Allah zihin açıklığı versin bacıma..inşallah başarıyla geçeceksin sınavdan..selam iyiy geceler herkese evet nurcik yarın iş yokya duruyom bu saate kadar ders çalışmaya başladım mola verdim geldim hemen
demek kalbin sızlıyo geçmiş olsun canım ama büyük ihtimal stresten canım yinede doktora git tabisi
leydimm için daralıyomuş o içindeki kötü hisleri kov gitsin allahın izniyle herşey güzel devam edecek hem kızların dediği gibi artık iyice büyüyo içinde kızın o yüzden ağrılar normaldir canım
bu arada papatyacım geçmişte senin ve elifin diyalogları beni çok üzdü..anlaşılan ikinzde birbirnizi yanlış anlamışsınızz.lütfen uzatmayın artık ..sen mecazi anlamda sitem etmişsin ama elif arkadaşımız bunu ciddiye alıp üzülmüş ..yarın ikinizize barışmış olarak görmek istiyorumsanalda olsa küs kalmak günah anlaştıkmı
yok yokk uzak olsun kavga bizden biz böyle iyiyz bacımlaevet bende okudum bende üzüldüm
ama burada papatyanın direk suçlama tarzı konuşmasınıda ihmal etmemek lazım canımyani her iki tarafta da yanlış anlaşılmalar olmuş onlar kavgayı bırakıp biz başlarmışız neyse kızlar bencede uzatmayın hepimiz aynı yolda ilerleyen insanlarız birbirimizi anlamamız gerek..
bu arada fatoşcum moralin bozulmuş doktordan bazen yumurtalar tembellik gösteriyo bende tedaviden sonra aynı sorunu yaşamıştım hatta bugün bi üniversite hast.neye gittim yumurtama baksın çatlamışmı falan diye polikistik over dan söz etmişmiydi doktorun sanki öle görüyorum dedi ama kafama takmıyorum napalımm hakkımızda hayırlısı diyek
nuray sende üzülmüşsün canım inan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz gün geliyo.. bi gün o bekleyiş mutlulukla sonuçlanacak inşallahhh
yok yokk uzak olsun kavga bizden biz böyle iyiyz bacımla
bugün doktoramı gittin sen ..haydaaa şimdide bu sorunmu çıktı bakma sen bazen doktorlar inan bilmiyo benimde çok uzun zaman önce gittiğim bir doktor bu sorunun olduğunu söyledi ondan sonra kaç doktora gittim böyle bişey yok dediler ..kafana takmamakla iyi ediyorsunn Allahın izni ile inşallah bu ay özlemle beklediğin bebeğin karnına konacakkbunu yürekten istiyorumm
bu arada sevocan eşimin içtiği ilaç bu akşam bitti perşembe günü tahlil verecek bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum :18:
beni nurayla karıştırdınn sanırsammnuray ölçülerin harıka ben sölesem dudağın uçuklar ben pco hastasıyım benim bişeye darıldığım küstüğüm yok ben burda sıkıntı olmaya deyil sıkıntılarımı paylaşıp moral bulmak için burdayım bu arada duayı okumuşsun nuraycım allah razı olsun rabbim şifa versin muradını hakkında hayırlı etsin
kendi doktorumdan hariç başka doktora da gitmiştim 1 ay öncesinde oda gayet herşey normal temiz emişti..o yüzden de rahatım 2 doktorun göremediğini toy bir yeni doktor görmesi hemşirenin bile yorumları daha fazla olması açıkçası beni bu yüzden korkutmadı..inşallah canım ama bu ayda ümit yok bende bakalım süreç ne gösterir
hee bende onu soracaktım demek bitiyo hadi hayırlısıinşallah güzel sonuçlar olurda bizler için yararlı olurr yaa..hatta eşimle dün konuştum az kalmıştır br sorayım demiştim bizimkininde 10 gün falan kaldı sanırım
olurmu hiç öyle şey canım okur neden okumasın böyle bir vebali kimse alamaz kanımca :97:elif sayısını okuduktan sonra söyleyecekmiş tabii devam ederse
gece gece sinirlerimi hoplatmaa kızım
yumurtanmı yok rahminmi yok spermmi yok ne yok bacım ...sende yok yokbirde umudun olursa tam olacakk
ohoo sen onamı takıldın canımm ..yumurtta döllenince illa ateş yüksekmi oluyo:44: yanee akside olmuyormu bunun :26:canım ateşimi ölçüyomya o yüzden biliyom şuana kadar ateşim yükselmedi bakalım yinede allahtan ümit kesilmez :2:
neyse canım ben çıkıyorum eşime süt ısıtıcam köyden yumurta geldi günlük olmasada taze iştee yeter gider napalımm
öpüyorum sizi iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?