Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

saol datlımm burda hamileydim quzuu
maşalah aplam dahada iyi ol inşalahh

öle canım hayırlısı bakalım
yok canım kendiliğinden oldu tam tedaviye başlıcaktık cee dedii

çok iyi ya sizi uğraştırmamış paşa

Son düzenleme:

Allaha emanet ol canım kolay gelsinn

kıslarrrrrr uyandıı quuzıuuuu

kolay gelsin canım

burası hiç bu kadar sessiz olmamıştıı nerdesiniz yahuuuuuuu hepiniz buluşmayamı gittiniz yoksam bana haber vermeden haaa:100:

hayırlısı olsun lütfen çok dikkat et .inşallah dualarım senle burdaki herkesle bu denemende meleğin sana gelir inşallah
merhaba arkadaşlar ben dün gittim herşey temiz çıktı sizin dualarınız sayesinde şimdi tahlil sonuçlarına bakacağız hayırlısıyla allah sizinde yardımcınız olsun.....
hdi bakalım çok şükür inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider en kısa zamanda da hayırlarla meleğin gelir
çok güzel olmuş rabbim sana hayırlısıyla bu tablonun sununu getirmeyi bizede bu tablodan yapmayı nasip etsin (nasıl yapıldığını bilmiyorum:26: o zaman senden öğrenirim artık)

teşekkr ederim cnm bende bilmiorum valla nasıl yapıldığını..başka bi arkadaşa yaptırdım..hele bi olsun sanada yaptırırız kuzu inşallh

kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
eşimi dr götürdük çok şükür sorun yok dedi dr

slmmmm ben geldim nabersiniz bakımm
gardaşımm gittin mi dr ne dedi kıs önemli bişi yoktur inşalah

Allah hayırlara çıkarsın rüyanı canımm..ayyy siz böyle beni rüyalarınızda gördükçe ben heyecanlanıyorum m yoksa artık zamanı geldimi? gelecekmi bebeğim ?:97:

bacılarım canlarım ben çıkıyorum ekrana baktıkça tuhaf oluyom haydi gelmezsem bilinki eve gittim taammı görüşürük sonra
canım geçmiş olsunn miden bulanıyormuş hayırdır üşüttünmü yoksa başka bişeymi var
kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
eşimi dr götürdük çok şükür sorun yok dedi dr
inşallah dahada iyi olacak canım

:79:merhaba nurcan nasılsın canım

merhaba canım iyim şükür sen nasılsın bittimi temizliğin

kardiyolog doktoruna gittim bugün eko falan çekildi doktor muayne etti görünürde bişey yok dedi..şikayetlerime göre kaslarla alakalı dedi kas gevşetici ilaç verdi ...tiroitlerim içinde tahlil verdim oda yarın çıkacakmışş...doktordan çıktıktan sonra da teyzeme gittim şimdi geldim size bakayım dedim ama kimse yok herkeş yok olmuş ..bu arada tubişimiz özledim yahuu güya bu hafta hep gelecekti bu çatlakk

Son düzenleme:
inşalah gelecek datlım benimmm
geçmiş olsun quuzu inşalah yarında güsel sonuçlar alırsınn
ohh teyzoşda ziyaret edilmişş
ne güsell bende biraz uyudumm geldimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…