galiba...........ALLAH daha uzun güzel ömürler versin inş.doğum gününde bebişin sana bir süpriz yapsın.....
evettt bide sigara içiyo çok üzülüyorum ve kızıyorumm onaaa ben ki sigara düşmanı birisiyim
ahh canım inşalllah yaaa nisan 15 gibi gidicez bidaha belki 11 mayısa hamile girerimm allahım nerde o günlerrr yarabbimm
ipek ve duru var onlarda senin yaşında bildiğim kadarıyla..bende 27 yaşındayımmkızlar sanırım bu topikte en büyük benimm 34 ü biterecem 11 mayıstaa
valla bizde ben içiodum hemde çok güzel ama tedaviye başladığım gün bıraktım şimdi asla içmiorum içmeyecemde eşim hiç içmez ben içerken bile içmedi yaaaaaaaa benim eşim çok sağlıklı maşallah yada accıkda ben ona benzeseydim
ipek ve duru var onlarda senin yaşında bildiğim kadarıyla..bende 27 yaşındayımm
iyi akşamlar şekerler nasılsınız sizi çok merak ettim özledim sizde ettinizmi beni pek anılmadım sanırım gerçi geçmişi fazla okuyamadım neyse canınız sağolsun canlarım
nasılsınız ne var ne yok son gelişmeler
ben annemdeyim 3 haftadır burda kalıyorum pek nete giremiyorm kardeşimin pc onunda işi oluyo
benimki gelsede evimi özledim galiba gerçi şikayetçi değilim ama yinede kendi evi gibi olmuyo tabi
haftaya kavuşçaz kocişimle inşallah kısmetse
bu arada yeğenim kız olcakmış çok sevindim annem şimdiden başladı yeleklere örgülere kınaç oluyo örerken
neyse çok uzun oldu galiba öptüm epinisi kocaman kendinize iyi bakın gelirim yine fırsat bulunca
iyi akşamlar kızlarr
canlarım kusura bakmayın bayadır giremedim... hani geçenlerde içim sıkılıyo diye bahsetmiştim ya kızlar eşimin teyzesi trafik kazası geçirmiş bide o gün görümcem büyük bi tehlike atlatmış nerdeyse kafasına 20 kiloluk aydınlatma düşüyomuş işyerinde.. ALLAH tan düştüğünde mutfakta değilmiş... böle kızlar biraz sıkıntı atlattık ama çok şükür herşey yolunda elhamdülillah.. bide ben dün tetenıoz aşısı vuruldum vuraulmaz olaydım dün gece ateşlendim ve bugün gün boyunca her tarafım ağrıdı çok şükür yeni yeni düzeliyorum... :94::94::94::94:
kaç gündür böle yoğunum işte inş. yarın gelirim rahat rahat konuşuruz diycem ama yarın eltimin cuma kuranı var aşağı inicem çok şükür biraz kuran ve sohbet dinlerim.... sizler ne yaptınız canlarım nasılsınız...
iyi akşamlar kızlarr
canlarım kusura bakmayın bayadır giremedim... hani geçenlerde içim sıkılıyo diye bahsetmiştim ya kızlar eşimin teyzesi trafik kazası geçirmiş bide o gün görümcem büyük bi tehlike atlatmış nerdeyse kafasına 20 kiloluk aydınlatma düşüyomuş işyerinde.. ALLAH tan düştüğünde mutfakta değilmiş... böle kızlar biraz sıkıntı atlattık ama çok şükür herşey yolunda elhamdülillah.. bide ben dün tetenıoz aşısı vuruldum vuraulmaz olaydım dün gece ateşlendim ve bugün gün boyunca her tarafım ağrıdı çok şükür yeni yeni düzeliyorum... :94::94::94::94:
kaç gündür böle yoğunum işte inş. yarın gelirim rahat rahat konuşuruz diycem ama yarın eltimin cuma kuranı var aşağı inicem çok şükür biraz kuran ve sohbet dinlerim.... sizler ne yaptınız canlarım nasılsınız...
iyi akşamlar şekerler nasılsınız sizi çok merak ettim özledim sizde ettinizmi beni pek anılmadım sanırım gerçi geçmişi fazla okuyamadım neyse canınız sağolsun canlarım
nasılsınız ne var ne yok son gelişmeler
ben annemdeyim 3 haftadır burda kalıyorum pek nete giremiyorm kardeşimin pc onunda işi oluyo
benimki gelsede evimi özledim galiba gerçi şikayetçi değilim ama yinede kendi evi gibi olmuyo tabi
haftaya kavuşçaz kocişimle inşallah kısmetse
bu arada yeğenim kız olcakmış çok sevindim annem şimdiden başladı yeleklere örgülere kınaç oluyo örerken
neyse çok uzun oldu galiba öptüm epinisi kocaman kendinize iyi bakın gelirim yine fırsat bulunca
hayırlısı canım demekki vakti zamanı gelmemiş sen elinden geleni yaptın kısmetinde bu ay hamile olmak yokmuş üzülme desemde biliyorum elde değil üzülüyo insan ..hakkında hayırlısı olsun inşallah gelecek ay kendiliğinden gelir bebişintutmadı sonuç negatif
bugün kaçıncı günündü transferindr 2 gün sonra bidaha test yapalım dedi(tabi adet başlamazsa)
kızlar normal diyo doktora göstermedik henüz ..inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsunnurcan sonucu paylaşmışsın pek anlamam ama 2000000 normal diye biliyorum bide önemli olan morfolojısı diye biliyorum hayırlısı olsun
canımm sakın yıpratma kendini kısmetinde yokmuş elden ne gelirki ..sağlık olsunn11. gün merkezden çağırdılar test gününüz diye
miktar : 2,5 cc
vizkosite: normal
PH :7,2
likefaksiyon süresi:22 dak
agglütasyon :görülmedi
hareketlilik yüzdesi:51%
.....................................a grubu b grubu c grubu d grubu
hareketin değerlendirmesi : 0 saatte 14% 21% 16% 49%
....................................1. saatte 12% 19% 15% 54%
......................................6.saatte 8% 16% 14% 62%
a grubu :ileri doğru hızlı hareketli
b grubu: ileri doğru yavaş hareketli
c grubu: yerinde titrek
d grubu: hareketsiz
sperm sayısı :20.100.000
canlı oranı(%) 0 .saate 1. saate 6. saate
........................51% ..........50 % ......45 %
ölü oranı (%)....... 49% .........50%......... 55%
SPERM MORFOLOJİSİ(özel boyamayöntemi ile)
BAŞ ANOMALİSİ 19% NORMAL MORFOLOJİ ......................63%
KUYRUK ANOMALİSİ 8% TOTAL MOTİLE FUNCTİONAL SPERM ........16.145.325
BAŞ-KUYRUK ANOMALİSİ 7% TOTAL MOTİLE FUNCTİONAL SPERM(%) .......32%
DİREKT MİKROSKOBİ her alanda 3-4 lökosit hücresi görüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?