asi benim kimseyi bişeye şahit tuttuğum yok boş ver akşama ne pişirdin bana yemek adı koysana
hoşgeldin cnm iyiiz şükür sende nasıl gidiooo
hoşgeldin yetercim keyifler iyi allaha şükür sen nasılısın???
canlar yorgunum yaa sahatan buyana (kavlatıyla beraber ) misafilerim gelmeye başladı ve bu saat oldu sonu yeni gittim (eşim için geliyorlar geçmiş olsuna )eeeeeeee yorucu ve yoğun bir gündü sizlerde kafler iyidir umarımmm
canlar yorgunum yaa sahatan buyana (kavlatıyla beraber ) misafilerim gelmeye başladı ve bu saat oldu sonu yeni gittim (eşim için geliyorlar geçmiş olsuna )eeeeeeee yorucu ve yoğun bir gündü sizlerde kafler iyidir umarımmm
kız yazdım yaaaaaa
afiyet olsun benim eşim gelmek üzre tabi ben burdan kalkamıyorum arkadaşlarımı çok sevdim sohbet güzel bişey pişirmedim artık burda konuştuklarımı anlatırım oda yemek yerine beni yer artık kahvaltılık bişeyler korum çayla geçiştiririz biliyorsun şu an bahanemde var kendimi yormayım diye böyle hazırladım derim Allah eşine şifa versin havalara aldanıyorlar incecik montlarla dışarı çıkıyorlar şifayı kapıyorlar
geçmiş olsun asicik rabbim şifa versin eşine iyi akşamler kızlar
geçmiş olsun asicik rabbim şifa versin eşine iyi akşamler kızlar
iyi akşamlar hoşgeldin
elifcim senin eşin geldimi cnm???
yok cnm gelmedi saaatler ileri alındı ya normalden 1 saat uzadı şimdi
kuzu bnm tocemde öle hasta olduğu zaman 1 elma kabuğu.ayva yaprağı kaynatıorum içio sabaha bişeyi kalmıor
hu huuuuuuuuuuuu kızlar napıyosunuz beaaa hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyoooooooooo
ben burdayım ayol tvye daldım deniz yıldızına bakıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?