Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ahh canım ne güzel haber hade hayırlısı ol desin kurban olduğum rabbim inşallah tutar canım dualarımız seninle pozitif ol olurmu girerken

canımmmmmmmmm hepimizin duaları seninlee unutmaaa bunuuu transfer edilirken abdestli gir mümkünse ve bildiğin ne kadar dua varsa oku haa bide çok sıkışık olma biraz gelince söle sonra çok zor oluyo ben çok sıkıntı çektim sonuncusunda bundan sonra çok sıkışmayı beklemicem hayırlı haberlerini bekliyoruzz öptümmmmm

asicim hoşgeldin o zaman canım benim
ipek tüllerini güle güle kullan canım
tedavi olan ve olacak arkadaşlarım allah tedavinizi kolaylaştırsın yüzünüzü güldürsün
temizlik yapcak arkadşalarıma kolay gelsin
kamer neden konsatre olamıyon bacım başla bir an önce eşinin işleir ne alemde canım

cnm hadi hayırlısı lütfen pozitif düşün inşallah hayırlı haberler alırsın cnmmmmmm

canım bol şans diliyorum allah yüzünü güldürsün tatlım

heheheheheeeeeeee dr sana diyecekki iç sıgarayı iç sigarayı sonrada kalbim ağrıyo deeeee derhal sigarayı bırakacaksın

sen içmiyonmu artık

hade hayırlısı canımm inşallah son tedavin olurr ..12 gün sonra müjdeli haberlerini verirsin bize

SELSEBİL ALLAH yardımcın olsun cnm benden bi tavsie idrara sıkışacaksın ya transferden sonra hemen tuvalate gitme ben transferden sonra sonda taktırdım benimle beraber transfer olanlar taktırmadılar wc ye gittiler hemen dayanamadılar embiryoları tutmadı belki bunla alakalı değil ama ben duydum yaptım şükür sonucuda aldım

öyle yaparım artık ne zamandır trioitlerime baktırmamıştım zaten baktırsam iyi olacak :97:
evet son zamanlarda baya kilo aldım kullandığım depresan ilacından sonra alıyorum habire

o nasıl depresan öyle kilo arttıkça daha çok depresyon olur aslında depresanların iştah kesmesi lazım

anam doğru diyosun canım ya bende aşırı ağrı hissetmiştim çokk sıkışıktım öyle zorlandımki biraz boşalttıırdılar ama o sıkışıklıkla azıcık boşaltıp gerisini tutmak ta ayrı eziyetti doğru diyon valla aşılama yapıldıktan sonrada öyle bıraktım ki kendimi belkide ondanmı tutmadı diye düşünüyom bazen

olacam durum ben o konuyu kapattım kafayı yemeye ramak kalabence şimdide kapatalım ablam

nurcan cnm ya sen depresan ilaçları kullanıosun ya bunlar yumurtaların çalıişmasını etkilemiyormu ben bu gibi ilaçların çok zararlı olduğunu duymuştum doktorun ilaçla değilde konuşarak tedavi etse.bnm bi arkadaşım ilaç istemedi illaki doktorla inatlaştı 2 ay gitti psikolağa şimdi bebesi var kız dedi ben ilaç istemiorum benim kafamı boşaltın dedi ..........yanlışım varsa kusura bakma ama sen farklısın.

elif merhaba canım yaaa benimde aklıma geldi transferden sonra sonda taktırmak ama canın yanmıyomu korkumdan sölemedimm senin acıdımı ben de bidaha ki sefer öle yapmak istiyorumm

canım sadece 2 ay kullandım şuanda içmiyorum ..psikologla konuşma terapilerine gidiyorum ayda bir defa..gerçi bu sefer arayı açtı 6 mayısa randevu verdi en son gittiğimde beni iyi gürdüğünü söyledi .

.o ilaçların sadece yumurtaları değil her organını ayrı etkiliyo gerçekten..ilaca başladığın zamanda bıraktığın zamanda çok etkileniyorsun ....ilacı bırakmaya karar verdiğimde kaç zaman etkisinden kurtulamadım beynimin uyuşukluğundan başımın dönmesinden bir hal olmuştumm..kesinlikle bir daha ne olursa olsun o ilaçları asla kullanmıyacamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…