Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

huhuuu kankim ordamısnn ..haziran topiğine baktımda ordakiler göbeklerini sergilemişler ..seni göremedimm koysana göbeciğini sende

papatya özmen ben de okudum canım senin tefriciyelerini 200 tane allah kabul etsinn

papatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1654 okıudu
kedersiz....944 okudu
şifa........144 okudu

ipek........300 okudu
nuray.......200 okudu

bebekdls....200 okudu
selsebil......200 okudu
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100 okudu
elif.........100 okudu
bynkutluay...50 okudu

toplam 4192
kalan 252

ipek Pınar nasılsınız kızlar bugün sohbeti kaçırdım işim vardı giremedim bende biraz geçmiş sayfaları okuyum bakalım neler kaynatmışsınız

ben kaçtım kızlar nurcancım valla istanbulda olsaydın eğer çiğ börek yemeğe çağarırdım senii tabii diğer arkadaşları da görüşmek üzere öptümmm

eee sende koysana ne bekliyorsunn ..sadece göbeği istiyoruzz ..cicileri göstereceksin sonra nasıl olsa

dur sadece göbeğimi çekeyim ekliyim aslında eğer istiyosanız yıkamadan önce kıyafetleride çeker koyarım ben böye şeylerden utanıyorum biliyosun eğer siz isterseniz eklerim

dur sadece göbeğimi çekeyim ekliyim aslında eğer istiyosanız yıkamadan önce kıyafetleride çeker koyarım ben böye şeylerden utanıyorum biliyosun eğer siz isterseniz eklerim
:81: :81: :81: :81: :81: :81:
kızımm neden utanıyorsunn böyle şeylerdenn asıl koymamakla ayıp ediyorsunn koy çabuk bakalım neler almışsınız ömer paşamıza:82:

kızlar bende çok iyim elhandulillah rabbim bu günümü aratmasın herkesten özellikle listemi takip edip fazlasıyla tefriciye okuyan nurcandan allah razı olsun(bak nurcan ezan okunuyor senin için dua ettim)

kızlar bende çok iyim elhandulillah rabbim bu günümü aratmasın herkesten özellikle listemi takip edip fazlasıyla tefriciye okuyan nurcandan allah razı olsun(bak nurcan ezan okunuyor senin için dua ettim)
canım benim Allah razı olsunn inşallah bana ettiğin duların karşılığnı sende sonucunla beraber alırsın
bu arada ne zaman belli oluyor sonucun

.............................................
işte en taze fotolarım haftasonu çekildi

Son düzenleme:
oyy maşallahh sizee maşallahhh göbek iyi çıkmış kankim Allah nazarlardan korusun sizii

Nucan 120 daha okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…