kızlar iyi akşamlar
arkadaşlar ben bişe sorcam size bugün diğer günlerden çok iyiydim bulantım felan olmadı acaba normalmi.dün mesela çok bulandı çıkardım afedersiniz.bugünde hiç bişi yotu acele cevap beklıorum
normaldir tatlım merak edip sorun yapma kendine
slm kızlarr
elifcim canım normal tatlım normal olduğunu biliyosun ama işte için dimii
sorun yok tatlım herşey yolunda maşalahh de kıs
iyi akşamlar kızlar leydim elif benim kasıklarımda ağrım var normal mi bu acaba ne dersiniz bide ne zaman banyo yapayım ben namazlarımı kılamıyorum yardım edin bana
ewt bende de olmuştu o kasık ağrıları normal inşallahda iyite işaret bence.ben halen çekıorum o kasık ağrılarını bence kesin ve net sonuç alana kadar banyo yapma valla ben yapmadım 15 gün benim tedavi olduğum hastanede kadını biri uyardı beni o ilk bebeğini banyo yaparken kaybetmiş.ben 15 gün içinde devamlı silindim birde 2 kere felan saçlarımı yıkadım çünkü çok kokmaya başlıosun ama olsun bebeğin için katlanabilirsin.
elifcim çok sağol inşallah iyiye işarettir banyo konusunda kararsızım namaz kılmam lazım dün görmeyen kalmadı kız orasını hemen abdest alıp çıkıcam zaten yarın yaparım artık kokmaya razıyım ben adamda sokulmuyo zatende şu abdest işi olmasa hep yatıyorum zaten neyse yarın görüşmek üzere iyi akşamlar canım öptüm
Allah korusun canımkötü düşünmeinşallah normaldir birde böle durumlar kalbinin durmasınada işaret edior ayy bi yarın olsa yaaaa
aplacım hoşgeldinniyi akşamlar kızlar leydim elif benim kasıklarımda ağrım var normal mi bu acaba ne dersiniz bide ne zaman banyo yapayım ben namazlarımı kılamıyorum yardım edin bana
elifcim çok sağol inşallah iyiye işarettir banyo konusunda kararsızım namaz kılmam lazım dün görmeyen kalmadı kız orasını hemen abdest alıp çıkıcam zaten yarın yaparım artık kokmaya razıyım ben adamda sokulmuyo zatende şu abdest işi olmasa hep yatıyorum zaten neyse yarın görüşmek üzere iyi akşamlar canım öptüm
şekerler ben kaçıyorumm hayatımın anlamının gelmesine 20 dk var öpüldünzz
nurcik demek kaevşetici verdi aman iyi iyi başka bişey yok allaha şükür tiroitleirnde temiz çıkar merak etme canım
yeteerr senin eşinde iyiymiş doktora gitmişsinn allah daha da iyi etsin inşallahhh
melikecik demek nurciki rüyanda gördünnn rabbim bu rüyaları boş çıkarma bacıma sağlıcakla bu haberi vermeyi nasip eyleeee
kamercik sende rahatsızlanmışsın çok geçmişe bakamadım tansiyonunmu oynadı bilmiyom kraker yemişsin çünkü geçmiş olsunn canımm
ben ders çalışıyom bi mol erdim gireyim dedim topiğee..yarın arkadaşıma gidicez oturmaya kızlar haberiniz olaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?