Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
xelifxx,iipekk34,Kedersiz+,asi38+,
hoşgeldiniz bacılar günaydın
sağol kanki inşallahh çok merak ediyorum sonucu :18:selam kızlar nasılsınız ...yelizden haber olmasına çok sevindim ..melike evin tertemiz çok güzel güle
güle oturun ....yeter allahtan ümit kesilmez derler hiç beklemediğin bir anda mucizesini gönderir...kankim eşinin tahlilleri inşallah iyi çıkar
inşallahh gümbür gümbür duyarsın bebişinin kalp atışlarınıdaçok şükür cnm iyiim hemde nasıl merak ediorum kalp atışını bı duysam içim nasıl rahat edecek ya.inşallah
ohh mis gibi çok severim çiğ börekk afiyet olsun sizekızlarr ben çıkıyım kocacım sabah 7 de geldi işten ona şöleee bi çiğ börek ziyafeti yapıyım bariii sevinsinnnn sürpriz olsunnn:125::125::125:
hoşbulduk canım nasılsınnToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
xelifxx,iipekk34,Kedersiz+,asi38+,
hoşgeldiniz bacılar günaydın
hoşbulduk keseyi görmüşsün hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
merhabayın kızlarrrr hiç bi yerim tutmuyo yaaaaa çok halsizimmmmm
nurcan inşallah eşinin tahililleri güzel çıkarrrr
biraz iyi olmadınmı canımmmerhabayın kızlarrrr hiç bi yerim tutmuyo yaaaaa çok halsizimmmmm
saol cnmmm çarptı ki ne çarptı wallaaa çok kötüyümmmmgeçmiş olsun canım bahar havası çarptı galiba seni
biraz iyi olmadınmı canımm(
inşallah asicimb iliyorsun eşim cymplus ilacından sipariş etmişti bu yüzden birazda olsa yükselme bekliyoruz umarım bir yıkım daha yaşamayız
merhabayın kızlarrrr hiç bi yerim tutmuyo yaaaaa çok halsizimmmmm
kızlar bugün durgunmuyuz banamı öyle geldi
hayır olsun kankimbu aralar bir durgunluk var topikte hayır olsun :97:
dün gittinmi annelere nasıl geçti canımhayır olsun kankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?