Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

melikecim pazar günüde aranmaz kanımca dediğin gibi eşinin tepkisini bilm,iyos bakalım yarın olmazsa ararsın canım benim

ben kaçtımm kızlar malum pazarrr gezm vaktii

öle yapıyım artık aplacım dün fırsat bulamadım ki gaz sancısı tuttu yinee durmadıı birde annemler sürpriz yaptılar annemler vardı
tamam aplacımm ohh iyi gezmeler güsel vakit geçirin inşalah

hadi yaa iltihap olmuşsun canım git doktora bence canım iltiha iyi değil hem bişey kullanmdan ne o akınto nede o koku gitmez bende de oluyo canım bilirimm o kokuyuuu ıyyy geçmiş olsun canım fitil verir bişey verir hemen geçirir canım.

haydi ben kaçtımm

aboo fitil mi neyse kullanırım yaff napıyımm
yarın gidebilirim inşalah kociş mesai yapmazsa evde olurr
saol aplacımm çok öptümmm

sanada canımmmmm

hayırlı pazarlar sana da yeteerr

melikem evet bulamadım tam olarak zaten ne kadar kaldığını müsait zmanda detaylı bakıcam

kızlar keyifler yerindedir
inşşşşşşşşşşşş bu pazar gününde

ya ne kadar sıkıcı bi günn
kociş çalışıyorr televizyonn çalışmıyor anten dönmüş rüzgardan sinyal yokmuş((
bebiş uyuyorr ben patlıcam sıkıntıdann
kimseler yok topiktee off yaaaaaa

ya ne kadar sıkıcı bi günn
kociş çalışıyorr televizyonn çalışmıyor anten dönmüş rüzgardan sinyal yokmuş((
bebiş uyuyorr ben patlıcam sıkıntıdann
kimseler yok topiktee off yaaaaaa

ah canım sıkıntına ortak olmayı çok isterim ama benim de misafir gelecekmiş onlar gelmeden bi bakayımö dedim ne var ne yok die

slmmmmm canlarımmm ben geldimmmmmmm kayınvalidemlerdeydik şimdi girdik eveeee neler yapıyosunuz bakalım geçmişe hiç girmedim yeni gelişmler varmııııııııııı?

slmmmmm canlarımmm ben geldimmmmmmm kayınvalidemlerdeydik şimdi girdik eveeee neler yapıyosunuz bakalım geçmişe hiç girmedim yeni gelişmler varmııııııııııı?

ayyyyy hoşgeldinnnn canımmmm şükürler olsun kavuşturana kız nerelerdesin meraktan öldük valla insan bi haber verir

kız dedimyaaa bende bu kadar kalacağımızı zannetmiyodum cnm yaaaaa yoksam heeeççç haber vermezmiyim yaaaaaa

kız ne bilem kimsenin haberi yokmuştu en son nurcan arayacaktı neyse dedi pazar pazar rahatsız etmim eşi falan varsa diye aramadı neyse döndünya önemli olanda bu tatlım valla sensiz buralar çok sakin kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…