günaydınlar herkese hepinizi kocaman öpüyorum kızkarrrgüzel bir gün geçirin olurmu
nurcikim canım çok sevindim bişiyin çıkmamış ilaçlarınıda düzenli kullan inşallah o kas ağrılarıda geçer bir an önce canım
yeterrrrr canım eşinin iyi olmasına çok sevindim canım tekrer geçmiş olsun evet allah kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin sağlık sıhat versin
duru bugün yok kızlar yazdı ama belki dikktinizi çekmemiştir haberiniz olsun haturlatıym
sevommm oohhhh arkadaşlara takılacaksın yane bugün ne güzel bacım ben akadaşlara takılmayalı çokkkkkkk oldu sorma çok özledim
melike guzuuuuu seninde bebeiş yaramazlığa başlamış anlaşılan uyumamaya fealn başlamış baksana guzuuu oohooooo daha ne yaramazlıklar yapacak bak o
kızlar transferden sonra duş almamayı felan konuşmuşmuşsunuz bu bilgiler çoğumuzun çok işine yarayacak sağolun canlar inşallah bebişi karnına konduğu gibi kucağınada konsun sersebil arkadaşımmmmm
diğer hatunları da çokkkk öpyorum
çok yazdım dimi
günaydınnsağolcanım allah razı olsun
inşşşşşşşşşşşşşşş
günaydıngünaydın herkese............
günaydın kızlar ...kakim kalbinde sorun olmamasına sevindim ...melike rüyan hayır olsun ...kamer geçmiş olsun ....hatice banyo yapabilirsin ılık suyla duş şeklinde bir zararı yok canım hakkında hayırlısı olsun ...benm tefriciyeler bitti kankim haberin olsun ....geçmişten aklımda kalanlar bunlar bendeki haberlere gelince bende hiç bi haber yokiyiyim çok şükür dün teyzemin kızına gittim beylikdüzünde oturuyo beraber pazara gittik kendime büyük beden ev için kıyafetler aldım doğum sonrası içinde bir süre lazım olur bugünde anneme gidicem böyle işte
günaydınn hatunlar bugün burda hava kapalı içim sıkılıyoo offfff
kamercim nasıl oldun mide bulantın geçtimi
selsebil doktor banada ertesi günü yıknabilirsin fakat ılık su şartı ile Allah emeklerini boş çevirmesin
kankim parazarlara çıkmışsın artık yavaş yavaş alışverişler başladı desene .geçenlerde bebek odası muhabeti edilmiş ..netten model ve renklere bak fikir olur canımm ..
günaydın kızlarrrrrrr nasılsınız bakem
hade bakalım sevindim iyi olmana geçmiş olsun tekrardangeçti canım bulantım birazcık üşütmüşüm sanırım ondan oldu şimdi iyiyim geçti sen nasılsın
günaydın canım hoşgeldingünaydın kızlarrrrrrr nasılsınız bakem
günaydınn hatunlar bugün burda hava kapalı içim sıkılıyoo offfff
kamercim nasıl oldun mide bulantın geçtimi
selsebil doktor banada ertesi günü yıknabilirsin fakat ılık su şartı ile Allah emeklerini boş çevirmesin
kankim parazarlara çıkmışsın artık yavaş yavaş alışverişler başladı desene .geçenlerde bebek odası muhabeti edilmiş ..netten model ve renklere bak fikir olur canımm ..
slmmm benn geldimm nasılsınızzzzz kıslarrrrr
kankim ne yapayım ayakkabı terlikten tut iç çamaşırına kadar hiç bi şeyim yok
mağazalardan pahalı pahalı almak istemedim çünkü bu kilom kalıcı değil ...oda işi bu hafta başlıyo bizde yarın marangoz gelip ölçü alıcak dolabını yatağını çizicek yapmaya başlıcak pazar günüde duvar kağıdı ve boya işi olucak netten dolap modellerine baktım kafamda bi şeyler var marangozda fikir verir yaparız
günaydın kızlarrrrrrr nasılsınız bakem
slmmm benn geldimm nasılsınızzzzz kıslarrrrr
hoşgeldin koca bebekimmslmmm benn geldimm nasılsınızzzzz kıslarrrrr
kankim ne yapayım ayakkabı terlikten tut iç çamaşırına kadar hiç bi şeyim yok
mağazalardan pahalı pahalı almak istemedim çünkü bu kilom kalıcı değil ...oda işi bu hafta başlıyo bizde yarın marangoz gelip ölçü alıcak dolabını yatağını çizicek yapmaya başlıcak pazar günüde duvar kağıdı ve boya işi olucak netten dolap modellerine baktım kafamda bi şeyler var marangozda fikir verir yaparız
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?