çok şükür iyiyz canım
maşalah çok sevindim hadi bakalım hayırlısı
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı canımm..ayyy siz böyle beni rüyalarınızda gördükçe ben heyecanlanıyorum m yoksa artık zamanı geldimi? gelecekmi bebeğim ?:97:
canım geçmiş olsunn miden bulanıyormuş hayırdır üşüttünmü yoksa başka bişeymi var
inşallah dahada iyi olacak canım
merhaba canım iyim şükür sen nasılsın bittimi temizliğin
kardiyolog doktoruna gittim bugün eko falan çekildi doktor muayne etti görünürde bişey yok dedi..şikayetlerime göre kaslarla alakalı dedi kas gevşetici ilaç verdi ...tiroitlerim içinde tahlil verdim oda yarın çıkacakmışş...doktordan çıktıktan sonra da teyzeme gittim şimdi geldim size bakayım dedim ama kimse yok herkeş yok olmuş ..bu arada tubişimiz özledim yahuu güya bu hafta hep gelecekti bu çatlakk
inşallah canıminşalah gelecek datlım benimmm
geçmiş olsun quuzu inşalah yarında güsel sonuçlar alırsınn
ohh teyzoşda ziyaret edilmişş
ne güsell bende biraz uyudumm geldimm
bir kutu verdi 20 tablet var içinde..günde 2 tane içecemmaşalah çok şükür datlımm ne kadar kullanacan
aminnnnnnnnn inşallahh .Allah başımızdan eksik etmesinn onlarısağolun kızlarrrrrrr inşşşşşşş inşşşşşşş
rabbim hepimizin eşlerimizi bizlere bağışlasın
bir kutu verdi 20 tablet var içinde..günde 2 tane içecem
aminnnnnnnnn inşallahh .Allah başımızdan eksik etmesinn onları
inşallah canım
sağol gardaşım Allah razı olsun
ohh iyi yapmışsın paşam uyutmuyormu senii
bir kutu verdi 20 tablet var içinde..günde 2 tane içecem
aminnnnnnnnn inşallahh .Allah başımızdan eksik etmesinn onları
canımm bebekler için bilgisayardan bir ses var onu dinletince sakinleşip uyuyorlarmış..dur bi bakayım bulursam linkini verecem beklesendende Allah razı olsun canımm
yok canım ya dün hiç durmadı bende pişpişlıcam diee yoruldum
bide biz<im anten yan dönmüş yine tv çalışmıyor sinyal yok diyo bunaldım bende kıvrıldımm
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı canımm..ayyy siz böyle beni rüyalarınızda gördükçe ben heyecanlanıyorum m yoksa artık zamanı geldimi? gelecekmi bebeğim ?:97:
canım geçmiş olsunn miden bulanıyormuş hayırdır üşüttünmü yoksa başka bişeymi var
inşallah dahada iyi olacak canım
merhaba canım iyim şükür sen nasılsın bittimi temizliğin
kardiyolog doktoruna gittim bugün eko falan çekildi doktor muayne etti görünürde bişey yok dedi..şikayetlerime göre kaslarla alakalı dedi kas gevşetici ilaç verdi ...tiroitlerim içinde tahlil verdim oda yarın çıkacakmışş...doktordan çıktıktan sonra da teyzeme gittim şimdi geldim size bakayım dedim ama kimse yok herkeş yok olmuş ..bu arada tubişimiz özledim yahuu güya bu hafta hep gelecekti bu çatlakk
kızlar ben çıkıyorum evde yemek yok erim yemek beklerr ..haydee kalın sağlıcaklaa
canımm bebekler için bilgisayardan bir ses var onu dinletince sakinleşip uyuyorlarmış..dur bi bakayım bulursam linkini verecem bekle
kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
eşimi dr götürdük çok şükür sorun yok dedi dr
ohhh mis gibi olmuştur güle güle kirlet evinecamlarım bitti canım bide mutfak duvarlarını sildim evi sildim süpürdümm asıl büyük iş sonra senin de gözün aydın canım bişey çıkmamış çok şükür
bak buldum quzummtamam datlımmm bekliyomm
şimcikk intizzarr gülşen dinliyorrr :))
slmmmm ben geldim nabersiniz bakımm
gardaşımm gittin mi dr ne dedi kıs önemli bişi yoktur inşalah
saol bebemm inşalah bi gün sende dinletirsin yavruna quzumm canımsın yaa gel bi öpümmmmmmmohhh mis gibi olmuştur güle güle kirlet evine
sağol canım evet çok şükür normal çıktı
bak buldum quzumm
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi/411355-bebekleri-uyumayan-annelere.html
merhaba hoşgeldinnnn canım resmin çok güzell maaşallah senin ismin neydi canım yaaa unuttum kusura bakmaa:26:
haydee ben kaçarrr
kızlarrrrrr erkekim geliyomuşş hemen gidiyim bi güzel soframı kuruyum bareeeee sonra dolaşmaya çıkarız belkimm hepinizi öptümmm melikecimm ooo yakışıklı oğlunun benim için ayak topuklarını öpermisin lütfen oohhh mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?