Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Allah zihin açıklığı versin bacıma..inşallah başarıyla geçeceksin sınavdan..
ya sorma canım yaa kaç gündür kalbimin içinde bişeyler oluyoo anlam veremedim bu aralar temizlik yaptım yordum kalbimi diyecem ama temizlikten öncede ağrı vardıı..büyük ihtimal dediğin gibi stersten kaynaklıdır ..

evet bende okudum bende üzüldüm
ama burada papatyanın direk suçlama tarzı konuşmasınıda ihmal etmemek lazım canım yani her iki tarafta da yanlış anlaşılmalar olmuş onlar kavgayı bırakıp biz başlarmışız neyse kızlar bencede uzatmayın hepimiz aynı yolda ilerleyen insanlarız birbirimizi anlamamız gerek..

bu arada fatoşcum moralin bozulmuş doktordan bazen yumurtalar tembellik gösteriyo bende tedaviden sonra aynı sorunu yaşamıştım hatta bugün bi üniversite hast.neye gittim yumurtama baksın çatlamışmı falan diye polikistik over dan söz etmişmiydi doktorun sanki öle görüyorum dedi ama kafama takmıyorum napalımm hakkımızda hayırlısı diyek

nuray sende üzülmüşsün canım inan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz gün geliyo.. bi gün o bekleyiş mutlulukla sonuçlanacak inşallahhh

yok yokk uzak olsun kavga bizden biz böyle iyiyz bacımla
bugün doktoramı gittin sen ..haydaaa şimdide bu sorunmu çıktı bakma sen bazen doktorlar inan bilmiyo benimde çok uzun zaman önce gittiğim bir doktor bu sorunun olduğunu söyledi ondan sonra kaç doktora gittim böyle bişey yok dediler ..kafana takmamakla iyi ediyorsunn Allahın izni ile inşallah bu ay özlemle beklediğin bebeğin karnına konacakk bunu yürekten istiyorumm

bu arada sevocan eşimin içtiği ilaç bu akşam bitti perşembe günü tahlil verecek bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum :18:

nuray ölçülerin harıka ben sölesem dudağın uçuklar ben pco hastasıyım benim bişeye darıldığım küstüğüm yok ben burda sıkıntı olmaya deyil sıkıntılarımı paylaşıp moral bulmak için burdayım bu arada duayı okumuşsun nuraycım allah razı olsun rabbim şifa versin muradını hakkında hayırlı etsin

ya kafama bişey takıldı elif paptya için tefriciye okuduğunu yazmışş ama listede adı yok acaba sayıyı yazdıda benmi görmedimm :44:

kendi doktorumdan hariç başka doktora da gitmiştim 1 ay öncesinde oda gayet herşey normal temiz emişti..o yüzden de rahatım 2 doktorun göremediğini toy bir yeni doktor görmesi hemşirenin bile yorumları daha fazla olması açıkçası beni bu yüzden korkutmadı..inşallah canım ama bu ayda ümit yok bende bakalım süreç ne gösterir

bu arada sevocan eşimin içtiği ilaç bu akşam bitti perşembe günü tahlil verecek bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum :18:

hee bende onu soracaktım demek bitiyo hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar olurda bizler için yararlı olurr yaa..hatta eşimle dün konuştum az kalmıştır br sorayım demiştim bizimkininde 10 gün falan kaldı sanırım

beni nurayla karıştırdınn sanırsamm nuray değil canım nurcan

gece gece sinirlerimi hoplatmaa kızım
yumurtanmı yok rahminmi yok spermmi yok ne yok bacım ...sende yok yok birde umudun olursa tam olacakk

Son düzenleme:
gece gece sinirlerimi hoplatmaa kızım
yumurtanmı yok rahminmi yok spermmi yok ne yok bacım ...sende yok yok birde umudun olursa tam olacakk

canım ateşimi ölçüyomya o yüzden biliyom şuana kadar ateşim yükselmedi bakalım yinede allahtan ümit kesilmez :2:

neyse canım ben çıkıyorum eşime süt ısıtıcam köyden yumurta geldi günlük olmasada taze iştee yeter gider napalımm
öpüyorum sizi iyi gecelerrr

ohoo sen onamı takıldın canımm ..yumurtta döllenince illa ateş yüksekmi oluyo:44: yanee akside olmuyormu bunun :26:
demekk yumurtanız köyden geliyoo ne güzell inşallah şifa olur eşine..
tamam canım iyi geceler bende çıkıyordum zaten..papatyacım sende git uyu artık fazla durmaa bigisayar başındaa :94:hade iyi geceler tatlı rüyalar

eğer yumurta döllenmiş olursa ateşin yükselir canım boşuna ben size ateş olayına girin ne zman çatlıyo nezaman ne oluyo döllendimi şansım varmı bu ay diye anlarsınız demiyorum

neysee iyi geceler tatlı rüyalarrrrrr rüyanızda beni görün diyecem ama kabusa gerek yok

GÜnaydın cicoşlarım gününüz aydın, bereketli, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve güzel geçsin
ne var ne yok herkesler nasıl bakalım allah kimsenin ağzının tadını bozmasın

şimdilikm çıkayım geliirm yine

günaydın prensesler herkesin güzel bir gün geçirmesini diliyorum
nurcikim geçmiş olsun şimdiden sen bugün dohtordasın inşallah bişicik çıkmıcak bak göreceksin stresten o ağrılar bence
sevom allah zihin açıklığı versin canımmmmmminşallah bu ay muradına er olurmuu
papatya ve elif evet yanlış anlaşılma olmuş olabilir böyle şeyler fazla üzerinde durmayın arkadaşlar
ipek ve asi siz bugün yoksunuz ama yarın görüşürüz sizlerlede
durummmmm günaydınn canımmmmmmmmmmmmbir sen bir ben varız buranın çalışkan hatunları arada gel olurmu
ecikte kendimden bahsedeyim üşütmüşüm galiba biraz midem bulanıyor gece fırladım bulantıyla kalkamadımda kocişim kovayı zor yetiştirdi valla sabahta işe gelip gelmemekte çok tereddüt ettim hala biraz bulanıyor belki erken çıkarım bugün devam edecek olursa işte böylee

günaydın kızlar

ayşe için 100 tane aldım ben nurcik...daha okuyamadım ama okuyacam arkadaşımın içi rahat olsun bu iş çok başka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…