hem kahvaltı yapmadım daha gidiyim atıştırayım sonra bende okuyayımkızlar ben aldığım tefrciyeleri okuayım bir yandanda ortalığı topluyayım bitirince gelirim
günaydın canım hoş geldin aramıza ALLAH razı olsun inşallah herkese vesile olur bu yöntem
günaydın kızlar hayırlı cumalar bende 100 alıyım ama unuttum bu tefriciye kime olacaktı niyetimi edip okuyum ecele haber verinnnnnnnnnn
aayyyyyyyyyyyyy ne safım ya pınar için diye yazıyor ya:26::26::26::26::26:aptallaştım neyse okuyorum 100 tane
BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM İKİNCİ BEBĞİM İÇİN UĞRAŞIYORUM AMA OLMUYOR KALDIM ARADA BNM ÖNCEKİ BEBĞİM SEZARYANLA OLDU BUNU OLURSA RABBİM NORMAL DÜŞÜNÜYORUM DİLEK HNM RANDEVU ALDIM PAZARTESİ GÜNÜ GİDECEĞİM İNŞALLA DR HAKAN APAYDINA GİTTİM TEDAVİ SÜRECİNDEKİ HASTALARA BAKMIYORMUŞ BAŞKA BİR DR GİTMEN LAZIM DEDİ BENİ YOLLADI NE YAPMALIYIM BANA BİR AKIL VERİN ÇIKDIRMAK ÜZEREYİM...
Evet cnm bnm ilk bebeğim normal yolarla oldu sezaryanlık bir sorunum bile yoktu ben istedim sadece hormon bozukluğu vardı adetim düzenli değildi ilaçla korunmuştum 1 yıldır korunmuyorum 6 aydırda hiç korunmuyorum valla bilmiyorum ne yapmalıyım bnm adım hatice...
Bana yardımcı olacak kimse yokmu.....
pınar için salavatı tefriciye
pınar..........1250 okudu
tubi.............300
asi...............300okudu
ipek............200 okudu
tosti...........200 okudu
tarfil..........200 okudu
sevdamce....200 okudu
elif...............200
sevdanehri...200okudu
nuray...........200 okudu
kedersiz.....350
şifaa...........444okudu
kamer.........100
papatya.......100
duru.............100 okudu
bynkutluay..100 okudu
toplam....4444
bak gördünn pınarcımm bir çırpıda bitiverdi maşallah :81:
son kalan 50 sayıyıda ben aldım ..okuyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?