Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amin arkadaşım allah tez zamanda versin bebişini

melike nurciktenmi bahsediyon canım onun kalbi ssancıyomuş birkaçgündür dohtora gittibugün tedbir olsun diye

ebett quzuu nurnik yengedenn
ebet datlım okudum inşalah önemli bişey yokturr şifa versin Rabbim
bende de iltihap olmuş pıtımda ilaç verirlermi acepp yaa emziriyorum ya soğan içtim

ecik bekleyim bakıyım bir kraker de iyi gelmezse nane limon yapacam gözüm kesmiyor şimdik markete gitmeyi de ufffffff

ebett quzuu nurnik yengedenn
ebet datlım okudum inşalah önemli bişey yokturr şifa versin Rabbim
bende de iltihap olmuş pıtımda ilaç verirlermi acepp yaa emziriyorum ya soğan içtim

tohtora gösterdinmi melike emzirdğin için ona göre ilaç verirler soğan suyu gaz yapmaz dimi

ebet datlım ay hayırlısı olsun inşalahhh
inşalah hamşleyim doğuruyorum dediğini duyarızz

inşallah hem nurcik hem diğer arkidişlerimden duycaz allahın izni ile

ecik bekleyim bakıyım bir kraker de iyi gelmezse nane limon yapacam gözüm kesmiyor şimdik markete gitmeyi de ufffffff

git annem hem yürüyüş olur

arkadaşlar size iyi sohbetler ben çıkıyorum malum ev işi bekler

kolay gelsin

anamm evin halini gördükçee öğğğğğğğ oluyorumm en iyisi ben gidim işleri bi hallediyi m

sanada kolay gelsin

ay kıyamam kıss yakın olaydık gel ben yapardımm wallaa
arkadaşlar size iyi sohbetler ben çıkıyorum malum ev işi bekler
saol canım kolay gelsinn
tohtora gösterdinmi melike emzirdğin için ona göre ilaç verirler soğan suyu gaz yapmaz dimi

yaparmış aplam çok şükür 2 gündür gazda rahatız hep böle olur inşalahh
tohtora gitmedim aplam ya dün gidecektim bebiş durmadıı uyumadıı hiçç neden bilmiyorumm tee gece yarısı uyuduu

bende gördüm doğum gününü kutluyoduk nurcikn hayırlısı bence bunlar hayırlı rüyalar
ay inşalah datlım ya
inşallah hem nurcik hem diğer arkidişlerimden duycaz allahın izni ile

git annem hem yürüyüş olur

kolay gelsin

sanada kolay gelsin

inşalahhh teker teker alacaz haberleriiiii
sol aplacımm çok öptümmmmmmm

bacılarım canlarım ben çıkıyorum ekrana baktıkça tuhaf oluyom haydi gelmezsem bilinki eve gittim taammı görüşürük sonra

merhaba arkadaşlar ben dün gittim herşey temiz çıktı sizin dualarınız sayesinde şimdi tahlil sonuçlarına bakacağız hayırlısıyla allah sizinde yardımcınız olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…