Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

neyse ben çıkıyorum artık bugünlük mesaim bittti pazartesi görüşürüz herkes kendne iyi baksın öptüm yanaklardan koocaman

şimdi geçmişi okudumda kamer seni korkutuyolarmış bunun için sana birazdan bi dua yazıcam bulabilirsem birde eşinin atletini kendi yastığının altına yada yanına koy devamlı kalsın orada kızlarında dediği gibi nas suresi çok iyi bu konuda..eğerki rüyanda bilinçli isen de dua okumaya çalış hemen uyanırsın ozaman bunları ihmal etme..bunlar önemli şeyler

leydim tuğbişi rüyuanda görmüşsün hayır olsun inşallahhh..tuğbişimm adını görüyom alttaaa nasılsınn bidenemmm

melikemm demekk 63 sünn hee ne güzell yaaa

ayy daha bişeyler yazacaktım sanki ama unuttumm bak şimdii

ah be tubi bu saatte gelirsen kimi bulucan sanki demi ama benimkide iş yani
geçmiş çok uzundu gözüm kesmedi okumayı herkes iyidir inşallah
ben çok şükür azda olsa daha iyiyim büyük lafettim yeterki hamile olayımda 9 ay sorunlu geçsin 9 ay bulansın demiştim haşa tövbe hatta tövbeler tövbesiii ne deliymişim ben bu çok başka bişeymiş garip diyeceksiniz ama çok fazla yiyorum ama yediklerimin tadını alamıyorum bu bulantı yüzünden bunada hamdolsun nankörlük etmeyeyim
herkesi ayrı ayrı çok öpüyorum asicim inan büklüm büklüm oldum anladın sen onu halledicem merak etme

sevooom iyiyim hayatkmçok şükür se nasılsın leydim rüyasındamı görmüşhayır olsun merak ettim acaba kötü bişeymi :26:
sevo sne nasılsın hayatım geçmişe iki üç sayfa göz attımda galiba bu ay sıkı çalışma var innnnşalllaaahhh allah senin o pırlanta gibi yüreğine göre hayırlı bir evlat versin iinnnnşallahhhhhhhhhhh

kamerc,m o bahsettiğin olay eşimede oldu okuttuk şükürdaha iyi bird eben antalyadayken rahatsız edildi eşim rüya yoluyla gece beni aradı hemen kuran okudum dahaiyi olduğunu söledi bolca nas suresi oku özellikle nas 7 nas 7 felak 7 ayetelkürsü oku avucuna üfle bedenine sür ellerini ve nefesinle bulunduğun yere üfle allaha emanet et kendini

sevom bana müsade canımm allah kısmet ederse yarından sonra daha sık gelicem inşallah çok öpüyorum güzel yürekli hatun

3 hrflilerin çarpması ile ilgili en iyi dua felak ve nas yazıyor

güzel rüya görmek için : allahümme inni es'elüke rü'yan salihaten sadiketen gayre kazibetin nafiatin gayre darretin

anlamı: allahım senden iyi ve doğru olup,yalan çıkmayan,faydalı olup zararı bulunmayan bir rüya göstermeni istiyorum.

birde c.n duası var onun çıktısını alıp katla ve yastığın altına koy bu seniş kesin korurmuş resulullah efendimizin sözüdür.

iyiyim canım ben bitkinim biraz ama llaha şükür birazda ağrılarım var iştee..
evet bu ay sıkı çalışma var bakalım tedaviden önce kendi kendine olması için son çalışmalar bunlar
evet leydim rüyasında görmüş geçmişi okuyunca gördüm güzeldir inşallah canım merak etme
bu arada korkmuştum senin i,çin esram gibi doğum zamanına kadar bulantların hastalığın olacak diye ama allaha şükür iyiymişsin canım benimm

sevom bana müsade canımm allah kısmet ederse yarından sonra daha sık gelicem inşallah çok öpüyorum güzel yürekli hatun

tamam canım görüşürüz bende arada bir giricem bu hafta evdeyim canım ders arası verince burada olacam öptümm seni ve bebişiniii

heh unuttuğum şey şu idi biraz önce : melike aradınmı asiyi nerdeymiş merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…