Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoş geldin canım keseyi görmüşsün gözün aydın nasılsın

valla hep dualarda unutuluyorum :26: hamilelerimizin listesinin altındaki bebek özlemi çekenlerin listesindede epeydir resmim yok uçtu gitti valla aranızda en son ben hamiş olcamm göreceksiniz yada hiç olmucak işte ben buna bağladım yani ben kimseye kırılmadım elif ciğim sakın kırılma bana çünkü lafım sana değil tatlım çoğu zamandır takip ediyorum hep ben unutulyorum ve resimsizim :86:
aminnnn canımmmm gerçekten çok temiz kalplisinnnn
sağol canım

ŞİFAAAAAAAAAM kuzum niee öle düşünüosun kim demiş unuttuğumu yazarken aklıma o anda o isimler geldi geçmişi okudum ya aklımda kalmış o isimler.cnm sen de hep dilimdesin inanki ben seni çok seviyorum biliosun

sağol canım
bebk bekleyen herkes herkes tanışayım konuşayım yada hiçbilmeyeyimmmmmmmmmm hiç önemli değil rabbim hepsini sevindirsinnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşş

yok yok canım nasıl anlatayım zaten sen ilk aklına gelenlerin ismini yazıp ardından adını yazamadıklarında dualarımdasın diye yazdın orayı gayet okudum hani şunu demek iztiyorum çoğu kez gözlemlediğim durumdu bu yani ilk akla gelenlerden değilim tabiki adımı hatırlamayıp dua edenim çok olmuştur Rabbim hepinizden razı olsun canım benim yaaa ben bu aralar sınav ders sitresindeyim işte en çok takıldığım o listedeki resmim halbuki o listeyi ben hazırlamıştım :26: herkesinki duruyor benim resim yok :92: :86: canımsın yanlış anlama bak ikinci kez açıklama yaptım inşş diğer kızlarda yanlış anlamaz

sağol canım
bebk bekleyen herkes herkes tanışayım konuşayım yada hiçbilmeyeyimmmmmmmmmm hiç önemli değil rabbim hepsini sevindirsinnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşş
kız sen altta görünmüyon galiba topikler arası zigzag dokuyorsun ondandır nasılsın canım

yanlış anlaşılacak bişe demedin cnm haklısın ama hep dualarımzdasın burd herkes o kadar samimi ve içten ki...........herkes birbiri için yalvarıp yakarıor ne güzel bişe bu .derslerinde de çok çok başarılar diliorum sana hayırlarla biitirisin okulu hemde karnın burnunda......
kuzu ya ben o resimli liste diosun ya onu anlamadım hangisi..???

Elif ciğim küstünmü kız yoksa sesin çıkmıyor canım birazdan çıkacağım yazda çıkayım

ilk sayfaya git canım hamişler listesi var ilk mesaj da onun altlarında işte yani ilk sayfada

RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın

şifaaaaaaaam ewet adın var ama resmin yok neden ki acaba.????

RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın

şifaaaaaaaam ewet adın var ama resmin yok neden ki acaba.????
işte benim en çok takıntım bu canım bilmemki :26: uzun zamandır yok yani yeni değil takıntı şifaya takacak konu işte ismim var resmim yok :86: hayırlısı bakalım

kızlar bana müsade vakit çok önemli bugün ve yarın ne yaparsam karrr hadi öpüldünüz kendinize cici bakın ALLAH a emanetsiniz hoş sohbetler ipek ciğim yeni geldin galiba geçmiştesin bekliyemedim kusura bakma sonra uğramaya çalışırım inşşş kısad olsa öpüldünüz

işte benim en çok takıntım bu canım bilmemki :26: uzun zamandır yok yani yeni değil takıntı şifaya takacak konu işte ismim var resmim yok :86: hayırlısı bakalım

kız anam nie takıosun takacak ne var ismin var resminde de kesin bi sorun vardır ya ismin olmasaydı aaaaaaaaaa yinede unutulmamışsın bacım alınganlık yapma cnm

hadi cnm güle güle .emeklerinin karşılığını alırsın inşallah

selam kızlar nasılsınız ...yelizden haber olmasına çok sevindim ..melike evin tertemiz çok güzel güle
güle oturun ....yeter allahtan ümit kesilmez derler hiç beklemediğin bir anda mucizesini gönderir...kankim eşinin tahlilleri inşallah iyi çıkar

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

xelifxx,iipekk34,Kedersiz+,asi38+,

hoşgeldiniz bacılar günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…