Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

asi benim kimseyi bişeye şahit tuttuğum yok boş ver akşama ne pişirdin bana yemek adı koysana

kız ilahi nasılda güzel bağladın olayııı
eşim bugün erken geldi eve hasta cnm girp olmuş 5 gibi geldi bende hasta diye mercimek çorbası ile kıymalı patatesli börek yaptım .....
yedi içtik bulaşığı yıkadım eşim uyuyo bende buraya geldim....

Son düzenleme:
hoşgeldin cnm iyiiz şükür sende nasıl gidiooo

hoşgeldin yetercim keyifler iyi allaha şükür sen nasılısın???

canlar yorgunum yaa sahatan buyana (kavlatıyla beraber ) misafilerim gelmeye başladı ve bu saat oldu sonu yeni gittim (eşim için geliyorlar geçmiş olsuna )eeeeeeee yorucu ve yoğun bir gündü sizlerde kafler iyidir umarımmm

offff sen baya yorulmuşsundur cnm yaaaa allahım güç kuvvet versin sana bizde keyifler iyi allaha şükür

hayırdır cnm ya eşinin neyi var ben kaçırmışım eğer sölediysen

afiyet olsun benim eşim gelmek üzre tabi ben burdan kalkamıyorum arkadaşlarımı çok sevdim sohbet güzel bişey pişirmedim artık burda konuştuklarımı anlatırım oda yemek yerine beni yer artık kahvaltılık bişeyler korum çayla geçiştiririz biliyorsun şu an bahanemde var kendimi yormayım diye böyle hazırladım derim Allah eşine şifa versin havalara aldanıyorlar incecik montlarla dışarı çıkıyorlar şifayı kapıyorlar

saol cnm bende sıkıştımmı kahvaltılık bişeyler yapıyorum ama benim eşim sever kahvaltılığı sen öle yapp saol cnm allah razı olsun

geçmiş olsun asicik rabbim şifa versin eşine iyi akşamler kızlar

yok cnm gelmedi saaatler ileri alındı ya normalden 1 saat uzadı şimdi
kuzu bnm tocemde öle hasta olduğu zaman 1 elma kabuğu.ayva yaprağı kaynatıorum içio sabaha bişeyi kalmıor

hmm anladım cnm .....
bende bişeler yaptım işte şimdi horul horul uyuyo walla

hu huuuuuuuuuuuu kızlar napıyosunuz beaaa hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyoooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…