cnm bnm bir sorunum yok bnm bir kızım var ama ikinci olmuyor cnm onun için gidiyorum bir dr vardı hiç ilgilenmedi oyalayıp durdu bn şimdi dilek yağmur hnm başlayacam bugun bakalım inşallah bir sonuç alırım cnm...
başlıyorum duru yavaş yavaş daha tam konsantre olamadımkeyifler nasıl
iepğim hayırlı olsun ömer paşada iyiymiş maşallah
nurcik kalbinmi ağrıyoo geçmşi olsun halılarına geldimi
asicim geçmişi okuyamadım neden yoktun bana bi deyiver bacım
kamercim derslere başladınmı
allahım daima yanında olsun hayırlısıyla inş cnm bir an önce kurtarsın rabbim dualarımız ona gitsin...
haaaa evet hatırladım canım yaa beykozda havalar nasıl
cnm durucummmm ben perşembe günü kayınvalidemlere gitmiştim akşama geri döncem sandımmm ama öle olmadı dün gelebildik eve sizde haber veremedim onun için cnmmm elim yüzüm yandı wallaaa tarlada iş gördümmmkeyifler nasıl
saol kuzum yaaaaaa beni kraliçe ilan ettiğin içinnnoooooooo topiğimizin kraliçesi de gelmişşşşş ben sormucammm''nerdeydinn''diye asicimmm okudum öptüm seniii
kanki bende mutfağımıa tül yaptırdım bugün getirip takıcaklar
başlıyorum duru yavaş yavaş daha tam konsantre olamadım
saol canım allah razı olsun hoşgeldin sende
kanki bende mutfağımıa tül yaptırdım bugün getirip takıcaklar
hayırlı haberlele dön canımm inşallah önemli bişey yokturrnasılsınız keyifler nasıl ben bugun dr gidicem saat: 2 de bakalım ne diyecek inşalla birşeyim yokturda tedaviye başlarız dua edin bnm için....
yok kuzum yaaaaa ne kızdırıcak eşimi zaten dün arasaydınız ulaşamzdınız biz dün sabah 10 gibi çıktık evden akşam 4-5 gibi geldik kayınvalidemlerin evine telefonumda evdeydiiiii bizim kayınvalidemlerin küçük bi tarlaları var oraya patates ve soğan ekmeye gittikkk
hade hayırlısı canım Allah bir avazda kurtarsın yengenii..sağlıkla gelsinn yeğeninnbenim kardeşiminde çok az kaldı kızlar doğumuna 10 gün felan çok heycanlıyım allahım sağlıkla kurtarsın bacımı inşallahh teyse olacam yaaaaaa hafta sonu bendelerdi denizden tuttuğumuz balıkları yedirdik yeğenime:))hem taze hemde doğal olsun diye yarasın kuşumaa
yetttiiimmmmm gariiiiiiiiiiiiiiiii
sağol duru bacımmkeyifler nasıl
sağolun kızlar allah sizlerede tez vakitte nasip etsin
troitle alakalıda olabilir canım kardiyolojiyle birlikte endokrindede kontrol yaptır
amaninnn geçmş olsun canım dikkat et ne kalbi yaa öyle bişi çıkarma başına bidetaktıkça kafaya ağrıır yoktur öyle bişi ama sen genede git tedbiri elden bırakma
hoca işini konuştum ama anemle ve damadımızla onun arkadaşı varmış yazıyomuş ama güvenmem lazım
helede fadime şahinin kitabını okuduktan sonra dahabi tedbirli olmak lazım diye düşünüyorum
cnm durucummmm ben perşembe günü kayınvalidemlere gitmiştim akşama geri döncem sandımmm ama öle olmadı dün gelebildik eve sizde haber veremedim onun için cnmmm elim yüzüm yandı wallaaa tarlada iş gördümmm
saol kuzum yaaaaaa beni kraliçe ilan ettiğin içinnn
güle güle kullan ipeğiiiimmmmm
teşekkür ederim kızlargüle güle kulanın sen tüllerini nurcik halılarını
ooo iyi yapmışsınn kanim güle güle kullankanki bende mutfağımıa tül yaptırdım bugün getirip takıcaklar
güle güle kulanın sen tüllerini nurcik halılarını
kızlarrr benim çokkkk işim var bugünnn pazartesileri benim temizlik günümdürr bide cumaları ama bugün işim çok camlarımı silecem artık dışarısı görünmez oldu eee napalım 1 aydır doğru dürüst derinden iş yapmıyodum bikaç gün sürer işlerim nisanın ortasınakadar bitereyimde inşşş gene hastane yolları gözüküyo bize
kolay gelsinkızlarrr benim çokkkk işim var bugünnn pazartesileri benim temizlik günümdürr bide cumaları ama bugün işim çok camlarımı silecem artık dışarısı görünmez oldu eee napalım 1 aydır doğru dürüst derinden iş yapmıyodum bikaç gün sürer işlerim nisanın ortasınakadar bitereyimde inşşş gene hastane yolları gözüküyo bize
hayırlı haberlele dön canımm inşallah önemli bişey yokturr
ohh ohh ne güzell ..benim kaynanalarda biber domates ekiyorlar ..sağolsun gönderiyorlar bizede .
hade hayırlısı canım Allah bir avazda kurtarsın yengenii..sağlıkla gelsinn yeğeninn
hoşgeldin canım
sağol duru bacımm
burda endokrine gitmek çok zor ipeğim koskoca devlet hastanesinde bir endokrin var onada sabahın 6sında hatta daha erken gidip kapısında bekleyenler var ..sanırım sadece 30 hasta alıyo kaç defa gittim her seferindesıra alamdan eve döndüm.
bende kötü şeyler düşünmüyorum zati..ne kalbi nurcan yaşın nee diye geciştiriyorum hep..ama bu aralar ağır bir temizlik yaptım sanki daha çok yorgun hisediyorum kalbimi.ha birde nefes nefese kalıyorum normal tempoda yürümeme rağmen :26:
ohh ohh ne güzell ..benim kaynanalarda biber domates ekiyorlar ..sağolsun gönderiyorlar bizede .
hade hayırlısı canım Allah bir avazda kurtarsın yengenii..sağlıkla gelsinn yeğeninn
hoşgeldin canım
sağol duru bacımm
burda endokrine gitmek çok zor ipeğim koskoca devlet hastanesinde bir endokrin var onada sabahın 6sında hatta daha erken gidip kapısında bekleyenler var ..sanırım sadece 30 hasta alıyo kaç defa gittim her seferindesıra alamdan eve döndüm.
bende kötü şeyler düşünmüyorum zati..ne kalbi nurcan yaşın nee diye geciştiriyorum hep..ama bu aralar ağır bir temizlik yaptım sanki daha çok yorgun hisediyorum kalbimi.ha birde nefes nefese kalıyorum normal tempoda yürümeme rağmen :26:
ooo iyi yapmışsınn kanim güle güle kullan
hiç bekleme canımm bugün yarın dersen kalır başlaa hemen bugün ..offf şu dip köşe temizliğinden nefret ediyorumm ..
ooo iyi yapmışsınn kanim güle güle kullan
hiç bekleme canımm bugün yarın dersen kalır başlaa hemen bugün ..offf şu dip köşe temizliğinden nefret ediyorumm ..
öyle yaparım artık ne zamandır trioitlerime baktırmamıştım zaten baktırsam iyi olacak :97:kolay gelsin
canım o zman tahlillerini yaptır dailiyeyede git kardiyoloğa da göster troit sonuçlarını birlikte değerlendirir kalbinde sorun yoktur bence banada çarpıntı yüzünden holter bile takıldı bi şey çıkmadı kilodanda oluyo
hoşgeldin canım
sağol duru bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?