iyiym işte ne olsun aynınaber nuray nasılsınnnn ben biraz önce arkadaşımın nişanından geldimmmm çokkkk güzell olmuştuaklıma kendi nişanım geldiiii 3 sene ne çabuk geçmişş yaaa
iyiym işte ne olsun aynı
haklısın canım günler akıp gidiyor senle aynı sene evlenmişiz 2008 de evlendim ben sen ne zaman evlenmiştin
nuraycımmmm sen kaç doğumluydun canım yaaa bide hangi şehirde yaşıyodun unuttum kısss vallaa:26::26::26:tüp kaç kez denemiştin yazsana acık bacım
88 ankara kız aynı memleketik ya senin doğdun yerde oturuyom tüp denemedik hiç senin bebiş tüplemi oldu bacım
bide asiyi arıycaktın demeti yani aradınmı
ahh canım benim sen beni başkasıyla karıştırdın sanırımm heheheeeeeeeeeben istanbul beylikdüzündeyim istanbulluyum allah söletti sanırım gece gece ben de yok ki bebiş canım benim geçen hafta 3.negatifimizi almıştık ya haniiii hatırladın mıı
ayy canım kusura bakma karıştırdım da ben bi an yanlış okumuşum yaaa kafam dalgındıda ilk geldiğimde allah söyletti o zaman canım hayırlısı inşallah olur ben seni bynkutluay la karıştırdım kız nurcanla :26::26::26::26:
olsun kuşum nolcekki naberiyon bakkem
2008 2 kasım da evlendik 2007 3 kasımda tanışmıştık
görümcemdeydik oturmaya gitmiştik yeni geldik bi bakem ne var ne yok dedim sen apıyon
2008 haziranda da biz evlendik senin yaş kaçtı:26:
ben 77 liyim canımm boğa burcuyummmm 11 mayıs
bende ikizler burcuyum 06 haziran
kızlarr sanırım aranızda en büyük benimm 34 yaşındayımmm
aman canım yaşın ne önemi var kafa yapısı daha önemli insan hissetiği yaştadır bence aplammbu arada senin adın neydi unuttum da :26::26::26:
anaaaaaaaaa eşimle aynı burçtansınnnnn ikizler çok zekiii olurrrrr kocamı övmek gibi olmasın amaaa
pınar canım dün bana tefriciye okudunuz du yaaaa
anaaaaaaaaa eşimle aynı burçtansınnnnn ikizler çok zekiii olurrrrr kocamı övmek gibi olmasın amaaa
sende benim eşimle aynı burçsun oda boğa bu kadan tasadüf olabilir nisan 26sı oda güvenilir sadık ve olgundur boğa burçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?