Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ya cnm ne diosun sen okurken elim ayağım buz gibi oldu nie benimi suçluosun sorsaydın anlatırdım sana aşkolsun sen zaten buraya fazla gelmiosun bende çok gelemiorum senle karşılaşamıoruz aklıma bugün geldi paylaşmak istedim sen sordunmukide ben anlatayım.kimseyi suçlama olacak olursa olur olmazsa herşey bahane sen RABBİM e sığın.ben duaların etkisine çok inanıorum.burdaki arkadaşlar,komşularım ,arkadaşlarım annem -babam kayınvalidem kayınpederim eşim bnm için ne dualar ettiler...hurma getirttim umreden onu tanıdığım tanımadığım herkese ulaştırdım bi sürü insandan dua aldım.

nuray başıma nasıl ağrı girdi anlatamam kız böyle bir bilgi nasıl paylaşılmaz şurda yanıp tutuşuyoruz tutumu tutmadımı ne yapsak nasıl dinlensek ne yapsak ne yesek tutar diye nasıl paylaşmaz

arkadaşım böle konuşarak beni kızdırma beni suçlama ben böyle vebal altına giremem sen önce burda herkesle adam gibi diyolog kurmayı öğren sana sormasanda anlatılır sert uslup kullnıosun sninle konuşurken bir kez daha düşünmek istiorum önce bu hissi kaldır tatlı dilli ol lütfen

elif ben hiç sert uslup kullanmadım sen heralde gerginsin biraz sitem etmeye hakkım olduğunu düşünüyorum kaçgün söyledim transfer yaptıracamı neyse zaten artık bir önemi yok iş işten geçti ben uslubumdan hiç rahatsız deyilim sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun allaha şükür benimde dua edenim çok benimde kayın validem kayın pederim kabeden geldi gereken duaları bizde yapıyoruz allaha şükür müslümanız ibadetimizdeyiz bu nasıl bir açıklama asıl benim elim ayağım buz kesti benim burda kimseyle bir puroblemim olamaz kimseyle gerçek hayatımda görüşmüyorum burda herkesin püroblemi ayni duyguları paylaşmak için burdayız sen asıl lafını bil adam gibi nedemek

beni suçlar gibi konuşman beni çok rahatsız etti sanki olmayacaksa sebebi benmişim gibi sert konuşuosun.sen bana ilaçllar hakkında sorular sordun cevapladım beni başka konuşarda aydınlat deseydin hatırlatsaydın bende sana herşeyi anlatırdım.

sebeb ne sensin nede dağıtılan hurmalar asıl yanlış konuşmayı sen yaptın biz gavurmuyuz biz dua etmeyi bilmiyormuyuz kul diler duasını eder rabbim dilediğine verir herşey bahane bir sitem ettim duymadığım kalmadı nerdeyse gavur ettin asıl sen adamgibi konuşmayı bilmiyorsun bu nasıl bir tepki böyle dahada sana diyecek sözüm yok allah herşeyin hayırlısını versin

bana bak arkadaşım sen lafı nerden anlıosun bilmıorum ama ben sana diorumki transferden sonra yok şöle yok böle yapılacak bunlara bakma önemli olan rabbimin vermesi demek istedim sen nasıl anlıorsun ya kendin söleyip kendin anlama canım

kızlar kızlar noluyo yaaaaa
elif lütfen sinirlenme sende hamilesin bideeeeee
paptyacım noluyo anlamdım burda herkes herkese yardım eder dua okur bilgilelerini paylaşır ama tabiki sorulursaa lütfen gerilmeyin rabbim ol derse olur bunu hepimiz biliyoruzzzz

hay ağzına sağlık canım burasının nasıl olduğunu arkadaşımız anlamış değil anlatmaya çalışıorum laflarımı saptırıor

kızlar lütfen uzatmayın burda herkes herkesi biliyo herkes bişeyleri ispat etmek zorunda değil ister inanılır ister inanılmaz ama bu topik çok samimi ve en iyi yürekli kızlara aitttt bu topik çok başka hep iyi yürekli insanlarla doluuuuu
onun için birbirinizi kırmayınn

allah dilediğine verir dilediğine vermez rabbim dileğimi bu dünyada vermezse inşallah cennetiyle mükafatlandırır herkes bilip bilmede anlayıp anlamadan azına geleni söylüyor küçük bir sitem neler duyurdu bana çok pişman oldum zaten fazlasıyla gergindim kimin ne olacanı allah bilir çok şükür müslümanım kuran okumayıda biliyorum allahın izniyle sabretmeyide biliyorum burda olmazsa ahirette mukafatımı alacama inanıyorum çok şükür bizimde dua edenimiz var kimin sonunun ne olacanı allah bilir beni şimdi çok üzdün o küçücük bir sitemdi uslubun asıl senin çok yanlış allah razı olsun senden sana bende dua ediyorum tahlil sonucunu heyecanla beklemiştim çokta sevinmiştim senin için ama sen olayı nerelere taşıdın

arkadaşım gergin olduğun belli bende gerginim burda herkes gergin ama sen konuşmalarının hiç farkıda değilsin duygu sömürüsü yapma dini kuranı karıştırma ben sana inançsızsın demediim sen yanlış anlıosun lütfen artık uzatma benim için dua ettin merak ettin biliorum bende senin için ediorum inanki tefriciye okuyorum böle şeyleri sölemek yüze çarpmak gerekmez tamm ikimizde gerginiz daha fazla uzatmayalım.

sana dahada sözüm yok ikimizin yazısını okuyanlar karar versin

daha fazla ne sözün olsun ki maşallah dmediğin kalmadı kimseyide şahit tutmana gerek yok iyi bişe yapmış gibi herkesten yorum beklem eminim burdaki kızlar çok şaşıracaklar çünkü daha önce sen yokken böle bişe yaşanmadı ilk defa göruorum ve ilk defa bnm başıma geldi...

kızlar misafiler vardı hiç gelemdm bu günnnn
kefiyler nasıl herkesler iyidir umarım

kızlar lütfen yaaaa uzattınız papatyacım sende uzatma cnm yaaaa tmm olan oldu artık kimseyi şahit tutma eminim kızlar bu konuda yorum yapmıycaklar benim söylediklerime katılacaklar bu topik çok yardım sever ağlayanla ağlar gülenle gülen bi topik burdaki arkadaşlar kimseden bişe saklamzlar ne olursa paylaşılır daha önce hiç böle bişe olmamıştı....
televizyonda bile bişe görülse hemen buraya haber verilir ki yardımcı olunsun diyeeee lütfen haksızlık yapmayalımmm ve sizde gerilmeyin artıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…