Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

galiba...........ALLAH daha uzun güzel ömürler versin inş.doğum gününde bebişin sana bir süpriz yapsın.....

ahh canım inşalllah yaaa nisan 15 gibi gidicez bidaha belki 11 mayısa hamile girerimm allahım nerde o günlerrr yarabbimm

evettt bide sigara içiyo çok üzülüyorum ve kızıyorumm onaaa ben ki sigara düşmanı birisiyim

valla bizde ben içiodum hemde çok güzel ama tedaviye başladığım gün bıraktım şimdi asla içmiorum içmeyecemde eşim hiç içmez ben içerken bile içmedi yaaaaaaaa benim eşim çok sağlıklı maşallah yada accıkda ben ona benzeseydim

ahhh canım nolurr sakın bidaha başlama ve yanında değil içirmek içilen yerde 1sn. bile durmaa

iyi akşamlar şekerler nasılsınız sizi çok merak ettim özledim sizde ettinizmi beni pek anılmadım sanırım gerçi geçmişi fazla okuyamadım neyse canınız sağolsun canlarım
nasılsınız ne var ne yok son gelişmeler
ben annemdeyim 3 haftadır burda kalıyorum pek nete giremiyorm kardeşimin pc onunda işi oluyo
benimki gelsede evimi özledim galiba gerçi şikayetçi değilim ama yinede kendi evi gibi olmuyo tabi
haftaya kavuşçaz kocişimle inşallah kısmetse
bu arada yeğenim kız olcakmış çok sevindim annem şimdiden başladı yeleklere örgülere kınaç oluyo örerken
neyse çok uzun oldu galiba öptüm epinisi kocaman kendinize iyi bakın gelirim yine fırsat bulunca

iyi akşamlar kızlarr

canlarım kusura bakmayın bayadır giremedim... hani geçenlerde içim sıkılıyo diye bahsetmiştim ya kızlar eşimin teyzesi trafik kazası geçirmiş bide o gün görümcem büyük bi tehlike atlatmış nerdeyse kafasına 20 kiloluk aydınlatma düşüyomuş işyerinde.. ALLAH tan düştüğünde mutfakta değilmiş... böle kızlar biraz sıkıntı atlattık ama çok şükür herşey yolunda elhamdülillah.. bide ben dün tetenıoz aşısı vuruldum vuraulmaz olaydım dün gece ateşlendim ve bugün gün boyunca her tarafım ağrıdı çok şükür yeni yeni düzeliyorum... :94::94::94::94:

kaç gündür böle yoğunum işte inş. yarın gelirim rahat rahat konuşuruz diycem ama yarın eltimin cuma kuranı var aşağı inicem çok şükür biraz kuran ve sohbet dinlerim.... sizler ne yaptınız canlarım nasılsınız...

hoşgeldin canım aşkolsun unuturmuıyuz seni de andık nerde bu serap diye hatta inanmıcaksın ama yelizin yazısını görünce inan yine aklıma geldin uzun zamandır yok olduğun belli olmazmı canım benim herkesin yeri ayrı..dediğin gibi ana evide olsa insanın artık en huzurlu yeri kendi evi ve eşinin yanı allahım hayırlısıyla kavuşmak nasip eylesin az kalmış haftaya kavuşacaksınız inşallahh..

canım benim geçmiş olsun demek içine doğan sıkıntı bunlara imiş..aman daha fazla sıkıntı olmasın sen iyi olda gelip gelmemen sorun değil canımcım..

cnm öncelikle çoooookkkk geçmiş olsun şimdi iyilerdir umarımmmm
sende iyisin allah iylik sağlık versin cnnm beniiiiiiimmmmmm
kendine iyi bakkkkk duanda bizide unutmaaaaaaa

kız hiç unuturmuyuz seniiiii cadııııııııııııııı tabi anıyoruz senideeeeeeeee
cnm walla bende anneme gitsem evimi arıyorum bir süreden sora insan evine alışıyo walla rabbim ayırmasın bizleri kocişlerimizden ailelerimize hayırlı uzun ömürler versin inşşşş kurban olduğum rabbiimmm
kavuşacakmışın kocişeeeee kız kavuşur kavuşmaz inşallah sıpanızda size ceeee der inşallaaaahhhhh

tutmadı sonuç negatif
hayırlısı canım demekki vakti zamanı gelmemiş sen elinden geleni yaptın kısmetinde bu ay hamile olmak yokmuş üzülme desemde biliyorum elde değil üzülüyo insan ..hakkında hayırlısı olsun inşallah gelecek ay kendiliğinden gelir bebişin

nurcan sonucu paylaşmışsın pek anlamam ama 2000000 normal diye biliyorum bide önemli olan morfolojısı diye biliyorum hayırlısı olsun

nurcan sonucu paylaşmışsın pek anlamam ama 2000000 normal diye biliyorum bide önemli olan morfolojısı diye biliyorum hayırlısı olsun
kızlar normal diyo doktora göstermedik henüz ..inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun

11. gün merkezden çağırdılar test gününüz diye
canımm sakın yıpratma kendini kısmetinde yokmuş elden ne gelirki ..sağlık olsunn

kedersizim bir kadının normal yollarla hamile kalabilmesi için spermin 20,000 yada daha yüksek olması gerekiyor normal aralıklar bunlar bizde yaptırmıştık ordan biliyorum ve senin normal yollarla hamile kalma şanşın cok yüksek anacım çalışmaları sıkı tut moralini bozma bunu güzel degerlendir allah büyük inş. meleğine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…