Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aynen asi GÖZÜNÜ KİM OYDU DEMİŞLER AKRABAM OYDU DEMİŞ gerçi hakkını yemeyim ikizlerime benimle beraber ağladı

ay bacım allah yardımcın olsun zor valla sen yine iyi susuyormuşsun ben asla tahammül edemem arada koçişin bile hatrı olsa dahi
kaynana işte ne olursa olsun yaptıkları tek iyi şey KOÇİŞLERİMİZZ

kızlar sinirlenmeyin normalde az gelir gider bu çoçuk kayıplarımda böyle oluyor ben daha önce kendiliğinden olan bebemi kaybettim arkasından ikizler arkasından başarısız bir tüp denemesi ondada acele ettin tedaviyi erken yaptırdın diye konuşmuştu çocuk kayıplarıma kızıyor sahip olamıyorsun diye

ay leydim ne diyosunnn ağzından yel alsın kuzum yaaaa okudum bile allahım nazarlardan korusun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin nolur niye böle bişe hissettinkiiiii:26::26::26:

canımm yaa kıyamam sanaa çıkar o kötü düşünceleri kafandann kızınıda üzmee böyle stres yaparak hemen bir tane okudum canımm ..Allah iç huzurluğu vesin bacımmaa

canım bu senin elinden gelen bişi değilki öyle olsa sen bu sıkıntıları çekmeye gerek duymadan onlara sahip çıkarsın tabikide rabbim ol demedikten sonra hiçbirşey olmaz kaynanan bunun farkında değil galiba
neyse boşver sıkma canını tatlım herşeyin hayırlısı olsun

valla senin bu kaynananı yaptıklarını sen anllatıkça ben gerildimm Allah hidayet etsinn onu

ay bacım allah yardımcın olsun zor valla sen yine iyi susuyormuşsun ben asla tahammül edemem arada koçişin bile hatrı olsa dahi
kaynana işte ne olursa olsun yaptıkları tek iyi şey KOÇİŞLERİMİZZ
cnm çok güzel sölemişsin beeeeeee

nese papatyacım hiç kafana takma rabbime havale et onu bildiği gibi yapsın

ay leydim ne diyosunnn ağzından yel alsın kuzum yaaaa okudum bile allahım nazarlardan korusun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin nolur niye böle bişe hissettinkiiiii:26::26::26:

bilmiyorum asi içime öle doğuyo bide kasık ağrılarım var bugün nedendir anlamdaım... bayadır ağrım yoktu çok şükğr yavaş yavaş ayağa kalkmıştım ama akşam bi sıkıntı girdi yüreğime sebebpsiz halada devam ediyo ...

hoşgeldin ...amin canım ...ben okudum

biraz dışarı çıkıp kızınla hava almaya ne dersin eltilerinden birinide al yanına şöyle karnını gere gere gezin biraz iyi gelir canım

offf leydim walla bende üzüldüm bak şimdi nolur böle kötü düşünme cnm yaaaaa rabbimin izniyle bebğini kolllarına alacaksın inşallaaahhhhhh
cnm çok ağrıyosa bi dr a görün istersen hem kötü düşüncelerinde giderrr

rabbim içindeki sıkıntıyı tez vakitte söküp atsın canım dualarımız senin ve bebişinle

ALLAH razı olsun hepinizden..... çok saolun iyiki varsınız .... kızlar ben biraz abdest alıp kuran okuyayım canlarım belki içim rahatlar sizlerede dua edicem ... sonra görüşürüz canlarım.....

kızlar benim ekranın sağ üst köşesinde beğeni 363 yazıyor neyse açıklarmısınız biraz cahilimde nette

cnm hani biz bişeyleri beğeniyoruzya onların sayısı mesela yazdığının sağ alt köşesindede beğen varya oraya beğene basıyosun onların sayısııı

aman doktora git benim de kasıklarımda başladı hergeçen gün arttı gerçi doktor çocuklar dönüyor sen sancı sanıyorsun dedi 4 gün sonra kaybettim yavrularımı rahim azı 8 santim açılmış LEYDİ sakın ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…