Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba ...

günaydınlar hepinize....

bugün mersinde çok güzel bir sabah var..
heryer ışıl ışıl ve bahar sıcağı gelmiş iyiden iyiye
hiç evde oturasım yok..
gezip dolaşmak, dağ tepe çimenliğe oturmak istiyor canım

sizler nasılsınız bu sabah ??

geçmişe baktım birazcık SEVOM VE TUBİŞİM arkadaşlarım dediklerinizi yapıcam allah razı olsun kızlar çok saolun

eeee kızlar nasılsınız bakalım nasıl geçti hafta sonlarınız

kızlar çok kötüyüm yaaaaaaaaaaa
kayseride 3 tane çocuklar kaybolmuştu ölüleri bulunduuuuuuuuuuuuu çok kötüyümmmmm yaaaaaa

kızlar çok kötüyüm yaaaaaaaaaaa
kayseride 3 tane çocuklar kaybolmuştu ölüleri bulunduuuuuuuuuuuuu çok kötüyümmmmm yaaaaaa

ewt cnm ya haberlerini izledikçe nasıl ağladım ağlamamak mümkün değil
RABBİM annelerine-babalarına sabır versin....
o adamı verecekler halkın eline bak bi aha böle olaylar oluormu.....
kesin deli psikopat die ceza bile almaz belki.

o şe...f...zi caza evinde linç ederler zaten anasından emdiği sütü burnundan fitil fitil getirsinler o şe...f.zin ölmesinde sürünsün inşallahhhhhhhhhh

o şe...f...zi caza evinde linç ederler zaten anasından emdiği sütü burnundan fitil fitil getirsinler o şe...f.zin ölmesinde sürünsün inşallahhhhhhhhhh

inşallah inşallah ceza evinde pipisini keserler eline verirleri inşallah 10
yaşındaki bi çocuğa nasıl tecavüz edebilir eşşolusu köpek.

ya bu ne sölesek yemez şuan ağlamaktan gözlerim şişti yaaaaaa köpek pislik heriffffffff
küçücük çocuklardan ne istedi yaaaa bayramda şeker toplamaya çıkmışlar walla bu dünyaya çocuk getirmekte iyi değil baksanıza çocuklarımızı şeker toplamayada mı gönderemiycezzzz yaaaaaa allahın belasııııııııııııııııııııııııııııı

ben biraz çıkıyorum kızlar biraz ders çalışıyım gelrler bizimkiler birazdan sonra gelirim gene

inşallah inşallah ceza evinde pipisini keserler eline verirleri inşallah 10
yaşındaki bi çocuğa nasıl tecavüz edebilir eşşolusu köpek.

cnm inan aynısını bende dedim onu hapishanede yaşatmazlar zatennnnn biyerlerini kesip eline verseler ayyyyy pislik yaaaa düşündükkçe çılgına dönüyom yaaaaaaaa ya 11 yaşındaki bi kız çocuğu yaaaaaa ondan sana ne olcak allahın belasııııııııııııııııııııııııııııııııı
nası acı çekti kim bilir yaaaaaaaa
diğer küçük kızıda boğmuş bide demişki utanmazzzzzzzz o çoocuğun çırpınışı gözümün önünden gitmiyo demiş pisliikkkkkkkkkkkkkk
sen tecavüz ettiğin çocuğu düşün nası acı çekmiştirrrrr yaaaaaaaa

papatya (pınar)için tefrciye listesi
ipek........300
kedersiz....600
nuray.......200
bebekdls....200
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100

toplam 1600
kalan 2844

günaydınn güzel topiğimin güzel insanlarıı günaydınnnn

asicim hepinimiz seni çok merak etmiştik canım neyseki önemli bişey yokmuş
kayseride kaybolan çocukların akıbetine bende çok üzüldüm,ağladım..Allah yapanın belasını versinn ateşte cayır cayır yansın inşallah
kankim sen nasılsın ankara yolculuğunuz nasıl geçti kızı aldınızmı
kamer,duru ,elif sizler nasılsınız bakemm

Son düzenleme:
günaydın hayırlı haftalar

günaydın kızlar hoşgeldiniz iyiym nurcikim sen nasılsınn

cnmmmm nurcanım size haber verecektim ama dedimya aniden oldu gitmemiz bende bu kadar kalacağımızı bilmiyodum kaldıkça kaldık maşşallahhhh....
melikeyi arıycaktım ama benimde kntrüm yoktu melikeden başkada kimsenin no su yok bende onun için canm hepiniz hakkınızı helal ediiiinnnn size merakta bıraktığım içinnnn

nasılsınız bayanlar bakalım özledinizmi beni bakalım ben sizi çok özledim
:))))))

ben iyiyim yolculuk çok güzeldi çok eğlendik yüzükleride taktık babamız olmadığı için biraz buruktuk..
bu sabahta doktora gittik kontrol vardı herşey iyiymiş ömer bey 1500 gr olmuş sağlıklı çok iyi dedi önlem olarak ciğer geliştirici iğne verdi herşey yolunda olsada bazen erken doğum olabiliyo biz tedbirli olalım dedi bendeki haberler bu kadar sen nasılsın canım halıları serdinmi

cnm bende pınar için 100 alayım bu sefer az aldım ama benimde 50 bin tane çekeceğim varrrr onun için 100 alayım bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…