Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canımm bildiğim kadarıyla hamilelik ilerledikçe kasık ağrıları oluyo çünkü hem bebek büyüyo hem karnın ve rahmin büyüyo bu yüzden oluyor kasık ağrıların aklına kötü şeyler getirme birtanem

kızlar benim ekranın sağ üst köşesinde beğeni 363 yazıyor neyse açıklarmısınız biraz cahilimde nette
canım şimdi mesajların altında beğeni diye bir kısım varya .beğendiğimiz mesajlarda ona basıyoruz..o sayı bu zmana kadar beğenilerimizin sayısı oluyo ..bilemem anlatabildimmi
ALLAH razı olsun hepinizden..... çok saolun iyiki varsınız .... kızlar ben biraz abdest alıp kuran okuyayım canlarım belki içim rahatlar sizlerede dua edicem ... sonra görüşürüz canlarım.....
güle güle canımm ..ferah tut içini

kızlar ben çıkıyorum biraz yatıcam başım çok ağrıyo hepinize hoş sonbetlerrr

bende çıkıyorum dün hatime başladım 20 nisana kadar bitmesi lazım ..
hade kalın sağlıcaklaa

ELİF aşkolsun niye bana akıl vermiyorsun transfer yaptıracamı biliyordun tıransferden 10 dk ka sonra tuvalete gitmeye başladım 1 saatte 4 kez gittim hiç istiraat edemedim bide üşümüştümki sürekli idrarım geldi ozaman bu transfer tutmadı çok sağol insan paylaşmazmı tecrübelerini aşkolsun aşkolsun aşkolsun söyleseydin bende taktırırdım sonda aşkolsun aşkolsun aşkolsun aşkolsun aşkolsun aşkolsun

nuray başıma nasıl ağrı girdi anlatamam kız böyle bir bilgi nasıl paylaşılmaz şurda yanıp tutuşuyoruz tutumu tutmadımı ne yapsak nasıl dinlensek ne yapsak ne yesek tutar diye nasıl paylaşmaz

neyse kızlar bende çıkıyorum malum her yer heryerde beni beklio sonra görüşürüzz

nuray başıma nasıl ağrı girdi anlatamam kız böyle bir bilgi nasıl paylaşılmaz şurda yanıp tutuşuyoruz tutumu tutmadımı ne yapsak nasıl dinlensek ne yapsak ne yesek tutar diye nasıl paylaşmaz

canım stres yapma bak gülüm rabbim olmasına izin verseydi herşey fasa fisoydu demekki dah avakti değilmiş diye düşün vakti geldiğinde bebişlerimiz allahın izniyle ne iş dede çiş anlamadn gelecekler bunu unutma
elifde inan unutmuştur yoksa asla böyle bir şeyi atlamadan anlatırdı üzülme banım benim

Haykırdım ama isyan etmedm . Ağladm ama belli etmedm . Çaresizdim ama pes etmedm . Sensizdim ama asla vazgeçmedim bebeğim ne olursun gell

inşallah arkadaşım doğru söylüyorsunda tedavi aşamasında çektiklerimiz ne olacak maddi manevi yıpranıyoruz hadi bidaha yaptıracak parayı denkleştiremezsek ben elimden geleni yapıyımda taktir allahdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…