- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
tutmadı sonuç negatif
tostim nasılsın bacım bu saatte ne işin var kocişinle git uyu anacımmdesene sen napıyon ben ders çalışıyomm uff daha bir dersime hiç bakmadım diğerine çalışıyom deneme testleri yapıyom durumum pek içler açıçı değill
iyiyim sevom ne yapayım anca fırsat buldum bir bakım dedim ne var ne yok kocada geldi başıma şimdi bilgisayarı istiyor allah sanada zihin açıklığı versin bacım cok öpüyorum
canım benim ne deyim ki valla hayırlısını dilemeklekten başka bu olumsuz oldu diye umudunu kaybetme olurmu inşallah bir gün gelecek olacakdr 2 gün sonra bidaha test yapalım dedi(tabi adet başlamazsa)
günaydın bayanlar nasılsınız bakalım ben stresliyim insanın her dakikası her saniyesi böyle geçermi bnm gözüm korktu bu rahim filminden sizce bnm birtane çocugum var tüplerin kapalı olma olasılığı olabilirmi yoksa tıkalımıdır korkuyorum rahim filmi var tahliller var birde sperm testi var ne yapacaz biz ya offffffffff ya birde hasta olmazsam
........................? bilmiyorum işte .........:18::18::18::18::18::18::18:
günaydıııınnn canlarımmmm bugn biraz daha iyiyim biraz önce duş aldım kendime geldimmmmmm...
ama ev çok pasak içinde çok fena bi el atamadım wallaaa hiçde halim yok evi temizliycekkkk:97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?