Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın canım hoş geldin aramıza ALLAH razı olsun inşallah herkese vesile olur bu yöntem

sağol canım benim. sen gönlünü ferah tut, alıcaksın rabbimin izniyle miniğini kucağına hiç endişelenme. diğer kızlar da aynen öyle. sadece allaha sığının inanın oluyor.

kızlar ben 50 daha okudum 1250 oldu sanırım 150 kaldı ben de çok acıktım kahvaltıya gidiyorum birazdan dönerim

günaydın kızlar hayırlı cumalar bende 100 alıyım ama unuttum bu tefriciye kime olacaktı niyetimi edip okuyum ecele haber verinnnnnnnnnn

aayyyyyyyyyyyyy ne safım ya pınar için diye yazıyor ya:26::26::26::26::26:aptallaştım neyse okuyorum 100 tane

BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM İKİNCİ BEBĞİM İÇİN UĞRAŞIYORUM AMA OLMUYOR KALDIM ARADA BNM ÖNCEKİ BEBĞİM SEZARYANLA OLDU BUNU OLURSA RABBİM NORMAL DÜŞÜNÜYORUM DİLEK HNM RANDEVU ALDIM PAZARTESİ GÜNÜ GİDECEĞİM İNŞALLA DR HAKAN APAYDINA GİTTİM TEDAVİ SÜRECİNDEKİ HASTALARA BAKMIYORMUŞ BAŞKA BİR DR GİTMEN LAZIM DEDİ BENİ YOLLADI NE YAPMALIYIM BANA BİR AKIL VERİN ÇIKDIRMAK ÜZEREYİM...

merhaba hathar hoşgeldin canım ne kadar zamandır 2.bebek olmuyo ilk bebişin normal yollarla mı oldu biraz daha detaylı yazarmısın

Evet cnm bnm ilk bebeğim normal yolarla oldu sezaryanlık bir sorunum bile yoktu ben istedim sadece hormon bozukluğu vardı adetim düzenli değildi ilaçla korunmuştum 1 yıldır korunmuyorum 6 aydırda hiç korunmuyorum valla bilmiyorum ne yapmalıyım bnm adım hatice...

canım valla ilki normal yolla olmuş bunun için sevin bi kere hem hiç bi sıkıntı yokken bile normal gebelik şansımızın her ay %20 olduğunu biliyomusun yaniii ne kadar düşük bi ihtimal aslında onu için 6 ay bence daha erken bana kalsa yaşın müsaitse eğer bekle derim yada araştırıp kafana yatan bi kadın doğumcuya git bazı sezaryenle doğumlarda rahimde yapışıklık olabliyomuş belki öle bişey olmuş olabilir bitek aklıma o geliyo

pınar için salavatı tefriciye
pınar..........1250 okudu
tubi.............300

asi...............300okudu
ipek............200 okudu
tosti...........200 okudu
tarfil..........200 okudu
sevdamce....200 okudu
elif...............200
sevdanehri...200okudu
nuray...........200 okudu
kedersiz.....350
şifaa...........444okudu
kamer.........100
papatya.......100
duru.............100 okudu
bynkutluay..100 okudu

toplam....4444

bak gördünn pınarcımm bir çırpıda bitiverdi maşallah :81:
son kalan 50 sayıyıda ben aldım ..okuyorum hemen

Cnm bnm şöyle bir dorunum var rahimde hiç bir sorunum yok allah sizin gönlünüze göre versin cnm herşeyin hayırlısı allahım sanada bir bebek nasip etsin.... BEN 28 YAŞINDAYIM...

Son düzenleme:
hathar bence gönlünü ferah tut normal yoolla hamile kalmışsın nemutlu sanaki bir çocuğun var burda çoğumuzz bir evlat için yanıp tutuşuyoruz....acele etme inşallah 2. bebeğinde olacak..doktora git bakalım ne diyecek .inşallah önemli bir sorun yoktur canım

Inşallah allahım sizede bir bebek nasip etsin allah yardımcınız olsun ama ne yapmamı önerirsiniz....

allahım ne muradınz varsa versinnnnnnnnnn hepinizden tek tek allahım razı olsunn bana okuduğunuz tefriciyye sayısı kadar hepinize bebek versinnn dicem ama biraz fazla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…