aynen canım benim eşimde çok kilo aldı
allah iyiliğini versin emii seninn kamerr:123::123::123::123:
ben çıktım kızlar yine fean oluyorummmm öpüldünüzzzz
ama doğru deilmi çalışsınlar ecik
ne ediyosunuz kızlar internet çok mu yavaş yaaa bu ne
kız nurcik adam hazır yapmış yerinizi ısıtmış sokuluversene yanına neden fırsat değerlendirmiyosun böyle boşşşşşşşşşşş boş heveslenmekle olurmu heç
bende 10 dk takılıyım kapatıp çıkıyım büroyu artık saatler ileri alınınca benim saaat hoopppp 7 ye çıktı bu saatte gidip eve ne yapılır ki
95 kilo varmı :82:benimki kadar olamazz benimki 25 aldı nerdeyseee
adam halinden memnun şuanda bataniyesiyle başbaşa kalmak istiyor belliki ..
hiç teklif etmedi bende zaten meraklı değilim ona
adam halinden memnun şuanda bataniyesiyle başbaşa kalmak istiyor belliki ..
hiç teklif etmedi bende zaten meraklı değilim ona
kız bak yaa ne diyofantazimi bekliyon canım bu bir nevi görev sen işine bak yanaşınca o atlar hemen sen de yaaa dedine bak ne desin adam sana ip ucu veriyo işte almış betteneyi yatmıiş
haydi çıktım ben
hiç mi beceremiyo elifcimmm yavaş yavaş alıştırsana inş doğumundan sonra çok işine yarıcakk
ne doksanbeşii 110ama boyu 1.85
yok cnm yyok sadece kahvaltısını kendşi hazırlar ona şükür doğumumda felan anneme ve annesine güvenir.zaten az bi hasta olsam hemen annemi getirir şükür ki aynı şehirdeyiz ALLAH başımdanda eksik etmesin.......
allah iyiliğinizi versinnazlanmaaa gıııııııssss emineeeeeeeeee
kız bak yaa ne diyofantazimi bekliyon canım bu bir nevi görev sen işine bak yanaşınca o atlar hemen sen de yaaa dedine bak ne desin adam sana ip ucu veriyo işte almış betteneyi yatmıiş
haydi çıktım ben
valla benim eşimde en son yazın bakmıştı 95 kilo çıkmıştı eminim 100ü devirmiştir odane doksanbeşii 110ama boyu 1.85
ayyyyyyyyyy çok güldümmmmmmmm hatta gülmeye devam ediyorum bakınnnn
offf kız ne zaman dur diecen kocana anam bnm kocamla aynı boydalar ama bnmki 87 kilo.........
ahhhhhhhhh benim dur dememle olmuyo canımmm napıyımmm ama bende de suç var bende çok iştahlıyım:125::125::125:
kızlar sanırım bu topikte en büyük benimm 34 ü biterecem 11 mayıstaa
aslında bende eşimden çok iştahlıyım bnm eşim çok dikkat edior ben hiç etkilenmiorum eşimden o yemedikçe bnm yiyesim gelio inadına sanki...sağlığa dikkat arkadaşım önemlisi o erkekelerde aşırı kilo zararlı kadınlardada tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?