinn
sağol canım Allah razı olsun not ettim

merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim ve sizdenim 8senelik evliyim henüz bebişim yok sizlerle dertleşmek istiyorum
bendensinn 8 senedir bekliyorumm bende

denemekte fayda var..paylştığın için teşekkür ederizzz

valla canım yaa bende özledim Rabbim daim etsin inşallah hepimize başta sağlık versin

Nurcancanım sana yazmayı unutmuşum kusura bakma canım günaydın hoş geldin ev temizliğin ne durumda bittimi yoksa
önemli değil canım bazen bende unutuyorum yok canım yaaa iş bitmiyo kaç gündür cılkım çıktı dün sobayı kadırdım boruları yıkadım duvarları sildim cam kapı derken akşam oldu duvarlar baya uğraştırdı çünküü..bugünde kapı temizliği ,banyo tuvalet temizliği kaldı onlarıda hallettimmi tamamdır
senin işler ne alemde bitmiştir umarım

pınar..........1200 okudu

tubi.............300
sevdamce....200 okudu
elif...............200
sevdanehri...200okudu
kedersiz.....300
şifaa...........444okudu
papatya.......100
duru.............100 okudu
bynkutluay..100 okudu

toplam....4244
kalan....200

kızlar ben aldığım tefrciyeleri okuayım bir yandanda ortalığı topluyayım bitirince gelirim

ayy bi kaç gündür elim değmiyor akşam misafir vardı ondan önceki akşam biz misafirlikteydik gündüzleri komşular türbe oldum mübarek akşama kadr biri gitti biri geldi :86: bugünde kahve günü var komşular arasında artık mola verdim ders sınav telaşına alıcam tekrar sınav sonunda yaparım kalanları yada bekliyemen yarın ve pazar günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…