dün gittinmi annelere nasıl geçti canım
huhuuu kankim ordamısnn ..haziran topiğine baktımda ordakiler göbeklerini sergilemişler ..seni göremedimm koysana göbeciğini sende
ipek Pınar nasılsınız kızlar bugün sohbeti kaçırdım işim vardı giremedim bende biraz geçmiş sayfaları okuyum bakalım neler kaynatmışsınız
ipek Pınar nasılsınız kızlar bugün sohbeti kaçırdım işim vardı giremedim bende biraz geçmiş sayfaları okuyum bakalım neler kaynatmışsınız
eee sende koysana ne bekliyorsunn ..sadece göbeği istiyoruzz ..cicileri göstereceksin sonra nasıl olsaevet göbişleri koyuyolar bebiş cicilerini koyuyolar ben hiç eklemedim daha
eee sende koysana ne bekliyorsunn ..sadece göbeği istiyoruzz ..cicileri göstereceksin sonra nasıl olsa
canımsınn yaa sağol yemiş kadar oldumben kaçtım kızlar nurcancım valla istanbulda olsaydın eğer çiğ börek yemeğe çağarırdım senii tabii diğer arkadaşları da görüşmek üzere öptümmm
:81: :81: :81: :81: :81: :81:dur sadece göbeğimi çekeyim ekliyim aslında eğer istiyosanız yıkamadan önce kıyafetleride çeker koyarım ben böye şeylerden utanıyorum biliyosun eğer siz isterseniz eklerim
canım benim Allah razı olsunn inşallah bana ettiğin duların karşılığnı sende sonucunla beraber alırsınkızlar bende çok iyim elhandulillah rabbim bu günümü aratmasın herkesten özellikle listemi takip edip fazlasıyla tefriciye okuyan nurcandan allah razı olsun(bak nurcan ezan okunuyor senin için dua ettim)
işte buna çok sevindimmmkankim tek başıma göbeğimi çekemedim normal fotolardan buraya ekleyip silicem
Nucan 120 daha okudumpapatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1654 okıudu
kedersiz....944 okudu
şifa........144 okudu
ipek........300 okudu
nuray.......200 okudu
bebekdls....200
selsebil......200 okudu
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100 okudu
elif.........100 okudu
bynkutluay...50 okudu
toplam 4192
kalan 252
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?