melikecim pazar günüde aranmaz kanımca dediğin gibi eşinin tepkisini bilm,iyos bakalım yarın olmazsa ararsın canım benim
ben kaçtımm kızlar malum pazarrr gezm vaktii
hımm öle yap artoık datlım nasılsın aplacım ağrıların var mı kurban olduğum inşalahh meleğine ol der
ay apla bu koku beni delirtecek ya
akıntım oluyor çok afedersin kahve köpüğü renginde iğrenç kokuyorr bu kokuya engel olamıyorum dr gidiyim mi acep
hadi yaa iltihap olmuşsun canım git doktora bence canım iltiha iyi değil hem bişey kullanmdan ne o akınto nede o koku gitmez bende de oluyo canım bilirimm o kokuyuuu ıyyygeçmiş olsun canım fitil verir bişey verir hemen geçirir canım.
haydi ben kaçtımm
sanada canımmmmm
ebet datlımm toto kalmışş göbükde az kaldıı
ay vdatlım benim inşalah bir an evvel biter bulantıların da harika bi hamileleik geçirirsinn
aplam arıcaktımda cesaret edemedimm şimdi arayım mı
dedim eşi evdeyse birde tel verdiğinden haberi falan yoksa sorun olmasından korktum hani net sorunu falan yaşamıştı ya bi ara
hayırlı pazarlarr
datlımm nasıl bulcann kıss ben töbe bulamam
hayırlı pazarlar sana da yeteerr
melikem evet bulamadım tam olarak zaten ne kadar kaldığını müsait zmanda detaylı bakıcam
kızlar keyifler yerindedir
inşşşşşşşşşşşşbu pazar gününde
kızlar keyifler yerindedir
inşşşşşşşşşşşşbu pazar gününde
çok şükür canım sen nasılsın
hoşgeldin canım nasılsın
ya ne kadar sıkıcı bi günn
kociş çalışıyorr televizyonn çalışmıyor anten dönmüş rüzgardan sinyal yokmuş((
bebiş uyuyorr ben patlıcam sıkıntıdann
kimseler yok topiktee off yaaaaaa
ah canım sıkıntına ortak olmayı çok isterim ama benim de misafir gelecekmiş onlar gelmeden bi bakayımö dedim ne var ne yok die
kıslar çıktım ben uyandı paşa
ay canım çok saol tatlım düşünmen yeter datlımm
ohh hazırlıklar yapıldımı kek poğaça falan
slmmmmm canlarımmm ben geldimmmmmmm kayınvalidemlerdeydik şimdi girdik eveeee neler yapıyosunuz bakalım geçmişe hiç girmedim yeni gelişmler varmııııııııııı?
ayyyyy hoşgeldinnnn canımmmm şükürler olsun kavuşturana kız nerelerdesin meraktan öldük valla insan bi haber verir
kız dedimyaaa bende bu kadar kalacağımızı zannetmiyodum cnm yaaaaa yoksam heeeççç haber vermezmiyim yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?