bilmiyorum asi içime öle doğuyo bide kasık ağrılarım var bugün nedendir anlamdaım... bayadır ağrım yoktu çok şükğr yavaş yavaş ayağa kalkmıştım ama akşam bi sıkıntı girdi yüreğime sebebpsiz halada devam ediyo ...
canım şimdi mesajların altında beğeni diye bir kısım varya .beğendiğimiz mesajlarda ona basıyoruz..o sayı bu zmana kadar beğenilerimizin sayısı oluyo ..bilemem anlatabildimmikızlar benim ekranın sağ üst köşesinde beğeni 363 yazıyor neyse açıklarmısınız biraz cahilimde nette
güle güle canımm ..ferah tut içiniALLAH razı olsun hepinizden..... çok saolun iyiki varsınız .... kızlar ben biraz abdest alıp kuran okuyayım canlarım belki içim rahatlar sizlerede dua edicem ... sonra görüşürüz canlarım.....
asi anladım teşekkür ederim beni aydınlattın allah senin muradını hakkında hayırlı eylesin
kızlar ben çıkıyorum biraz yatıcam başım çok ağrıyo hepinize hoş sonbetlerrr
görüşürüz hanımlar
nuray başıma nasıl ağrı girdi anlatamam kız böyle bir bilgi nasıl paylaşılmaz şurda yanıp tutuşuyoruz tutumu tutmadımı ne yapsak nasıl dinlensek ne yapsak ne yesek tutar diye nasıl paylaşmaz
Haykırdım ama isyan etmedm . Ağladm ama belli etmedm . Çaresizdim ama pes etmedm . Sensizdim ama asla vazgeçmedim bebeğim ne olursun gell
papatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1500
kedersiz....600
ipek........300
nuray.......200
bebekdls....200
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100
toplam 3200
kalan 1244
inşallah benimlesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?