ben iyiyim yolculuk çok güzeldi çok eğlendik yüzükleride taktık babamız olmadığı için biraz buruktuk..
bu sabahta doktora gittik kontrol vardı herşey iyiymiş ömer bey 1500 gr olmuş sağlıklı çok iyi dedi önlem olarak ciğer geliştirici iğne verdi herşey yolunda olsada bazen erken doğum olabiliyo biz tedbirli olalım dedi bendeki haberler bu kadar sen nasılsın canım halıları serdinmi
günaydın canım hoşbuldk
iyi yaptınız canım ,evet telefonun sadece melikede vardı oda aramaya çekindi,arayıpta eşini kızdırmaktan korktucnmmmm nurcanım size haber verecektim ama dedimya aniden oldu gitmemiz bende bu kadar kalacağımızı bilmiyodum kaldıkça kaldık maşşallahhhh....
melikeyi arıycaktım ama benimde kntrüm yoktu melikeden başkada kimsenin no su yok bende onun için canm hepiniz hakkınızı helal ediiiinnnn size merakta bıraktığım içinnnn
valla ben iyimiyim bilmiyorum ne zamandır kalbimde bir ağrı var çok şidetli olmasada rahatsız ediyo beni ..bugün kardiyolojiye gidecektim randevu alamadığımdan gidemedim yarın giderim belki..günaydın kızlar hoşgeldiniz iyiym nurcikim sen nasılsınn
iyi yaptınız canım ,evet telefonun sadece melikede vardı oda aramaya çekindi,arayıpta eşini kızdırmaktan korktu
valla ben iyimiyim bilmiyorum ne zamandır kalbimde bir ağrı var çok şidetli olmasada rahatsız ediyo beni ..bugün kardiyolojiye gidecektim randevu alamadığımdan gidemedim yarın giderim belki..
sen ne yaptın hoca işini konuştunmu validenle ..
nasılsınız keyifler nasıl ben bugun dr gidicem saat: 2 de bakalım ne diyecek inşalla birşeyim yokturda tedaviye başlarız dua edin bnm için....
oo hoşgeldin hatharr nasılsınn özlemez olurmuyuzz yahuu gözlerimiz yollarda kalmıştıınasılsınız bayanlar bakalım özledinizmi beni bakalım ben sizi çok özledim
:))))))
hayırlı olsun Allah tamamınada erdirsin inşallahben iyiyim yolculuk çok güzeldi çok eğlendik yüzükleride taktık babamız olmadığı için biraz buruktuk..
bu sabahta doktora gittik kontrol vardı herşey iyiymiş ömer bey 1500 gr olmuş sağlıklı çok iyi dedi önlem olarak ciğer geliştirici iğne verdi herşey yolunda olsada bazen erken doğum olabiliyo biz tedbirli olalım dedi bendeki haberler bu kadar sen nasılsın canım halıları serdinmi
hayırlı olsun ipek ömer paşada iyiymiş maşallahh
sağolun kızlar allah sizlerede tez vakitte nasip etsinipeğimmmm gözünüz aydın yüzükleri takmışsınız allah mesut etsin inş....ömerimizde iyiymiş iyi bariiii allahım sağlıcaklar kucağına almayı nasip etsinnnnn inş.ipeğimmm
troitle alakalıda olabilir canım kardiyolojiyle birlikte endokrindede kontrol yaptıriyi yaptınız canım ,evet telefonun sadece melikede vardı oda aramaya çekindi,arayıpta eşini kızdırmaktan korktu
valla ben iyimiyim bilmiyorum ne zamandır kalbimde bir ağrı var çok şidetli olmasada rahatsız ediyo beni ..bugün kardiyolojiye gidecektim randevu alamadığımdan gidemedim yarın giderim belki..
iyi yaptınız canım ,evet telefonun sadece melikede vardı oda aramaya çekindi,arayıpta eşini kızdırmaktan korktu
keyifler nasıl
iepğim hayırlı olsun ömer paşada iyiymiş maşallah
nurcik kalbinmi ağrıyoo geçmşi olsun halılarına geldimi
asicim geçmişi okuyamadım neden yoktun bana bi deyiver bacım
kamercim derslere başladınmı
oo hoşgeldin hatharr nasılsınn özlemez olurmuyuzz yahuu gözlerimiz yollarda kalmıştıı
hayırlı olsun Allah tamamınada erdirsin inşallah
maşallahh ömercikeinşallah sorunsuzz devame der bundan sonrada
halıları serdim canım bilgisyar çocuk odasında olduğu için resim çekip gösteremiyorum .
ama eşimin tlefonuyla çekip gösterecem size
oo hoşgeldin hatharr nasılsınn özlemez olurmuyuzz yahuu gözlerimiz yollarda kalmıştıı
cnm tşk ederm nasılsın bakalım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?