Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

elif merhaba canım yaaa benimde aklıma geldi transferden sonra sonda taktırmak ama canın yanmıyomu korkumdan sölemedimm senin acıdımı ben de bidaha ki sefer öle yapmak istiyorumm

seni korkutmayım ama takarken çok cnm yandı ama olsun gözüm görmedi çünkü inanki transferden sonra felaket oluosun bnm odadaki kızın biri kıvrandıda kıvrandı dayanamadı gitti.bence dayanabilirsin.ben odama çıktıktan sonra güzelce uyudum hiç kalkmadım

valla canım bu güzel bir fikir çok iyi yapmışsın aklımızda bulunsun

bencede cnm ya verirsede alma inat et ben konuşmak istiorum de..bu ilaçlar çok etkilior

ahhhh sorma kamer burdan yazmıştım transfer anımı okudun mu bilmiyorumm ben iyice sıkışmıştım beni yatırdı hemşire bacaklarımı bağladı dr a haber vermeye gitti allahım yapıcam altıma rezil olucam seslendim kimse duymadı tek başıma neyse bidaha seslendim bu sefer sesimi yükselterek embriyoloğ geldi dedim ki ben altıma yapıyorum anammm oda 1 dkk bekleyin demezmi aboowwwwww ne 1 dk 10 sn beklemeye zamanım yok neyse hemşire geldi bana 1 bardak yap sadece dedi nasıl olacaksa o iş başladınmı durduramıyonneyse ben bi yaptımmmm 2 bardak ama 1 bardak dedimm tutttum nasıl olduysa bidaha baktılar tamam bu kadar çişşş yeter dediler oldu transferim işte ama beni en çok sıkışıklık mahfediyo böle işteeeee

elif merhaba canım yaaa benimde aklıma geldi transferden sonra sonda taktırmak ama canın yanmıyomu korkumdan sölemedimm senin acıdımı ben de bidaha ki sefer öle yapmak istiyorumm

bana ilk transferde sürgü koydu hastabakıcı 2. de hasta bezi koydu ikisindede kalkmama yatakta fazla hareket etmeme hiç izin vermediler

SPERMĠOGRAM STANDART ( ) WHO&KRUGER ( X )
EJAKÜLAT ( x ) ANİ DİLÜSYON ( )
BULGULAR NORMAL DEĞERLER
Abstinans Süresi : 5 gün ( C.İ ) 2 gün - 7 gün
Viskosity : Az Yapışkan Az Yapışkan
Volüm : 2 cc > 2 cc
Renk : D.Beyaz D.Beyaz
Görünüm : Gri-Opalasan Gri-Opalasan
pH : 7.61 7.2 - 8.0
Kan : Yok Yok
İrin-Partikül : Yok Yok
Fruktoz : ---- < 13 umol/ejekülat
Yuvarlak Hücre : % 5 ( lökositler,epiteller,germ hücreleri ) < % 50

Motilite : Hızlı İleri Hareketli: % 61 Yavaş İleri Hareketli: % 5 Yerinde Hareketli: % 5
Hareketsiz : %28

İmmotilite : % 28 ( HAREKET ETMEYEN ) < %50
Likefaksiyon : 30 dk. < 60 dk.
1.cc deki Sperma : 45.500.000 30-80 milyon/ml
Total Sperma : 91.000.000 (makler counting camber) 70 -250 milyon/ejekülat

Sperm Mar (IgG) : -- < 22.0
Vitalite : % 74 ( HAREKET EDEN )
H.O.S Test : % 71 >% 60 Normal %50-59 Şüpheli
(Hipo Ozmolar Şişme Testi) < %50 Anomali
Lökosit : 102.000 / ml < 1.000.000 /ml
Eritrosit : Negatif Negatif
Aglütinasyon : - Negatif
Retrograd Ejakl. : -
Pellet : -
--------------------------------MORFOLOJ&#288;(D-Q)----------------------------------------
WHO(Dünya Sağlık Örgütü)Criteria
Normal yapı : %72 Anormal Yapı : %28 > %50 Normal
KRUGER STR&#288;CT CR&#288;TER&#288;A
Değerlendirilen Spermatozoid Sayısı :43
Normal Yapı : % 17 % 0 - 4 Kötü Prognoz (GEBELİK % 7,6)
Anormal Yapı : % 83 % 4-14 İyi Prognoz (GEBELİK %49,4)
> 14 Normal Morfoloji (GEBELİK%88,3 )
YORUM : NORMOZOOSPERM&#288;
Mikroskopi : Her sahada 2-3 yuvarlak hücre, 2-3 lökosit görüldü.Eritrosite rastlanmadı.
Sperma hücreleri morfolojisinde anormal bir durum gözlenmedi. 3 saatlik inkübasyon sonucu normal dışı yavaşlama
ve ölü sayısında artış gözlenmedi.
_________________________________________________________________________________

yani kızlar ben kayseride yaptırdım korkumdan 1 gece kaldım gelmedim ne olur olmaz araba sallar felan yolllar zaten çukur...transferden sonra 3 saat hiç kalkmadım

ahhhh biliyorum çok canı yanıyomuş insanın sonda takılırkene zaten beni 3 ünde de odama yürüyerek götürdüler 10 dk yattım çok sıkışmıştım gene wc gittim 1 saat yattım çıktım 15 20 dk yolculuk yaptım acaba ondan mı tutunamıyo bu sefer 2 3 saat yatacam yada altıma sürgü koydurtucam sölücem druma önceden baaaaneeee

bana ilk transferde sürgü koydu hastabakıcı 2. de hasta bezi koydu ikisindede kalkmama yatakta fazla hareket etmeme hiç izin vermediler

yaaaaaa bana hiç öle bişey demediler yaaaa hiç bişey olmaz diyip duruyolar bak sinir oldummm şimdiii bundan sonra bende öle yaptıracamm akıllandım artıkınn

yürüyerekmi götürdüler.......!!!
yav ben transferden sonra 15 dakika ameliyathnede yattım kaldırmadılar sonra sedyeye aldılar odama çıktım yatağama koydular hastaneden çıkacağımız zaman eşime arabayı ısıtın dediler böle küçük önlemlerin çok önemi var aslında

CANIM BENİM BİR FİKRİM YOK AMA ŞU LİNKE TIKLA ONLARADA PAYLAŞ http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamile-kalamayan-bayanlarin-listesi-711.html

şaka bir yana benimde nefesim kesilmiyo deil yane arada bir çokkkkkkkk etkiliyor benide malesef severek içmiyorum hiç bir zaman onun için sık sık bırakma girişiminde bulunuyorum ancak işte ortam elvermiyor bi türlü
EŞİMDE ARTIK KIZMAYA BAŞLADI BANA NE ZMANA BIRAKACAKSIN DİYE..O BIRAKTI YA BENİMDE HEMEN BIRAKMAMI İSTİYO AMA GEL GÖRKİ O ZIKKIMI ÇEKMEDİMMİ CİĞERLERİMM RAHAT ETMİYO BENDE SENİN GİBİ KAÇ DEFA BIRAKMAYA ÇALIŞTIM AMA HER SEFERİNDE SİGARA BENİ YENDİ

BENCEDE KONUŞMLASIN DOKTORUNLA BENDE İLK TRANSEFERİMDEN SONRA AYAKLANMIŞTIM HEMEN

ama doktorun ve tüp bebek hemşiresinin seni uyarması lazım hemen kalkmak olmazki
ameliyathanede çataldan sedyeye alırken bile kaldırmadılar beni transfer sonraı için hazırladıkları odaya sedyede yatarak götürdüler 2 saatten fazla yattım

evettttttttt hemde anında kaldırıyolar heppp üçünde de öle yaptılarr elifcimm yaaa ne senyesii hemen odamıza gidiyoruz zaten çok sıkışık oluyosun 10 15 dk anca dayanabiliyorummm bundan sonraaa ben bilirim yapacağımı hani hiç bi faydası yoktuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…