Bebeğimi istiyorum artıkkk onun için çok acılar çektim çok şeyden vazgeçtim gel artııııkkkk..arkadaşlar cuma yumurtalarım toplanıcak sonrada transfer olucak sadece 2 yumurtam var( ama inanıyorum onların ikiside benim bebeğim olucak allah herkeze bebek nasip etsin.
melike nurciktenmi bahsediyon canım onun kalbi ssancıyomuş birkaçgündür dohtora gittibugün tedbir olsun diye
nurcikimi gördün hayırlısı olsun inşallah melike inşallah bende rüyamda daha önce görmüştüm
ebett quzuu nurnik yengedenn
ebet datlım okudum inşalah önemli bişey yokturr şifa versin Rabbim
bende de iltihap olmuş pıtımda ilaç verirlermi acepp yaa emziriyorum ya soğan içtim
ebet datlım ay hayırlısı olsun inşalahhh
inşalah hamşleyim doğuruyorum dediğini duyarızz
ebet datlım ay hayırlısı olsun inşalahhh
inşalah hamşleyim doğuruyorum dediğini duyarızz
ecik bekleyim bakıyım bir kraker de iyi gelmezse nane limon yapacam gözüm kesmiyor şimdik markete gitmeyi de ufffffff
arkadaşlar size iyi sohbetler ben çıkıyorum malum ev işi bekler
anamm evin halini gördükçee öğğğğğğğ oluyorumm en iyisi ben gidim işleri bi hallediyi m
ay kıyamam kıss yakın olaydık gel ben yapardımm wallaaecik bekleyim bakıyım bir kraker de iyi gelmezse nane limon yapacam gözüm kesmiyor şimdik markete gitmeyi de ufffffff
saol canım kolay gelsinnarkadaşlar size iyi sohbetler ben çıkıyorum malum ev işi bekler
tohtora gösterdinmi melike emzirdğin için ona göre ilaç verirler soğan suyu gaz yapmaz dimi
ay inşalah datlım yabende gördüm doğum gününü kutluyoduk nurcikn hayırlısı bence bunlar hayırlı rüyalar
inşallah hem nurcik hem diğer arkidişlerimden duycaz allahın izni ile
git annem hem yürüyüş olur
kolay gelsin
sanada kolay gelsin
bacılarım canlarım ben çıkıyorum ekrana baktıkça tuhaf oluyom haydi gelmezsem bilinki eve gittim taammı görüşürük sonra
bacılarım canlarım ben çıkıyorum ekrana baktıkça tuhaf oluyom haydi gelmezsem bilinki eve gittim taammı görüşürük sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?