Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

naber nuray nasılsınnnn ben biraz önce arkadaşımın nişanından geldimmmm çokkkk güzell olmuştuaklıma kendi nişanım geldiiii 3 sene ne çabuk geçmişş yaaa
iyiym işte ne olsun aynı
haklısın canım günler akıp gidiyor senle aynı sene evlenmişiz 2008 de evlendim ben sen ne zaman evlenmiştin

nuraycımmmm sen kaç doğumluydun canım yaaa bide hangi şehirde yaşıyodun unuttum kısss vallaa:26::26::26:tüp kaç kez denemiştin yazsana acık bacım

nuraycımmmm sen kaç doğumluydun canım yaaa bide hangi şehirde yaşıyodun unuttum kısss vallaa:26::26::26:tüp kaç kez denemiştin yazsana acık bacım

88 ankara kız aynı memleketik ya senin doğdun yerde oturuyom tüp denemedik hiç senin bebiş tüplemi oldu bacım

bide asiyi arıycaktın demeti yani aradınmı

Son düzenleme:
88 ankara kız aynı memleketik ya senin doğdun yerde oturuyom tüp denemedik hiç senin bebiş tüplemi oldu bacım

bide asiyi arıycaktın demeti yani aradınmı

ahh canım benim sen beni başkasıyla karıştırdın sanırımm heheheeeeeeeeeben istanbul beylikdüzündeyim istanbulluyum allah söletti sanırım gece gece ben de yok ki bebiş canım benim geçen hafta 3.negatifimizi almıştık ya haniiii hatırladın mıı

ayy canım kusura bakma karıştırdım da ben bi an yanlış okumuşum yaaa kafam dalgındıda ilk geldiğimde allah söyletti o zaman canım hayırlısı inşallah olur ben seni bynkutluay la karıştırdım kız nurcanla :26::26::26::26:

olsun kuşum nolcekki naberiyon bakkem

görümcemdeydik oturmaya gitmiştik yeni geldik bi bakem ne var ne yok dedim sen apıyon

ne olsun nuraycımmm dediğim gibi ark.nişanından geldik yarın de eşimin arkadaşının düğünü için izmite gidicez bu yaz varya 8 10 tane arkadaş düğünümüz varr

anaaaaaaaaa eşimle aynı burçtansınnnnn ikizler çok zekiii olurrrrr kocamı övmek gibi olmasın amaaa

evet canım hani burcumun özelliklerini bende taşırım övünmek gibim olmasın pratik zekayımdır hemen yeni fikirler üretebilirim zeki cana yakın olurlar

anaaaaaaaaa eşimle aynı burçtansınnnnn ikizler çok zekiii olurrrrr kocamı övmek gibi olmasın amaaa

sende benim eşimle aynı burçsun oda boğa bu kadan tasadüf olabilir nisan 26sı oda güvenilir sadık ve olgundur boğa burçları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…