Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar aşağıdaki cetvele bakarmısınız nasıl olmuş güzel olmuş mu....TİCKERİM YANİ......

çok güzel olmuş rabbim sana hayırlısıyla bu tablonun sununu getirmeyi bizede bu tablodan yapmayı nasip etsin (nasıl yapıldığını bilmiyorum:26: o zaman senden öğrenirim artık)

merhaba arkadaşlar ben dün gittim herşey temiz çıktı sizin dualarınız sayesinde şimdi tahlil sonuçlarına bakacağız hayırlısıyla allah sizinde yardımcınız olsun.....
hoşgeldin canım
maşalh canım çok sevindim
hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl

hoşbuldum canım iyiym çok şükür bebiş uyuyor teyzesi iyi çok şükür sen nasılsın

hoşgeldin canım

bende iyi olmaya çalışıom işte dün biras belli belirsiz yok denecek kadar lekelenmem oldu ona bozuk kafam bugün bişi yok anlamıyorum ne oluyo böle adet olcam mı olmıycam mı bi türlü anlamadım bekliyom öle işte aman iyi olsun uyusun sende rahat bi nefes alırsın

hoşgeldin canım

saol cnm bnm tşk edrm bakalım 2 inci bebeğimin olmasına engel yok şu tahlillerde bir temiz çıksında bakalım allahım inşallah sizin dualarınız sayesinde destekleriniz için tşk edrm.....

merhaba arkadaşlar ben dün gittim herşey temiz çıktı sizin dualarınız sayesinde şimdi tahlil sonuçlarına bakacağız hayırlısıyla allah sizinde yardımcınız olsun.....

hoşgeldin gözün aydın arkadaşım tahlil sonuçlarında iyi olşur inşl

canım inşalah lekelenmedir üzerine görme denilen şeyi yaşıyorsundur hayırlı habaerler ver inşalah

saol cnm bnm tşk edrm bakalım 2 inci bebeğimin olmasına engel yok şu tahlillerde bir temiz çıksında bakalım allahım inşallah sizin dualarınız sayesinde destekleriniz için tşk edrm.....

canım benim bebeğini Rabbim bağışlasın inş
inşalah temiz çıkar tatlım meleğin cee der anesine

saol cnm bnm rabbim herkeze versin korkuyorum bir sorun olursa diye....

inşallah öyledir bakalım bekleyeceğiz artık resimde ki senmisin canım

guzuuuuu maşallahçok tatlısın bebemmmmmmm güzel bir annesin demekki maşşahhh
ben biraz daha iyiym şimdik geldim bakım size didim

olmucak canım olumlu düşün

hayırlısı canım evet canım benim

nazar değmesin sana tatlım
evet haklısın hayırlısı''görelim rabbim neyler neylerse güzel eyler''
melikecim senin bebiş tüple mi olmuştu??

Son düzenleme:
guzuuuuu maşallahçok tatlısın bebemmmmmmm güzel bir annesin demekki maşşahhh
ben biraz daha iyiym şimdik geldim bakım size didim
saol datlımm burda hamileydim quzuu
maşalah aplam dahada iyi ol inşalahh
evet haklısın hayırlısı''görelim rabbim neyler neylerse güzel eyler''
melikecim senin bebiş tüple mi olmuştu??

öle canım hayırlısı bakalım
yok canım kendiliğinden oldu tam tedaviye başlıcaktık cee dedii

olmucak canım olumlu düşün

hayırlısı canım evet canım benim

düşüncelerinizden dolayı tşk edrm ilk defa dilek yağmur hnm gittim çok memnun kaldım güler yüzü ile moral veriyor..ya neden bilmiyorum ama içimde bir korku var nasıl atacağım bilmiyorum...şimdi biraz çalışmam lazım yine görüşürüz canlarım öpüyorum allaha emanet olun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…