Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

haaaa evet hatırladım canım yaa beykozda havalar nasıl

başlıyorum duru yavaş yavaş daha tam konsantre olamadım
allahım daima yanında olsun hayırlısıyla inş cnm bir an önce kurtarsın rabbim dualarımız ona gitsin...

saol canım allah razı olsun hoşgeldin sende

cnm durucummmm ben perşembe günü kayınvalidemlere gitmiştim akşama geri döncem sandımmm ama öle olmadı dün gelebildik eve sizde haber veremedim onun için cnmmm elim yüzüm yandı wallaaa tarlada iş gördümmm
oooooooo topiğimizin kraliçesi de gelmişşşşş ben sormucammm''nerdeydinn'' diye asicimmm okudum öptüm seniii
saol kuzum yaaaaaa beni kraliçe ilan ettiğin içinnn
kanki bende mutfağımıa tül yaptırdım bugün getirip takıcaklar

güle güle kullan ipeğiiiimmmmm

kızlarrr benim çokkkk işim var bugünnn pazartesileri benim temizlik günümdürr bide cumaları ama bugün işim çok camlarımı silecem artık dışarısı görünmez oldu eee napalım 1 aydır doğru dürüst derinden iş yapmıyodum bikaç gün sürer işlerim nisanın ortasınakadar bitereyimde inşşş gene hastane yolları gözüküyo bize

nasılsınız keyifler nasıl ben bugun dr gidicem saat: 2 de bakalım ne diyecek inşalla birşeyim yokturda tedaviye başlarız dua edin bnm için....
hayırlı haberlele dön canımm inşallah önemli bişey yokturr

ohh ohh ne güzell ..benim kaynanalarda biber domates ekiyorlar ..sağolsun gönderiyorlar bizede .
hade hayırlısı canım Allah bir avazda kurtarsın yengenii..sağlıkla gelsinn yeğeninn

yetttiiimmmmm gariiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldin canım

sağol duru bacımm
sağolun kızlar allah sizlerede tez vakitte nasip etsin

troitle alakalıda olabilir canım kardiyolojiyle birlikte endokrindede kontrol yaptır

burda endokrine gitmek çok zor ipeğim koskoca devlet hastanesinde bir endokrin var onada sabahın 6sında hatta daha erken gidip kapısında bekleyenler var ..sanırım sadece 30 hasta alıyo kaç defa gittim her seferindesıra alamdan eve döndüm.

bende kötü şeyler düşünmüyorum zati..ne kalbi nurcan yaşın nee diye geciştiriyorum hep..ama bu aralar ağır bir temizlik yaptım sanki daha çok yorgun hisediyorum kalbimi.ha birde nefes nefese kalıyorum normal tempoda yürümeme rağmen :26:

güle güle kulanın sen tüllerini nurcik halılarını
teşekkür ederim kızlar

kanki bende mutfağımıa tül yaptırdım bugün getirip takıcaklar
ooo iyi yapmışsınn kanim güle güle kullan
güle güle kulanın sen tüllerini nurcik halılarını

hiç bekleme canımm bugün yarın dersen kalır başlaa hemen bugün ..offf şu dip köşe temizliğinden nefret ediyorumm ..

kolay gelsin

canım o zman tahlillerini yaptır dailiyeyede git kardiyoloğa da göster troit sonuçlarını birlikte değerlendirir kalbinde sorun yoktur bence banada çarpıntı yüzünden holter bile takıldı bi şey çıkmadı kilodanda oluyo

heheheheheeeeeeee dr sana diyecekki iç sıgarayı iç sigarayı sonrada kalbim ağrıyo deeeee derhal sigarayı bırakacaksın

slm kızlar yumurtalarım cuma günü toplanmıştı 3.günüm de transfer olacakmış üzüldüm ben kendimi çarşambaya göre endekslemiştim şimdi haber verdiler çıkıyorum evden 1.5 da transfer olacak ne olur bana dua edin bende kavuşayım bebeğime hepinizi çok öpüyorum dualarınıza htiyacım var

evet hemen başlamam lazım başlayınca gerisi geliyoo halılarımı da yıkamak istiyorum makinemle ama yavaş yavaş hepsini yapamam koltuklarımı da yıkıcam makinemle öle işte

öyle yaparım artık ne zamandır trioitlerime baktırmamıştım zaten baktırsam iyi olacak :97:
evet son zamanlarda baya kilo aldım kullandığım depresan ilacından sonra alıyorum habire

saol cnm inşallah sizin dualarınızda yanımda olursa kendimi daha ii hissedeceğim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…