yürüyerekmi götürdüler.......!!!
yav ben transferden sonra 15 dakika ameliyathnede yattım kaldırmadılar sonra sedyeye aldılar odama çıktım yatağama koydular hastaneden çıkacağımız zaman eşime arabayı ısıtın dediler böle küçük önlemlerin çok önemi var aslında
PINAR cığım sondanın acısı öle çok korkulacak bi acı değil dayanbilirsin hiç korkma .....
SELSEBİL bunları okuyupta gitseydi yaa
SELSEBİL bunları okuyupta gitseydi yaa
Papatya_özmen gelip tefriciyelerini takip etmiyo yazık olacak yarım kalacak valla ..
canım gittiği hastane zaten dikkat ediyodur bunlara bebeğinki bir istisna ben ilk kez duydum böyle rahatlık
kendi bilir kanki ne yapalım dua okunacağını biliyodu hatta bir mesajında sitem benzeri bi şeyler yazmıştı
neyse kızlar bu sefer dondurulmuşlarla denicez bakalım nasıl olacak bu sefer değişiik olacak sanırım dondurlumuşlarla biraz daha şans fazlaymış bakalım artık heeee bide yapay rahim varmış onu da sorucam druma rahimden bi parça alıyolarmış embiriyoyu transferden önce o parçanın içinde saklıyolarmış yaniii bi bakıma rahime alıştırıyolarmış bunlarıda soracam tek tekkk
neyse kızlar bu sefer dondurulmuşlarla denicez bakalım nasıl olacak bu sefer değişiik olacak sanırım dondurlumuşlarla biraz daha şans fazlaymış bakalım artık heeee bide yapay rahim varmış onu da sorucam druma rahimden bi parça alıyolarmış embiriyoyu transferden önce o parçanın içinde saklıyolarmış yaniii bi bakıma rahime alıştırıyolarmış bunlarıda soracam tek tekkk
evet teşekkür edeceğine sitem etmiş banakendi bilir kanki ne yapalım dua okunacağını biliyodu hatta bir mesajında sitem benzeri bi şeyler yazmıştı
arkadaşlar ben çıkıyorum işler beni bekliyooo hepinizin tavsiyelerine uyucamm çok teşekkürler bacılarım hepinizi öptümmmm inşşş önümüzdeki anneler gününe anne adayı olarak girelimm hepimiz birdennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?