Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amannn beee geldimmmmm kımselerrr yokkk kafamın içiiii bin tanee soruyla doluuu kafayıı yemekk üzereyimmmmm nirdesinizz yahuuuuu

kızlar aşağıdaki cetvele bakarmısınız nasıl olmuş güzel olmuş mu....TİCKERİM YANİ......

Son düzenleme:
kızlar nerde bu millet bu devlet elif çok güzel olmuş canım inşallah 40. haftayıda görürüz 39 38 37 de olabilir

kamercim geçmiş olsun canım
fatoşcum kafandaki sorular neler canım
elifcim cetvelin güzel olmuş güle güle kullan

günaydın

nane limon iyi gelir yapıp içtinmi havalar ısınmaya başladı olur böyle şeyler
hafta sonu istanbulda hava süperdi Antalya dahada sıcak olmuştur

naneyi limoni nerden buluyum burdada yok ki çubuk kraker yiyorum tuzlu ya belki biraz bastırır burasısıcak ertık kısa kollular giyilmeye başlandı

slm şekerlerrr ben geldimm nassınız bakalım
kamer aplaa cım geçmiş olsun quzuu
gardaşımın nesi var geçmiş olsun demişsiniz geçmişe bakamadım

gardaşım rüyamda seni gördümmmm hamileydinn quzuuuuuu eşin hamile kalmak için kullandığınız şeyleri toplayıp başkasına verecektii başkalarınında işine yarasın diee
hayır olsun inşalahh gardaşımm hayırlı haberler ver inşalah

naneyi limoni nerden buluyum burdada yok ki çubuk kraker yiyorum tuzlu ya belki biraz bastırır burasısıcak ertık kısa kollular giyilmeye başlandı

market yokmu yakınlarında
bitki çayları iç o zman sakın cigara içmeee
anaammm martın sonunda hemde ne güsellll 1 ay sonra deniz mevsimi başlar

günaydın duru senin ambleme bayılıyorum

istersen alabilirsin

günaydın melike nasılsın pşaa nasıl
kim hamiş gördün

Bebeğimi istiyorum artıkkk onun için çok acılar çektim çok şeyden vazgeçtim gel artııııkkkk..arkadaşlar cuma yumurtalarım toplanıcak sonrada transfer olucak sadece 2 yumurtam var ( ama inanıyorum onların ikiside benim bebeğim olucak allah herkeze bebek nasip etsin.

amanınnnnnn saol guzum hayrolsun rüyan nasılsın canımm kaan paşa nasıl guzuuuuuuu kokla gız benim içinnnnn gıdısına yumulda 1 kere

hoşgeldin canım inşallah muradına erersin arkadaşımmm

inşallah arkadaşım rabbimin hazinesinde bol inşallah hepimize tattıracak bu duyguyu

melike nurciktenmi bahsediyon canım onun kalbi ssancıyomuş birkaçgündür dohtora gittibugün tedbir olsun diye

aplammm tabisi kesilmez Rabbim nasib edeck inşalah coşarıkkıss

datlımm geçmiş olsun bebemmm aman ihmal etme sakınnnn

aplam Rabbim zihin açıklığı versin inşalah sınavlarını verirsin dualarımdasın
canım benim ya Rabbim hakkınızda hayırlı olanı yaşatsınn
canımm bi gün bitecek bu negaifler pozitifi göreceksin inşalah ama nolur koyverme kendini
günaydın aplacımm
paşa iyi çok şükür uyku çekiyorr benim uykum dağılınca uyuduuu :))
nurcan aplayı gördüm datlım inşalah gerçek olurr
sen nasılsın aplamm quzuu nasıll
canımm inşalah meleğine kavuşursunn
amanınnnnnn saol guzum hayrolsun rüyan nasılsın canımm kaan paşa nasıl guzuuuuuuu kokla gız benim içinnnnn gıdısına yumulda 1 kere

koklarım teyzesi yapışırımdaa
çok şükür aplamm iyiyim sen nasılsın dimicem miden bulanıyormuş kıyamam kısss geçmiş olsun tekrardann
nane limon süper gelirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…