Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

adam halinden memnun şuanda bataniyesiyle başbaşa kalmak istiyor belliki ..
hiç teklif etmedi bende zaten meraklı değilim ona

adam halinden memnun şuanda bataniyesiyle başbaşa kalmak istiyor belliki ..
hiç teklif etmedi bende zaten meraklı değilim ona

kız bak yaa ne diyofantazimi bekliyon canım bu bir nevi görevsen işine bak yanaşınca o atlar hemen sen de yaaa dedine bak ne desin adam sana ip ucu veriyo işte almış betteneyi yatmıiş
haydi çıktım ben

kız bak yaa ne diyofantazimi bekliyon canım bu bir nevi görevsen işine bak yanaşınca o atlar hemen sen de yaaa dedine bak ne desin adam sana ip ucu veriyo işte almış betteneyi yatmıiş
haydi çıktım ben

ayyyyyyyyyy çok güldümmmmmmmm hatta gülmeye devam ediyorum bakınnnn

hiç mi beceremiyo elifcimmm yavaş yavaş alıştırsana inş doğumundan sonra çok işine yarıcakk

yok cnm yyok sadece kahvaltısını kendşi hazırlar ona şükür doğumumda felan anneme ve annesine güvenir.zaten az bi hasta olsam hemen annemi getirir şükür ki aynı şehirdeyiz ALLAH başımdanda eksik etmesin.......

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn ben de annemi çokkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummm benim annem canım annemmmmmmmmmmmmmmmm

nazlanmaaa gıııııııssss emineeeeeeeeee
allah iyiliğinizi versin
haydi çıktım ben

hee bu işler fantazisiz olmazz fantasiz yapamıyorumm ben

ne doksanbeşii 110ama boyu 1.85
valla benim eşimde en son yazın bakmıştı 95 kilo çıkmıştı eminim 100ü devirmiştir oda
ayyyyyyyyyy çok güldümmmmmmmm hatta gülmeye devam ediyorum bakınnnn

gül bacım gül gülmek sana yakışıyorr

ahhhhhhhhh benim dur dememle olmuyo canımmm napıyımmm ama bende de suç var bende çok iştahlıyım:125::125::125:

aslında bende eşimden çok iştahlıyım bnm eşim çok dikkat edior ben hiç etkilenmiorum eşimden o yemedikçe bnm yiyesim gelio inadına sanki...sağlığa dikkat arkadaşım önemlisi o erkekelerde aşırı kilo zararlı kadınlardada tabi

evettt bide sigara içiyo çok üzülüyorum ve kızıyorumm onaaa ben ki sigara düşmanı birisiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…