Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slmmm kıslarrrrr nasılsınızzzzz bennn iyiii miyimm deilmiyim işte onu bendeee bilmıyorummmm bugunn doktoraa gıttım doktorrr yumurtalıkların tenbelll demıştııı kıstın var vedeee rahımdee intihap var demıştıı ıntıhap gıtmış kıst adetten sonraa gıtmişş sadecee yumurtalıklarımm tembelmişş buu çokmuu onemlii bı konuu yaaaaaaa banaaaa oylee bı konuştukiiiii 4 ayy sonraa olmazsaa tup bebek dediii daha once gıttıgım hiçbir doktorr boyle bişeyy dememiştiiiiii yumurtallıkların tenbel olmasıııııı aşılmıyacak bi sorunmuuuuu kafamm çokk karışıkk bana 3 sene oncede oylee demışlerdii bi ilaçlaa hızlandııııı bu doktoruu bomakk istiyorummmm bide prolaktin hormanon normal degeri 18 olması gerekırken benımkı 22 o bıraz yuksek çıkmışş cumartesi başkaa doktoraa gosterdımm oo hiç bişeyy olmazzzz 3 ay sonraa yıne yaptırısın düşmüş olurr dedii bu doktorr iseeeee hormonlarındaa ii deil diyoo bu karıyııı öldürmek istiyorummmmmmm

canım çooooooooooooook sıkkınnnnnnnnnnnnnn moral eksilerdeeee canım çoooooooooooooook yanıyoooo adetim 3 gün geçikmişti eşimle çok seviniyorduk ki şimdi belli belirsiz bişiler olduuu rabbimmmmmmmmmmmmm sen yardımcımız ol dayanma gücü verrrrrrrr

ay cnm yaaa bende geçen aylarda iyice umutlanmıştım offf yaaaaa allahım yardımcımız olsun inşallahhhhhhh
lütfen cnm sıkma canını yaaaaaaa olacak inşallah bizimde sıpalarımı olacak hiç merak etmmeeee

canım benim inşallah ama eşimino halini görünce deyanamayıp muslukları açtım halada durmuyo epey umutlanmış meğerse benim canım koçişim şimdiye kadr hiç belli etmemişti canım benimmm
hakkımızda hayırlısı inşl.

papatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1500
kedersiz....700 okudu
ipek........300
nuray.......200
bebekdls....200
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100

toplam 3300
kalan 1144

fatoşum anlaşılan doktor senin moralini iyice bozmuş ..bu yumurta tembelliğini en son tüpbebek sonucum negatif olunca doktorum banada söylemişti ama Allahın cezası bunu tedavi sırasında söylemedi hatta çok kaliteli embriyolarımın olduğunu söylemişti ..yumurta kalitesine iyi gelen bal tarçın çörek otu kürü var bir araştır istersen ...

nuraycım üzülme diyecem ama elinde değil biliyorum en çokta eşine üzülüyorsun dimihakkımızda hayırlısı olsun vakti zamanı gelince hepimiz yaşıyacaz inşallah bu duyguyu

kızz sevoo senin bu saate ne işin var de bakemm işin gücün yokmu kızım senin :122:

kızlar bende yarın yokumm şu kalp sızım için bir doktora görğnsem iyi olacakk

Son düzenleme:
bu arada papatyacım geçmişte senin ve elifin diyalogları beni çok üzdü..anlaşılan ikinzde birbirnizi yanlış anlamışsınızz.lütfen uzatmayın artık ..sen mecazi anlamda sitem etmişsin ama elif arkadaşımız bunu ciddiye alıp üzülmüş ..yarın ikinizize barışmış olarak görmek istiyorum sanalda olsa küs kalmak günah anlaştıkmı

selam iyiy geceler herkese evet nurcik yarın iş yokya duruyom bu saate kadar ders çalışmaya başladım mola verdim geldim hemen

demek kalbin sızlıyo geçmiş olsun canım ama büyük ihtimal stresten canım yinede doktora git tabisi

leydimm için daralıyomuş o içindeki kötü hisleri kov gitsin allahın izniyle herşey güzel devam edecek hem kızların dediği gibi artık iyice büyüyo içinde kızın o yüzden ağrılar normaldir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…