hoppaaaa sne bizimi takip ediyordunnkızlar kusura bakmayın takıp edemedim başladınızmı
BUDA REMİX
[video=youtube;wQi72kHlmGI]http://www.youtube.com/watch?v=wQi72kHlmGI[/video]
papatya (pınar)için tefrciye listesi
ipek........300
kedersiz....600
nuray.......200
bebekdls....200
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
toplam 1600
kalan 2844
canım sadece bir damla geldiyse sevin bence tutunma kanamasıdırkız ben daha yeniyim ne nasıl takip edilecek bilmiyorum zaten kafam çok karışık tuvalette bir damla kan geldi çok korkuyorum bugün 8 ci gün ne olacak ne yapacam bilmiyorum şimdi beklemedeyim devamı gelirse doktora gidecem allah yardımcım olsun
aaa ben senin adını pınar biliyordum :26:bu benmiyim benim adım pınar deyilki
mankaymı senin bu kaynanaarkadaşım ben daha önce iki kez yaptırdım ilki tutmuştu hiç lekelenmem olmadı ikinci tutmadı ondada 9 cu gün kanamam başladı herdeneme farklı oluyor çok korkuyorum bende bi kaynana var başımın etini yer sen yaptın diye
ben bu yazıları yazmayı bilmiyorum bana yardımcı olurmusun bide benim adım AYŞE banada 1500 yazarmısınpapatya (pınar)için tefrciye listesi
ipek........300
kedersiz....600
nuray.......200
bebekdls....200
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
toplam 1600
kalan 2844
canım listeyi ben yaparım ona takılma sen..kızlar sayı söylüyo ben ekliyorum ..senide ekliyorum hemenben bu yazıları yazmayı bilmiyorum bana yardımcı olurmusun bide benim adım ayşe banada 1500 yazarmısın
mankaymı senin bu kaynanaSenden dahamı çok istiyor bu bebeği
arkadaşım ben daha önce iki kez yaptırdım ilki tutmuştu hiç lekelenmem olmadı ikinci tutmadı ondada 9 cu gün kanamam başladı herdeneme farklı oluyor çok korkuyorum bende bi kaynana var başımın etini yer sen yaptın diye
sinir şeyy yaaaben biraz hareketliyim götümün üstüne oturamam ikizlerimi erken doğum yapınca çok bunalıma soktu beni sahip olamadın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?