Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nuraaaycımmm asi bugündemi girmedi 3 gündür yok yaaa merakım iyice arttı nolduu acabaa:26::26:

haklısın onsuz olmuyo hayır olsun inşallah yarın haber alırız belki

ayyy inşallah ben yarın yokum sabahtan yola çıkıcaz izmite doğru önce maşukiye ye gidicez sonra adapazarına kuzenime uğrucazz akşama izmitte düğün var gece 12 1 gibi döneriz

ayyy inşallah ben yarın yokum sabahtan yola çıkıcaz izmite doğru önce maşukiye ye gidicez sonra adapazarına kuzenime uğrucazz akşama izmitte düğün var gece 12 1 gibi döneriz

anladım canım sana şimdiden hayırlı yolculuklar kazasız belasız gididn gelin inş. haber alınca ben sana özelden msj atarım unutmazsam eğer

sevda duymadı galiba pınarcım
iyi geceler sevda
sevda geçmişe dalmiş galiba

canım kusura bakma görmedim evet geçmişe bakıyodum baya bi geçmişe hatimlerimiz vardı yaptığımız kalan cüzlerim vardı hangileri bi türlü çözemedim yazıştım biyere ama bulamadım :26: onu bulmaya çalışıyodumm sanki 3 cüzüm kalmıştı ama tam bulamadım...tekrar kusura bakma

önemli değil canım benim

ebet datlımm toto kalmışş göbükde az kaldıı
ay vdatlım benim inşalah bir an evvel biter bulantıların da harika bi hamileleik geçirirsinn
aplam arıcaktımda cesaret edemedimm şimdi arayım mı
dedim eşi evdeyse birde tel verdiğinden haberi falan yoksa sorun olmasından korktum hani net sorunu falan yaşamıştı ya bi ara
iyi pazarlarrrrrrr hatunlarrrrrrrrr
hayırlı pazarlarr
datlımm nasıl bulcann kıss ben töbe bulamam

hayırlı pazarlar sana da yeteerr

melikem evet bulamadım tam olarak zaten ne kadar kaldığını müsait zmanda detaylı bakıcam

melikecim pazar günüde aranmaz kanımca dediğin gibi eşinin tepkisini bilm,iyos bakalım yarın olmazsa ararsın canım benim

ben kaçtımm kızlar malum pazarrr gezm vaktii

hayırlı pazarlar sana da yeteerr

melikem evet bulamadım tam olarak zaten ne kadar kaldığını müsait zmanda detaylı bakıcam

hımm öle yap artoık datlım nasılsın aplacım ağrıların var mı kurban olduğum inşalahh meleğine ol der
ay apla bu koku beni delirtecek ya
akıntım oluyor çok afedersin kahve köpüğü renginde iğrenç kokuyorr bu kokuya engel olamıyorum dr gidiyim mi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…