saol datlımm burda hamileydim quzuu
maşalah aplam dahada iyi ol inşalahh
öle canım hayırlısı bakalım
yok canım kendiliğinden oldu tam tedaviye başlıcaktık cee dedii
düşüncelerinizden dolayı tşk edrm ilk defa dilek yağmur hnm gittim çok memnun kaldım güler yüzü ile moral veriyor..ya neden bilmiyorum ama içimde bir korku var nasıl atacağım bilmiyorum...şimdi biraz çalışmam lazım yine görüşürüz canlarım öpüyorum allaha emanet olun....
Allaha emanet ol canım kolay gelsinn
kıslarrrrrr uyandıı quuzıuuuu
Allaha emanet ol canım kolay gelsinn
kıslarrrrrr uyandıı quuzıuuuu
düşüncelerinizden dolayı tşk edrm ilk defa dilek yağmur hnm gittim çok memnun kaldım güler yüzü ile moral veriyor..ya neden bilmiyorum ama içimde bir korku var nasıl atacağım bilmiyorum...şimdi biraz çalışmam lazım yine görüşürüz canlarım öpüyorum allaha emanet olun....
neys egörüşürüz kızlar bende çıkıyorum sonra gelirim yine
hayırlısı olsun lütfen çok dikkat et .inşallah dualarım senle burdaki herkesle bu denemende meleğin sana gelir inşallahBebeğimi istiyorum artıkkk onun için çok acılar çektim çok şeyden vazgeçtim gel artııııkkkk..arkadaşlar cuma yumurtalarım toplanıcak sonrada transfer olucak sadece 2 yumurtam var( ama inanıyorum onların ikiside benim bebeğim olucak allah herkeze bebek nasip etsin.
hdi bakalım çok şükür inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider en kısa zamanda da hayırlarla meleğin gelirmerhaba arkadaşlar ben dün gittim herşey temiz çıktı sizin dualarınız sayesinde şimdi tahlil sonuçlarına bakacağız hayırlısıyla allah sizinde yardımcınız olsun.....
çok güzel olmuş rabbim sana hayırlısıyla bu tablonun sununu getirmeyi bizede bu tablodan yapmayı nasip etsin (nasıl yapıldığını bilmiyorum:26: o zaman senden öğrenirim artık)
kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
eşimi dr götürdük çok şükür sorun yok dedi dr
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı canımm..ayyy siz böyle beni rüyalarınızda gördükçe ben heyecanlanıyorum m yoksa artık zamanı geldimi? gelecekmi bebeğim ?:97:slm şekerlerrr ben geldimm nassınız bakalım
kamer aplaa cım geçmiş olsun quzuu
gardaşımın nesi var geçmiş olsun demişsiniz geçmişe bakamadım
gardaşım rüyamda seni gördümmmm hamileydinn quzuuuuuu eşin hamile kalmak için kullandığınız şeyleri toplayıp başkasına verecektii başkalarınında işine yarasın diee
hayır olsun inşalahh gardaşımm hayırlı haberler ver inşalah
canım geçmiş olsunn miden bulanıyormuş hayırdır üşüttünmü yoksa başka bişeymi varbacılarım canlarım ben çıkıyorum ekrana baktıkça tuhaf oluyom haydi gelmezsem bilinki eve gittim taammı görüşürük sonra
inşallah dahada iyi olacak canımkızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
eşimi dr götürdük çok şükür sorun yok dedi dr
:79:merhaba nurcan nasılsın canım
yok kız önemli bişey yokmuş kas gevşetici verdi :44:slmmmm ben geldim nabersiniz bakımm
gardaşımm gittin mi dr ne dedi kıs önemli bişi yoktur inşalah
inşalah gelecek datlım benimmmAllah hayırlara çıkarsın rüyanı canımm..ayyy siz böyle beni rüyalarınızda gördükçe ben heyecanlanıyorum m yoksa artık zamanı geldimi? gelecekmi bebeğim ?:97:
canım geçmiş olsunn miden bulanıyormuş hayırdır üşüttünmü yoksa başka bişeymi var
inşallah dahada iyi olacak canım
merhaba canım iyim şükür sen nasılsın bittimi temizliğin
kardiyolog doktoruna gittim bugün eko falan çekildi doktor muayne etti görünürde bişey yok dedi..şikayetlerime göre kaslarla alakalı dedi kas gevşetici ilaç verdi ...tiroitlerim içinde tahlil verdim oda yarın çıkacakmışş...doktordan çıktıktan sonra da teyzeme gittim şimdi geldim size bakayım dedim ama kimse yok herkeş yok olmuş ..bu arada tubişimiz özledim yahuu güya bu hafta hep gelecekti bu çatlakk
yok kız önemli bişey yokmuş kas gevşetici verdi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?