hoş geldin canım keseyi görmüşsün gözün aydıngünaydın cnm çok geçmiş olsun.kendine dikkat et yat uyu bol bol terle dinlen ..
RABBİM öyle bi zamanda şaşırtsın ki seni,nurcanı,sevoyu,kameri,pınarı,demeti,.............adını yazmadığım burdaki herkesi.tedaviye bile gerek kalmadan şöle şok içinde kalın..hep dualrım sizle.
sağol canımaminnnn canımmmm gerçekten çok temiz kalplisinnnn
kızlarr ben çıkıyım kocacım sabah 7 de geldi işten ona şöleee bi çiğ börek ziyafeti yapıyım bariii sevinsinnnn sürpriz olsunnn:125::125::125:
günaydın canım valla benimde fazla vaktim yokohhhh kız burayada gönder
hadi hadi kocanın önce midesini doyur sonrada gözünü gönlünü doyur
ooooo maşallah eline sağlık afiyet olsun canım güle gülekızlarr ben çıkıyım kocacım sabah 7 de geldi işten ona şöleee bi çiğ börek ziyafeti yapıyım bariii sevinsinnnn sürpriz olsunnn:125::125::125:
günaydın cnm çok geçmiş olsun.kendine dikkat et yat uyu bol bol terle dinlen ..
RABBİM öyle bi zamanda şaşırtsın ki seni,nurcanı,sevoyu,kameri,pınarı,demeti,.............adını yazmadığım burdaki herkesi.tedaviye bile gerek kalmadan şöle şok içinde kalın..hep dualrım sizle.
naber elifcimmmm iyimisinnnn ufaklık nasıl acaba neler yapıyo içerde nasıl merak ediyosun dimi canımm yaa ahh yerim ben onuu
yok yok canım nasıl anlatayım zaten sen ilk aklına gelenlerin ismini yazıp ardından adını yazamadıklarında dualarımdasın diye yazdın orayı gayet okudum hani şunu demek iztiyorum çoğu kez gözlemlediğim durumdu bu yani ilk akla gelenlerden değilim tabiki adımı hatırlamayıp dua edenim çok olmuştur Rabbim hepinizden razı olsunŞİFAAAAAAAAAM kuzum niee öle düşünüosun kim demiş unuttuğumu yazarken aklıma o anda o isimler geldi geçmişi okudum ya aklımda kalmış o isimler.cnm sen de hep dilimdesin inanki ben seni çok seviyorum biliosun
kız sen altta görünmüyon galiba topikler arası zigzag dokuyorsunsağol canım
bebk bekleyen herkes herkes tanışayım konuşayım yada hiçbilmeyeyimmmmmmmmmm hiç önemli değil rabbim hepsini sevindirsinnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşş
yok yok canım nasıl anlatayım zaten sen ilk aklına gelenlerin ismini yazıp ardından adını yazamadıklarında dualarımdasın diye yazdın orayı gayet okudum hani şunu demek iztiyorum çoğu kez gözlemlediğim durumdu bu yani ilk akla gelenlerden değilim tabiki adımı hatırlamayıp dua edenim çok olmuştur Rabbim hepinizden razı olsuncanım benim yaaa ben bu aralar sınav ders sitresindeyim işte en çok takıldığım o listedeki resmim halbuki o listeyi ben hazırlamıştım :26: herkesinki duruyor benim resim yok :92: :86: canımsın yanlış anlama bak ikinci kez açıklama yaptım inşş diğer kızlarda yanlış anlamaz
ilk sayfaya git canım hamişler listesi var ilk mesaj da onun altlarında işte yani ilk sayfadayanlış anlaşılacak bişe demedin cnm haklısın ama hep dualarımzdasın burd herkes o kadar samimi ve içten ki...........herkes birbiri için yalvarıp yakarıor ne güzel bişe bu .derslerinde de çok çok başarılar diliorum sana hayırlarla biitirisin okulu hemde karnın burnunda......
kuzu ya ben o resimli liste diosun ya onu anlamadım hangisi..???
1.......KedersizSeni Bekliyoruz Bebiş
2.....İpekk34El Bebek-Gül Bebek-Gel Bebek
3....Sevdanehri54Cennet Kokulum Hadi Gel
4.....S.tugbaHadi Gel Artık
5.....Leydim84Meleğim Gel Artık
6......YelizipucuGel Artık Melek Kokulum
7....Yıldız_azeriMis Kokulum Nerdesin?
8.....ŞifaaUsanmadan Bebek Bekleyen
9.....Asi38Nerdesin Meleğim???
10......maiberfpiyuvvvvvvvv
11......Umudunukaybetmeanne olmak istiyorum
12.......FtsedpMASAL'ım Gel Bebeğim
13........damlaselenbekletme anneciğini
14........ezgim_ezseni bekliyorum bebeğim
15........bulut83
16........selsebil
çok şükür cnm iyiim hemde nasıl merak ediorum kalp atışını bı duysam içim nasıl rahat edecek ya.inşallah
işte benim en çok takıntım bu canım bilmemki :26: uzun zamandır yok yani yeni değilRABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın
şifaaaaaaaam ewet adın var ama resmin yok neden ki acaba.????
işte benim en çok takıntım bu canım bilmemki :26: uzun zamandır yok yani yeni değiltakıntı şifaya takacak konu işte ismim var resmim yok :86: hayırlısı bakalım
kızlar bana müsade vakit çok önemli bugün ve yarın ne yaparsam karrrhadi öpüldünüz kendinize cici bakın ALLAH a emanetsiniz hoş sohbetler ipek ciğim yeni geldin galiba geçmiştesin bekliyemedim kusura bakma sonra uğramaya çalışırım inşşş kısad olsa öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?