Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben biraz hareketliyim götümün üstüne oturamam ikizlerimi erken doğum yapınca çok bunalıma soktu beni sahip olamadın diye

ayşeciğimmm senin kaynanan için içimden geçenleri şuanda burdan yazarsam beni üyelikten silerler neyseeeee anladın sen onuuuuu allah bildiği gibi yapsınnnn sakın kendini ezdirmeeee

günaydın kızlarrrrr ayyy tünaydın aslında ben bugün uykuyu fazlamı kaçırmışım ne
eeee keyifler nasıl bakalımmm

benim kaynana amam(halam)nasıl ezdirmeyim biraz otariterdir ve benim çocukluğumu bilir üzerimde zaten hep söz sahibi olmuştur nasıl ezdirmeyim kendimi sorun yaşasak kendini mutlaka haklı çıkarır babamda ozaman azıma tükürür onun için idare ediyorum allaha şükür ayrı oturuyoruz

kız senin kaynana halanmıııııııııııı al burdan yakkkk
walla cnm o sana nası sölüyosa bu sözleri sende ona diyeceksin bu neeeee yaaaaa halansa halan cnm nasıl olsa ADI KAYNANA

ayyy ben bu kez essahtan çıkıyorummmm aboowwwwww saat 1 oldu bileee
valla çıksan iyi olur işler seni bekliyoo ..hade bacım hadee
günaydın kızlarrrrr ayyy tünaydın aslında ben bugün uykuyu fazlamı kaçırmışım ne
eeee keyifler nasıl bakalımmm
tünaydınn uykucu

benim gibi akraba evliliği yapmışsınn ...boşuna akrabanın yaptığını akrep yapmaz dememişlerr

Son düzenleme:

allahtan ayrı oturuyomuşsunuz valla allah sabır versinnn böle sölüyorum ama çok zordur ama ben olsam 1 susarım 2 susarım 3.de varyaa allahhhhhhhhhhhhhh kaçacak delik arar o kaynana gözüm hiç bişey görmezzzz yemin ederim tipik boğa kadını işte

bencede biraz fazla oldu galibaaaa
kız saat 1 olduuuuuuuuuu saatlerini almadınmı yoksammmmm
tünaydın cnm hoşgeldinnn

ay bu aralar uykuya doyamıom:26::26::26: gerçi dün gecesaat 2de yattım hani misafir gelecekti ya halamlar annemler vardı eski saate göre 12de gittiler onlar gidince ortalık toparlayayım bulaşıkları falan kaldırayım derken saate bi baktım yeni saate göre 2 olmuş yattım sabahta eşime 6yı çeyrek geçe kalktım bi onu gönderdim 7 de bi yattımsa bu saat olmuş valla gözümü açar açmazda buraya damladım

tünaydın kızlar.........
KEDERSİZİM canım geçmiş olsun kalbin ağrıyomuş..... canım kafana takma bence bişiycin yok... bende ağır bir stres sonrası 1 kaç ay ağrı omuştu... senin gibi çok korkmuştum.. gitmediğim polikilinik kalmadı .. hepsi sters kaynaklı olduğunu söledi... sanki bi fil göüsüme oturuyodu.... snuçta yaşadığımız sters bir yerlerden çıkıyo.......

İPEĞİM canım hayırlı olsun yüzük takmışsınuız.... ALLAH tamamını erdirsin canım... ÖMER ŞEHZADAMİZDE iyiymiş çok şükür sonuna kadar böle gitsin inş....

HATİCECİM... canım ALLAH yardımcın olsun canım şu saatlerde transfein olucakmış RABBİM yüzünü güldürsün inş. meleğini bu sefer sana gmndersin..

KAMERCİM sen nasılsın canım nasıl gidiyo bakalım....

ELİFCİM hamişlik nasıl gidiyo bulantılar başladımı....

ASİCİM herkez seni çok merak etti canım iyi olduğuna sevindim...

DURUCUM seni çok özledim bacım ya EGEMİZ nasıllar

ya kızlar aklımda kalanlar bular biraz geçmişi okuyayım dedim de.... hatırlamadığım olduysa kusura bakmayın.....

kızlar benim bugün içim çok sıkılıyo ne olur benim için birer ayetel kürsi okurmusunuz .... dün akşam oturdu o sıkıntı yüreğime hala devam ediyo ALLAH korusun sanki kızıma bişi olcakmış gibi çok korkuyorum kızlar .... ne olur dua edin kızıma bişi olamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…