kız ne bilem kimsenin haberi yokmuştu en son nurcan arayacaktı neyse dedi pazar pazar rahatsız etmim eşi falan varsa diye aramadı neyse döndünya önemli olanda bu tatlım valla sensiz buralar çok sakin kaldı
güle güle tatlımmevet halamın oğlugil gelcek
neyse ben de kaçtım kızlar byyy
kıss delüümm merak ettik nirelerdesn arayacaktım eşinle probllem olur die arayamadımslmmmmm canlarımmm ben geldimmmmmmm kayınvalidemlerdeydik şimdi girdik eveeee neler yapıyosunuz bakalım geçmişe hiç girmedim yeni gelişmler varmııııııııııı?
ayy süpriz misafir geldi annemler neyse sonra grşz
bidaha olmasın bakkkcnm sizi merakta bıraktığım için hepinizden özür dilerim gerçekten bende bukadar kalacağımızı zannetmiyodummmm lütfen hakkınızı helal edin canlarıııımmmmmmmmmm
güle güle tatlımm
kıss delüümm merak ettik nirelerdesn arayacaktım eşinle probllem olur die arayamadım
bidaha olmasın bakkk
ayy süpriz misafir geldi annemler neyse sonra grşz
canımmm walla bana çok ani oldu birden gittik taaa bugün geldik işteee bende sizi çoook özledimmmm
kızlar nasıl iyidir inş....nese burdayım artıkınnnnn allahın izniyleeeeeee
tamam melikeeeem bidaha olmaaazzz
arferim sanaaaaa
neyse bissorunyokya sevindim canımm
kıs yokluğun çok belli haa
geçti canım çok şükür ebet belli datlımmyok cnm allaha çok şükür bi sorun yok cnmmm
kız wallamı yokluğum belli oy kuzum yaaaa paşam nasılllllll totosunun pişiği geçtimiiiii
iyi akşamlar canım git dinlen bkalım bi çay keyfi yapın kıs kocişinleemelikeeemmm çıktım bennn cnm çok yorgunummmm yarın belki kendi annme gidebilirimmm gitmezsem zaten girerim buraya hayırlı akşamlarrrrrr cnmmmmmmmm
kız asi nerdesin kaç gündürneyseki kötü bişey yopkmuş anacım insan haber verir böle şeylerde biz meraklı ve düşünceli arkadaşlarız neyse çıkıyomuşsun görüşürüz canım
melikem tosunun uyanmış sende çıkmışsın hadi bye sizleree bende volta atayım
seyhan aplacım ateşş topiğindesinn ben geldim ama kaçıyım tekrar çok öptüm seniiiii
seni seviyoreeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?