aynen asi GÖZÜNÜ KİM OYDU DEMİŞLER AKRABAM OYDU DEMİŞ gerçi hakkını yemeyim ikizlerime benimle beraber ağladı
ben yokkene size iyi sohbetler akşama anca biter camlarr byyyy
tünaydın kızlar.........
KEDERSİZİM canım geçmiş olsun kalbin ağrıyomuş..... canım kafana takma bence bişiycin yok... bende ağır bir stres sonrası 1 kaç ay ağrı omuştu... senin gibi çok korkmuştum.. gitmediğim polikilinik kalmadı .. hepsi sters kaynaklı olduğunu söledi... sanki bi fil göüsüme oturuyodu.... snuçta yaşadığımız sters bir yerlerden çıkıyo.......
İPEĞİM canım hayırlı olsun yüzük takmışsınuız.... ALLAH tamamını erdirsin canım... ÖMER ŞEHZADAMİZDE iyiymiş çok şükür sonuna kadar böle gitsin inş....
HATİCECİM... canım ALLAH yardımcın olsun canım şu saatlerde transfein olucakmış RABBİM yüzünü güldürsün inş. meleğini bu sefer sana gmndersin..
KAMERCİM sen nasılsın canım nasıl gidiyo bakalım....
ELİFCİM hamişlik nasıl gidiyo bulantılar başladımı....
ASİCİM herkez seni çok merak etti canım iyi olduğuna sevindim...
DURUCUM seni çok özledim bacım ya EGEMİZ nasıllar
ya kızlar aklımda kalanlar bular biraz geçmişi okuyayım dedim de.... hatırlamadığım olduysa kusura bakmayın.....
kızlar benim bugün içim çok sıkılıyo ne olur benim için birer ayetel kürsi okurmusunuz .... dün akşam oturdu o sıkıntı yüreğime hala devam ediyo ALLAH korusun sanki kızıma bişi olcakmış gibi çok korkuyorum kızlar .... ne olur dua edin kızıma bişi olamasın
canımm yaa kıyamam sanaa çıkar o kötü düşünceleri kafandann kızınıda üzmee böyle stres yaparaktünaydın kızlar.........
KEDERSİZİM canım geçmiş olsun kalbin ağrıyomuş..... canım kafana takma bence bişiycin yok... bende ağır bir stres sonrası 1 kaç ay ağrı omuştu... senin gibi çok korkmuştum.. gitmediğim polikilinik kalmadı .. hepsi sters kaynaklı olduğunu söledi... sanki bi fil göüsüme oturuyodu.... snuçta yaşadığımız sters bir yerlerden çıkıyo.......
İPEĞİM canım hayırlı olsun yüzük takmışsınuız.... ALLAH tamamını erdirsin canım... ÖMER ŞEHZADAMİZDE iyiymiş çok şükür sonuna kadar böle gitsin inş....
HATİCECİM... canım ALLAH yardımcın olsun canım şu saatlerde transfein olucakmış RABBİM yüzünü güldürsün inş. meleğini bu sefer sana gmndersin..
ya kızlar aklımda kalanlar bular biraz geçmişi okuyayım dedim de.... hatırlamadığım olduysa kusura bakmayın.....
kızlar benim bugün içim çok sıkılıyo ne olur benim için birer ayetel kürsi okurmusunuz .... dün akşam oturdu o sıkıntı yüreğime hala devam ediyo ALLAH korusun sanki kızıma bişi olcakmış gibi çok korkuyorum kızlar .... ne olur dua edin kızıma bişi olamasın
kızlar sinirlenmeyin normalde az gelir gider bu çoçuk kayıplarımda böyle oluyor ben daha önce kendiliğinden olan bebemi kaybettim arkasından ikizler arkasından başarısız bir tüp denemesi ondada acele ettin tedaviyi erken yaptırdın diye konuşmuştu çocuk kayıplarıma kızıyor sahip olamıyorsun diye
valla senin bu kaynananı yaptıklarını sen anllatıkça ben gerildimm Allah hidayet etsinn onukızlar sinirlenmeyin normalde az gelir gider bu çoçuk kayıplarımda böyle oluyor ben daha önce kendiliğinden olan bebemi kaybettim arkasından ikizler arkasından başarısız bir tüp denemesi ondada acele ettin tedaviyi erken yaptırdın diye konuşmuştu çocuk kayıplarıma kızıyor sahip olamıyorsun diye
cnm çok güzel sölemişsin beeeeeeeay bacım allah yardımcın olsun zor valla sen yine iyi susuyormuşsun ben asla tahammül edemem arada koçişin bile hatrı olsa dahi
kaynana işte ne olursa olsun yaptıkları tek iyi şey KOÇİŞLERİMİZZ
kızlar sinirlenmeyin normalde az gelir gider bu çoçuk kayıplarımda böyle oluyor ben daha önce kendiliğinden olan bebemi kaybettim arkasından ikizler arkasından başarısız bir tüp denemesi ondada acele ettin tedaviyi erken yaptırdın diye konuşmuştu çocuk kayıplarıma kızıyor sahip olamıyorsun diye
ay leydim ne diyosunnn ağzından yel alsın kuzum yaaaa okudum bile allahım nazarlardan korusun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin nolur niye böle bişe hissettinkiiiii:26::26::26:
tünaydın kızlar.........
biraz dışarı çıkıp kızınla hava almaya ne dersin eltilerinden birinide al yanına şöyle karnını gere gerebilmiyorum asi içime öle doğuyo bide kasık ağrılarım var bugün nedendir anlamdaım... bayadır ağrım yoktu çok şükğr yavaş yavaş ayağa kalkmıştım ama akşam bi sıkıntı girdi yüreğime sebebpsiz halada devam ediyo ...
bilmiyorum asi içime öle doğuyo bide kasık ağrılarım var bugün nedendir anlamdaım... bayadır ağrım yoktu çok şükğr yavaş yavaş ayağa kalkmıştım ama akşam bi sıkıntı girdi yüreğime sebebpsiz halada devam ediyo ...
bilmiyorum asi içime öle doğuyo bide kasık ağrılarım var bugün nedendir anlamdaım... bayadır ağrım yoktu çok şükğr yavaş yavaş ayağa kalkmıştım ama akşam bi sıkıntı girdi yüreğime sebebpsiz halada devam ediyo ...
kızlar benim ekranın sağ üst köşesinde beğeni 363 yazıyor neyse açıklarmısınız biraz cahilimde nette
ALLAH razı olsun hepinizden..... çok saolun iyiki varsınız .... kızlar ben biraz abdest alıp kuran okuyayım canlarım belki içim rahatlar sizlerede dua edicem ... sonra görüşürüz canlarım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?