Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tutmadı sonuç negatif

demek negatif kendini üzme desemde boş olacak biliyorum hepimiz aynı yollardan geçtik negatif sonuçlar aldık ama herşey takdir ilahi inşallahh bundan sonra hamiş kalırsın sana ummadığın anda süpriz yapar bebeğin.sonuç kaç çıktı bu arada sıfırmı bi daha test istemişlerya o yüzdensordum

tostim nasılsın bacım bu saatte ne işin var kocişinle git uyu anacımm desene sen napıyon ben ders çalışıyomm uff daha bir dersime hiç bakmadım diğerine çalışıyom deneme testleri yapıyom durumum pek içler açıçı değill

iyiyim sevom ne yapayım anca fırsat buldum bir bakım dedim ne var ne yok kocada geldi başıma şimdi bilgisayarı istiyor allah sanada zihin açıklığı versin bacım cok öpüyorum

bu arada bu hafta haticeye(selsebil) okuncacak sanırım tefriciye ben 200 alayım nede olsa sınavlarımı atlatmış olucam okurum rahattça

iyiyim sevom ne yapayım anca fırsat buldum bir bakım dedim ne var ne yok kocada geldi başıma şimdi bilgisayarı istiyor allah sanada zihin açıklığı versin bacım cok öpüyorum

saat kaç oldu yarın iş yokmu eşine de pc yi istiyo neyse canım sana iyi geceler diliyorumm bende öpüyorumm seniiii

şimdi sekspalitem tuğbişim gelse eccük iki lafın belini kırsak ne iyi olurduu heyy tuğbişşş nerdesinn ayoll

kızlar cok sey yazdımda sildim, ümitsizlik cok zor bilirim,neler yaşıyor insanlar bebek ugruna,daha yeni okudum bi yerde,kanser olmuş 3 aylık hamile bir kadına alternatif sunmuşlar ya bebegini alalım ya da daha az ilaçla tedavi ol ama riske girer tedavin iyileşme ihtimalin azalır demiş doktoru.Kadın daha az ilaçla cok az anestezi ile yapmış gerekenleri,ama o kadar acının ardından bebeğe zararı olacak özürlü doğacak diye 2 ihtimal sunmuşlar ya alalım yada senin gibi hasta doğmasını kabullen.en azından böyle alternatifler yok karşınızda şu an.bende yeni hamile kaldım,ve cok ugrastım ben de evlendiğimdne beri,ümidinizi kaybetmende ve asla "bir bebgim olsunda gerisi hiç önemli değil" demeyin dualarınızda,hayırlı sağlıklı evlatlar isteyin derim ben.
iyi geceler hepinize (uykum kaçtı forumları gezerken okudum az önceki vakayı paylasayım dedim ).

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar şu cuma günü kim kalbinden ne geçirirse rabbim inşallah verir (hayırlı olanları ) sabah sabah niye ayaktayım demi ben bile şaşırdımkahvaltıyı eşimle yapıyorum bu sefer hiç kıpırdamıyorum ha bu arada bu hafta tefriciyeler benim için okunacakmış inanın beni çok mutlu ettiniz ben çoğunuza yetişemezken siz benide düşündünüz, rabbim sizi hiç darda sıkıntıda koymasın çocuk imtihanı biten kullarından eylesin inşallah ben şimdi biraz yatayım selaya doğru gelicem inşallah kızlar

GÜnaydıınn akidelerim şekerleriimmm cicoşlarım hayırlı cumalar hepinizeeeeeeee
selsebilim sanada günaydın nasılsın canım
nurcikim sonuçları yazmışsın pek anlamam ama arkadaşlar iyi olduğunu söylüyorlar hayırlısı canım
asicim burnumu akıyo annem geçmiş olsun
sevdam ders çalışyosun ben bıraktım artık allah sana zihin açıklığı versin tatlım
papatya ne diiyim sağlık olsun
ipeğim kamerim bebekdls leydim melike anaaammm ismini unuutuğum varsa affedin hepinize günaydıııınnnnnnnnnnn

günaydınnnnnnnnnn
hayırlı cumlar rabbim açılan ellerimizi boş çevirmesin inşşşşş

dr 2 gün sonra bidaha test yapalım dedi(tabi adet başlamazsa)
canım benim ne deyim ki valla hayırlısını dilemeklekten başka bu olumsuz oldu diye umudunu kaybetme olurmu inşallah bir gün gelecek olacakallahım kurban olduğum rabbim şu mubarek günde dualarımızı boş çevirmesin inşallah aminnnn

hayırlı cumalar herkese mutlu günler canlarım günaydınlar hepinizi kucak dolusu öpüyorumm

ben biraz çıkıyorum kızlar ders çalışıyım sabah zihin açıkken akılda kalıcı oluyor gelirim sonra öptümm

günaydın bayanlar nasılsınız bakalım ben stresliyim insanın her dakikası her saniyesi böyle geçermi bnm gözüm korktu bu rahim filminden sizce bnm birtane çocugum var tüplerin kapalı olma olasılığı olabilirmi yoksa tıkalımıdır korkuyorum rahim filmi var tahliller var birde sperm testi var ne yapacaz biz ya offffffffff ya birde hasta olmazsam
........................? bilmiyorum işte .........:18::18::18::18::18::18::18:

günaydı hayırlı cumalar....kankim değerleriniz için gözün aydın gayet iyi inşallah ateş ölçme ve yumurtlama tedavisiyle bebişine kavuşursun canım troit işini ve adet olunca kadın doğuma gitmeyi sakın ihmal etme

günaydıııınnn canlarımmmm bugn biraz daha iyiyim biraz önce duş aldım kendime geldimmmmmm...
ama ev çok pasak içinde çok fena bi el atamadım wallaaa hiçde halim yok evi temizliycekkkk:97::97:

bu kadar sıkılacak kafaya takacak bi şey yok ki her şeyin bir çaresi var en önemlisi allah sağlık uzun ömür versin bir evladın var tabiki biri olan ikincininde tadını almak ister anlıyorum seni ama stres bu işin düşmanı biraz rahatlamaya çalış canım inşallah hiç bi r sorun çıkmaz rahim filminde

günaydıııınnn canlarımmmm bugn biraz daha iyiyim biraz önce duş aldım kendime geldimmmmmm...
ama ev çok pasak içinde çok fena bi el atamadım wallaaa hiçde halim yok evi temizliycekkkk:97::97:

günaydın ...bugün tatil yap zaten haftasonu eşlerde evde olunca dağılıyo pazartesi iyice iyileştikten sonra temizlersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…