kızlar nerde bu millet bu devlet elif çok güzel olmuş canım inşallah 40. haftayıda görürüz 39 38 37 de olabilir
kamercim geçmiş olsun canım
fatoşcum kafandaki sorular neler canım
elifcim cetvelin güzel olmuş güle güle kullan
günaydın bende geldim ancak uyanabildim
teşekür ederim duru
günaydın
nane limon iyi gelir yapıp içtinmi havalar ısınmaya başladı olur böyle şeyler
hafta sonu istanbulda hava süperdi Antalya dahada sıcak olmuştur
naneyi limoni nerden buluyum burdada yok ki çubuk kraker yiyorum tuzlu ya belki biraz bastırır burasısıcak ertık kısa kollular giyilmeye başlandı
naneyi limoni nerden buluyum burdada yok ki çubuk kraker yiyorum tuzlu ya belki biraz bastırır burasısıcak ertık kısa kollular giyilmeye başlandı
günaydın duru senin ambleme bayılıyorum
slm şekerlerrr ben geldimm nassınız bakalım
kamer aplaa cım geçmiş olsun quzuu
gardaşımın nesi var geçmiş olsun demişsiniz geçmişe bakamadım
gardaşım rüyamda seni gördümmmm hamileydinn quzuuuuuu eşin hamile kalmak için kullandığınız şeyleri toplayıp başkasına verecektii başkalarınında işine yarasın diee
hayır olsun inşalahh gardaşımm hayırlı haberler ver inşalah
slm şekerlerrr ben geldimm nassınız bakalım
kamer aplaa cım geçmiş olsun quzuu
gardaşımın nesi var geçmiş olsun demişsiniz geçmişe bakamadım
gardaşım rüyamda seni gördümmmm hamileydinn quzuuuuuu eşin hamile kalmak için kullandığınız şeyleri toplayıp başkasına verecektii başkalarınında işine yarasın diee
hayır olsun inşalahh gardaşımm hayırlı haberler ver inşalah
Bebeğimi istiyorum artıkkk onun için çok acılar çektim çok şeyden vazgeçtim gel artııııkkkk..arkadaşlar cuma yumurtalarım toplanıcak sonrada transfer olucak sadece 2 yumurtam var( ama inanıyorum onların ikiside benim bebeğim olucak allah herkeze bebek nasip etsin.
Bebeğimi istiyorum artıkkk onun için çok acılar çektim çok şeyden vazgeçtim gel artııııkkkk..arkadaşlar cuma yumurtalarım toplanıcak sonrada transfer olucak sadece 2 yumurtam var( ama inanıyorum onların ikiside benim bebeğim olucak allah herkeze bebek nasip etsin.
aplammm tabisi kesilmez Rabbim nasib edeck inşalah coşarıkkısscanım ateşimi ölçüyomya o yüzden biliyom şuana kadar ateşim yükselmedi bakalım yinede allahtan ümit kesilmez :2:
neyse canım ben çıkıyorum eşime süt ısıtıcam köyden yumurta geldi günlük olmasada taze iştee yeter gider napalımm
öpüyorum sizi iyi gecelerrr
eğer yumurta döllenmiş olursa ateşin yükselir canım boşuna ben size ateş olayına girin ne zman çatlıyo nezaman ne oluyo döllendimi şansım varmı bu ay diye anlarsınız demiyorum
neysee iyi geceler tatlı rüyalarrrrrr rüyanızda beni görün diyecem ama kabusa gerek yok
datlımm geçmiş olsun bebemmm aman ihmal etme sakınnnnpapatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1500
kedersiz....700 okudu
ipek........300
nuray.......200
bebekdls....200
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100
toplam 3300
kalan 1144
fatoşum anlaşılan doktor senin moralini iyice bozmuş ..bu yumurta tembelliğini en son tüpbebek sonucum negatif olunca doktorum banada söylemişti ama Allahın cezası bunu tedavi sırasında söylemedi hatta çok kaliteli embriyolarımın olduğunu söylemişti ..yumurta kalitesine iyi gelen bal tarçın çörek otu kürü var bir araştır istersen ...
nuraycım üzülme diyecem ama elinde değil biliyorum en çokta eşine üzülüyorsun dimihakkımızda hayırlısı olsun vakti zamanı gelince hepimiz yaşıyacaz inşallah bu duyguyu
kızz sevoo senin bu saate ne işin var de bakemm işin gücün yokmu kızım senin :122:
kızlar bende yarın yokumm şu kalp sızım için bir doktora görğnsem iyi olacakk
aplam Rabbim zihin açıklığı versin inşalah sınavlarını verirsin dualarımdasınselam iyiy geceler herkese evet nurcik yarın iş yokya duruyom bu saate kadar ders çalışmaya başladım mola verdim geldim hemen
demek kalbin sızlıyo geçmiş olsun canım ama büyük ihtimal stresten canım yinede doktora git tabisi
leydimm için daralıyomuş o içindeki kötü hisleri kov gitsin allahın izniyle herşey güzel devam edecek hem kızların dediği gibi artık iyice büyüyo içinde kızın o yüzden ağrılar normaldir canım
canım benim ya Rabbim hakkınızda hayırlı olanı yaşatsınnslmmm kıslarrrrr nasılsınızzzzz bennn iyiii miyimm deilmiyim işte onu bendeee bilmıyorummmm bugunn doktoraa gıttım doktorrr yumurtalıkların tenbelll demıştııı kıstın var vedeee rahımdee intihap var demıştıı ıntıhap gıtmış kıst adetten sonraa gıtmişş sadecee yumurtalıklarımm tembelmişş buu çokmuu onemlii bı konuu yaaaaaaa banaaaa oylee bı konuştukiiiii 4 ayy sonraa olmazsaa tup bebek dediii daha once gıttıgım hiçbir doktorr boyle bişeyy dememiştiiiiii yumurtallıkların tenbel olmasıııııı aşılmıyacak bi sorunmuuuuu kafamm çokk karışıkk bana 3 sene oncede oylee demışlerdii bi ilaçlaa hızlandııııı bu doktoruu bomakk istiyorummmm bide prolaktin hormanon normal degeri 18 olması gerekırken benımkı 22 o bıraz yuksek çıkmışş cumartesi başkaa doktoraa gosterdımm oo hiç bişeyy olmazzzz 3 ay sonraa yıne yaptırısın düşmüş olurr dedii bu doktorr iseeeee hormonlarındaa ii deil diyoo bu karıyııı öldürmek istiyorummmmmmm
canımm bi gün bitecek bu negaifler pozitifi göreceksin inşalah ama nolur koyverme kendinicanım çooooooooooooook sıkkınnnnnnnnnnnnnn moral eksilerdeeee canım çoooooooooooooook yanıyoooo adetim 3 gün geçikmişti eşimle çok seviniyorduk ki şimdi belli belirsiz bişiler olduuu rabbimmmmmmmmmmmmm sen yardımcımız ol dayanma gücü verrrrrrrr
günaydın aplacımmmarket yokmu yakınlarında
bitki çayları iç o zman sakın cigara içmeee
anaammm martın sonunda hemde ne güsellll 1 ay sonra deniz mevsimi başlar
istersen alabilirsin
günaydın melike nasılsın pşaa nasıl
kim hamiş gördün
canımm inşalah meleğine kavuşursunnBebeğimi istiyorum artıkkk onun için çok acılar çektim çok şeyden vazgeçtim gel artııııkkkk..arkadaşlar cuma yumurtalarım toplanıcak sonrada transfer olucak sadece 2 yumurtam var( ama inanıyorum onların ikiside benim bebeğim olucak allah herkeze bebek nasip etsin.
amanınnnnnn saol guzum hayrolsun rüyan nasılsın canımm kaan paşa nasıl guzuuuuuuu kokla gız benim içinnnnn gıdısına yumulda 1 kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?