ben biraz hareketliyim götümün üstüne oturamam ikizlerimi erken doğum yapınca çok bunalıma soktu beni sahip olamadın diye
ASİ seni gördüğüme sevindim kız nerelerdeydin sen merak ettik
ben biraz hareketliyim götümün üstüne oturamam ikizlerimi erken doğum yapınca çok bunalıma soktu beni sahip olamadın diye
ayyy ben bu kez essahtan çıkıyorummmm aboowwwwww saat 1 oldu bileee
günaydın kızlarrrrrayyy tünaydın aslında ben bugün uykuyu fazlamı kaçırmışım ne
eeee keyifler nasıl bakalımmm
günaydın kızlarrrrrayyy tünaydın aslında ben bugün uykuyu fazlamı kaçırmışım ne
aman dur beeeeee şurda 2 laflıyoruz yarın yaparsınnnnn
benim kaynana amam(halam)nasıl ezdirmeyim biraz otariterdir ve benim çocukluğumu bilir üzerimde zaten hep söz sahibi olmuştur nasıl ezdirmeyim kendimi sorun yaşasak kendini mutlaka haklı çıkarır babamda ozaman azıma tükürür onun için idare ediyorum allaha şükür ayrı oturuyoruz
ahhhh demetcimm camlarımı bi görsem dışarıyı göremiyorummm anca bugün camlarımı silerimmmm:111:
valla çıksan iyi olur işler seni bekliyoo ..hade bacım hadeeayyy ben bu kez essahtan çıkıyorummmm aboowwwwww saat 1 oldu bileee
tünaydınn uykucugünaydın kızlarrrrrayyy tünaydın aslında ben bugün uykuyu fazlamı kaçırmışım ne
benim gibi akraba evliliği yapmışsınn ...boşuna akrabanın yaptığını akrep yapmaz dememişlerrbenim kaynana amam(halam)nasıl ezdirmeyim biraz otariterdir ve benim çocukluğumu bilir üzerimde zaten hep söz sahibi olmuştur nasıl ezdirmeyim kendimi sorun yaşasak kendini mutlaka haklı çıkarır babamda ozaman azıma tükürür onun için idare ediyorum allaha şükür ayrı oturuyoruz
benim kaynana amam(halam)nasıl ezdirmeyim biraz otariterdir ve benim çocukluğumu bilir üzerimde zaten hep söz sahibi olmuştur nasıl ezdirmeyim kendimi sorun yaşasak kendini mutlaka haklı çıkarır babamda ozaman azıma tükürür onun için idare ediyorum allaha şükür ayrı oturuyoruz
bencede biraz fazla oldu galibaaaa
kız saat 1 olduuuuuuuuuu saatlerini almadınmı yoksammmmm
tünaydın cnm hoşgeldinnn
günaydın bizde keyifler iyi sende nasıl
aynen asi GÖZÜNÜ KİM OYDU DEMİŞLER AKRABAM OYDU DEMİŞ gerçi hakkını yemeyim ikizlerime benimle beraber ağladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?