Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok şükür iyiyz canım
maşalah çok sevindim hadi bakalım hayırlısı

sağolun kızlarrrrrrr inşşşşşşş inşşşşşşş
rabbim hepimizin eşlerimizi bizlere bağışlasın

inşalah gelecek datlım benimmm
geçmiş olsun quuzu inşalah yarında güsel sonuçlar alırsınn
ohh teyzoşda ziyaret edilmişş
ne güsell bende biraz uyudumm geldimm
inşallah canım
sağol gardaşım Allah razı olsun
ohh iyi yapmışsın.. paşam uyutmuyormu senii

Son düzenleme:
inşallah canım
sağol gardaşım Allah razı olsun
ohh iyi yapmışsın paşam uyutmuyormu senii

sendende Allah razı olsun canımm
yok canım ya dün hiç durmadı bende pişpişlıcam diee yoruldum
bide biz<im anten yan dönmüş yine tv çalışmıyor sinyal yok diyo bunaldım bende kıvrıldımm

kızlar ben çıkıyorum evde yemek yok erim yemek beklerr ..haydee kalın sağlıcaklaa

sendende Allah razı olsun canımm
yok canım ya dün hiç durmadı bende pişpişlıcam diee yoruldum
bide biz<im anten yan dönmüş yine tv çalışmıyor sinyal yok diyo bunaldım bende kıvrıldımm
canımm bebekler için bilgisayardan bir ses var onu dinletince sakinleşip uyuyorlarmış..dur bi bakayım bulursam linkini verecem bekle

camlarım bitti canım bide mutfak duvarlarını sildim evi sildim süpürdümm asıl büyük iş sonra senin de gözün aydın canım bişey çıkmamış çok şükür

camlarım bitti canım bide mutfak duvarlarını sildim evi sildim süpürdümm asıl büyük iş sonra senin de gözün aydın canım bişey çıkmamış çok şükür
ohhh mis gibi olmuştur güle güle kirlet evine
sağol canım evet çok şükür normal çıktı
tamam datlımmm bekliyomm
şimcikk intizzarr gülşen dinliyorrr :))
bak buldum quzumm

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi/411355-bebekleri-uyumayan-annelere.html

ohhh mis gibi olmuştur güle güle kirlet evine
sağol canım evet çok şükür normal çıktı

bak buldum quzumm

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi/411355-bebekleri-uyumayan-annelere.html
saol bebemm inşalah bi gün sende dinletirsin yavruna quzumm canımsın yaa gel bi öpümmmmmmm
merhaba hoşgeldinnnn canım resmin çok güzell maaşallah senin ismin neydi canım yaaa unuttum kusura bakmaa:26:

meraba canım hoşbuldumm melike canımm
saol canım senin güzlliğin datlım

kızlarrrrrr erkekim geliyomuşş hemen gidiyim bi güzel soframı kuruyum bareeeee sonra dolaşmaya çıkarız belkimm hepinizi öptümmm melikecimm ooo yakışıklı oğlunun benim için ayak topuklarını öpermisin lütfen oohhh mis gibi

kolay gelsin canımm
öperim tatlımm
bizde öptük bysssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…