kız asi nerdesin kaç gündürneyseki kötü bişey yopkmuş anacım insan haber verir böle şeylerde biz meraklı ve düşünceli arkadaşlarız neyse çıkıyomuşsun görüşürüz canım
melikem tosunun uyanmış sende çıkmışsın hadi bye sizleree bende volta atayım
kız DEMETOM nerelerdeydin sen ayol insan ben bikaç gün yokum derdi anaaam nasıl meraklandık be yaaa
kız doğru söle önemli bişe yok dimi
aman yawww neyse geldin artık
......Oğlum bu Eminönü'nden geçer mi?
- Yok teyze biz Taksim'e çıkıyoruz.
- Hah tamam oğlum siz gidin ben gelmeyeceğim
:90::90::90::90::90::90::90::90:
Arkadaki aksi teyze öndeki uzun saçlı delikanlıya seslenir:
- Kızım şurdan bir kişi uzatır mısın?
- Ben kız değilim!
- Amaaaan ne bileyim kız mısın dul musun, uzat işte.
Mükemmel bir yerde inebilir miyim?
Yolcunun kafası karışık sanırım, kendisi de dolmuşdakilerle birlikte
güler söylediğine şoför kadını indirirken:
- Buyrun size layık değil ama!
Asansör:)
Köylü oğlan ve babası büyük şehre ilk defa gelmişler. Alışveriş merkezinde zemin... kattaki iki gümüş renkli parlak duvarın ağır ağır açılıp kapanması ilgilerini çekmiş.
“Bu ne baba?” diye sormuş oğlan. Hayatında hiç asansör görmemiş.
Baba “Bilemiyorum oğul..” demiş.
Onlar bu ilginç şeyi nefeslerini tutup izlerken tekerlekli sandalyeli yaşlı bir kadın sağa sola kayan gümüş renkli duvarlara doğru gitmiş ve bir düğmeye basmış. Duvarlar açılmış, yaşlı kadın yoğun ışıklı küçük bir odaya girmiş, duvarlar kapanmış. Oğlan ve babası kapının üzerindeki küçükten büyüğe doğru yanıp sönen ışıklı rakamları izlemişler. Son rakamdan sonra aynı sırayla bu sefer geriye doğru ışıklar teker teker yanmış. Sonunda duvar iki yana kayarak açılmış, dışarı 24 yaşlarında incecik muhteşem bir fıstık çıkmış.
“Oğlum” demiş adam kızdan gözlerini ayıramayarak, “Koş.. Koş ananı getir!..”:)
Papağan
Kadının biri papağan almak için kuşcuya gitmiş bir papağan beğenmiş, ama satıcı ...demiş ki;
"Abla yalnız bu papağan genelevde yetişmiş ağzı çok bozuk, almak istiyomusun?"
Kadın evet demiş papağanı almış. Eve gitmiş.
Papağan. " Oooo yeni mekan, yeni patron" demiş. Kadın aldırmamış. Kadının iki kızı eve gelmiş.
Papağan. " Oooo yeni mekan, yeni patron, yeni kızlar" demiş. Kadın biraz bozulmuş.
Akşam kadının kocası gelmiş eve.
Papağan. " Oooo yeni mekan, yeni patron, yeni kızlar, değişmeyen eski müşteri hoşgeldin Nuri Abi"
tamam DEMtOM olabilir böle şeyler aman kötü bişe olmamaış ya neyse ki geldin yeniden HOOOOŞŞŞŞŞGGEEEELLLDİİİİİİİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:92:
öffff canım sıkıldı bende netten çok güldüğüm fıkraları payşalıorum sizle
Asansör:)
Köylü oğlan ve babası büyük şehre ilk defa gelmişler. Alışveriş merkezinde zemin... kattaki iki gümüş renkli parlak duvarın ağır ağır açılıp kapanması ilgilerini çekmiş.
“Bu ne baba?” diye sormuş oğlan. Hayatında hiç asansör görmemiş.
Baba “Bilemiyorum oğul..” demiş.
Onlar bu ilginç şeyi nefeslerini tutup izlerken tekerlekli sandalyeli yaşlı bir kadın sağa sola kayan gümüş renkli duvarlara doğru gitmiş ve bir düğmeye basmış. Duvarlar açılmış, yaşlı kadın yoğun ışıklı küçük bir odaya girmiş, duvarlar kapanmış. Oğlan ve babası kapının üzerindeki küçükten büyüğe doğru yanıp sönen ışıklı rakamları izlemişler. Son rakamdan sonra aynı sırayla bu sefer geriye doğru ışıklar teker teker yanmış. Sonunda duvar iki yana kayarak açılmış, dışarı 24 yaşlarında incecik muhteşem bir fıstık çıkmış.
“Oğlum” demiş adam kızdan gözlerini ayıramayarak, “Koş.. Koş ananı getir!..”:)
günaydııııınnn
KAMER bir tek sen varsın tabi millet uyuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?