o zaman bana ne akıl veriyonn
elif merhaba canım yaaa benimde aklıma geldi transferden sonra sonda taktırmak ama canın yanmıyomu korkumdan sölemedimm senin acıdımı ben de bidaha ki sefer öle yapmak istiyorumm
kızlar ben çıktım görüşürüzzzzzz dışarda işlerim var halledip gelicemmm
seni korkutmayım ama takarken çok cnm yandı ama olsun gözüm görmedi çünkü inanki transferden sonra felaket oluosun bnm odadaki kızın biri kıvrandıda kıvrandı dayanamadı gitti.bence dayanabilirsin.ben odama çıktıktan sonra güzelce uyudum hiç kalkmadım
canım sadece 2 ay kullandım şuanda içmiyorum ..psikologla konuşma terapilerine gidiyorum ayda bir defa..gerçi bu sefer arayı açtı 6 mayısa randevu verdi en son gittiğimde beni iyi gürdüğünü söyledi .
.o ilaçların sadece yumurtaları değil her organını ayrı etkiliyo gerçekten..ilaca başladığın zamanda bıraktığın zamanda çok etkileniyorsun ....ilacı bırakmaya karar verdiğimde kaç zaman etkisinden kurtulamadım beynimin uyuşukluğundan başımın dönmesinden bir hal olmuştumm..kesinlikle bir daha ne olursa olsun o ilaçları asla kullanmıyacamm
anam doğru diyosun canım ya bende aşırı ağrı hissetmiştim çokk sıkışıktım öyle zorlandımki biraz boşalttıırdılar ama o sıkışıklıkla azıcık boşaltıp gerisini tutmak ta ayrı eziyetti doğru diyon valla aşılama yapıldıktan sonrada öyle bıraktım ki kendimi belkide ondanmı tutmadı diye düşünüyom bazen
elif merhaba canım yaaa benimde aklıma geldi transferden sonra sonda taktırmak ama canın yanmıyomu korkumdan sölemedimm senin acıdımı ben de bidaha ki sefer öle yapmak istiyorumm
seni korkutmayım ama takarken çok cnm yandı ama olsun gözüm görmedi çünkü inanki transferden sonra felaket oluosun bnm odadaki kızın biri kıvrandıda kıvrandı dayanamadı gitti.bence dayanabilirsin.ben odama çıktıktan sonra güzelce uyudum hiç kalkmadım
bana ilk transferde sürgü koydu hastabakıcı 2. de hasta bezi koydu ikisindede kalkmama yatakta fazla hareket etmeme hiç izin vermediler
ahhhh biliyorum çok canı yanıyomuş insanın sonda takılırkene zaten beni 3 ünde de odama yürüyerek götürdüler 10 dk yattım çok sıkışmıştım gene wc gittim 1 saat yattım çıktım 15 20 dk yolculuk yaptım acaba ondan mı tutunamıyo bu sefer 2 3 saat yatacam yada altıma sürgü koydurtucam sölücem druma önceden baaaaneeee
CANIM BENİM BİR FİKRİM YOK AMA ŞU LİNKE TIKLA ONLARADA PAYLAŞ http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamile-kalamayan-bayanlarin-listesi-711.htmlSPERMĠOGRAM STANDART ( ) WHO&KRUGER ( X )
EJAKÜLAT ( x ) ANİ DİLÜSYON ( )
BULGULAR NORMAL DEĞERLER
Abstinans Süresi : 5 gün ( C.İ ) 2 gün - 7 gün
Viskosity : Az Yapışkan Az Yapışkan
Volüm : 2 cc > 2 cc
Renk : D.Beyaz D.Beyaz
Görünüm : Gri-Opalasan Gri-Opalasan
pH : 7.61 7.2 - 8.0
Kan : Yok Yok
İrin-Partikül : Yok Yok
Fruktoz : ---- < 13 umol/ejekülat
Yuvarlak Hücre : % 5 ( lökositler,epiteller,germ hücreleri ) < % 50
Motilite : Hızlı İleri Hareketli: % 61 Yavaş İleri Hareketli: % 5 Yerinde Hareketli: % 5
Hareketsiz : %28
İmmotilite : % 28 ( HAREKET ETMEYEN ) < %50
Likefaksiyon : 30 dk. < 60 dk.
1.cc deki Sperma : 45.500.000 30-80 milyon/ml
Total Sperma : 91.000.000 (makler counting camber) 70 -250 milyon/ejekülat
Sperm Mar (IgG) : -- < 22.0
Vitalite : % 74 ( HAREKET EDEN )
H.O.S Test : % 71 >% 60 Normal %50-59 Şüpheli
(Hipo Ozmolar Şişme Testi) < %50 Anomali
Lökosit : 102.000 / ml < 1.000.000 /ml
Eritrosit : Negatif Negatif
Aglütinasyon : - Negatif
Retrograd Ejakl. : -
Pellet : -
--------------------------------MORFOLOJĠ(D-Q)----------------------------------------
WHO(Dünya Sağlık Örgütü)Criteria
Normal yapı : %72 Anormal Yapı : %28 > %50 Normal
KRUGER STRĠCT CRĠTERĠA
Değerlendirilen Spermatozoid Sayısı :43
Normal Yapı : % 17 % 0 - 4 Kötü Prognoz (GEBELİK % 7,6)
Anormal Yapı : % 83 % 4-14 İyi Prognoz (GEBELİK %49,4)
> 14 Normal Morfoloji (GEBELİK%88,3 )
YORUM : NORMOZOOSPERMĠ
Mikroskopi : Her sahada 2-3 yuvarlak hücre, 2-3 lökosit görüldü.Eritrosite rastlanmadı.
Sperma hücreleri morfolojisinde anormal bir durum gözlenmedi. 3 saatlik inkübasyon sonucu normal dışı yavaşlama
ve ölü sayısında artış gözlenmedi.
_________________________________________________________________________________
EŞİMDE ARTIK KIZMAYA BAŞLADI BANA NE ZMANA BIRAKACAKSIN DİYE..O BIRAKTI YA BENİMDE HEMEN BIRAKMAMI İSTİYOşaka bir yana benimde nefesim kesilmiyo deil yane arada bir çokkkkkkkk etkiliyor benide malesef severek içmiyorum hiç bir zaman onun için sık sık bırakma girişiminde bulunuyorum ancak işte ortam elvermiyor bi türlü
BENCEDE KONUŞMLASIN DOKTORUNLA BENDE İLK TRANSEFERİMDEN SONRA AYAKLANMIŞTIM HEMENahhhh biliyorum çok canı yanıyomuş insanın sonda takılırkene zaten beni 3 ünde de odama yürüyerek götürdüler 10 dk yattım çok sıkışmıştım gene wc gittim 1 saat yattım çıktım 15 20 dk yolculuk yaptım acaba ondan mı tutunamıyo bu sefer 2 3 saat yatacam yada altıma sürgü koydurtucam sölücem druma önceden baaaaneeee
ahhhh biliyorum çok canı yanıyomuş insanın sonda takılırkene zaten beni 3 ünde de odama yürüyerek götürdüler 10 dk yattım çok sıkışmıştım gene wc gittim 1 saat yattım çıktım 15 20 dk yolculuk yaptım acaba ondan mı tutunamıyo bu sefer 2 3 saat yatacam yada altıma sürgü koydurtucam sölücem druma önceden baaaaneeee
yürüyerekmi götürdüler.......!!!
yav ben transferden sonra 15 dakika ameliyathnede yattım kaldırmadılar sonra sedyeye aldılar odama çıktım yatağama koydular hastaneden çıkacağımız zaman eşime arabayı ısıtın dediler böle küçük önlemlerin çok önemi var aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?