Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

asicim çok geçmiş olsun allaha şükür grip bu sene bulmadı bizi aman bulmasında
Nurcan benim bildiğimdi 20 milyon iyi değer gerçi hareket felan yazmıyo teste önemli olan hızlı hareketli bizimde eşim yumurtlama toplamada sperm verirken sayı 27 milyon çıktı valla şaşırdım 10 milyonu geçmezdi aam keçi boynuzu suyu iyi geldi galiba

aman gelmesin cnm zaten bu grip başka bi grip gibi yaaaa çok hazlsiziiiimmmmmm

gerçekten bilmiyorum ama işte korkuyorum ya birde milletin söyledikleri ilk çocugun nasıl olduda bu olmuyor anlamıyoruz biz demiyorlar mı farklı farklı mana lar insanı sinir ediyor.....

gerçekten bilmiyorum ama işte korkuyorum ya birde milletin söyledikleri ilk çocugun nasıl olduda bu olmuyor anlamıyoruz biz demiyorlar mı farklı farklı mana lar insanı sinir ediyor.....

bizim insanımızın cahil yorumlarına bir kere kulaklarını kapat hiç mi duymuyolar ilk çouğuna yıllarca tedavi olup hamile kaldıktan sonra 2. ye pat diye hamile kalan veya ilkinde hemen hamile kalıp 2.de tedavi gören bunlar gayet normal şeyler kim neyi ima ediyosa neyi kınıyosa kendiside yaşar merak etme

oohhhhooooo cnm benim yaaaa o milletin sölediklerine kafanı takma lütfen bak senin bi tane meleğin varmışşşş ama bide beni düşün amaaaa anacıııımmmm şu dr varrr çok iyiymiş diyenleri çok gördüm cnm yaaaa boşver bunlara takılma herşey olcağına varır

aman gelmesin cnm zaten bu grip başka bi grip gibi yaaaa çok hazlsiziiiimmmmmm

canım geçmiş olsunnnnnnnn
yaaaaaaa hiç sormayın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım 25 30 gün oldu grip oldummmmm geçmiyor son 2 gündür iyi gibiydimmmm ama dün temizlik yaptımmmmmm sabah kalkamadımmmmmmm dr gittim ilaçları içitim portakla madalina kivi yemektem bir hal oldummmmmmmm yok böyle bir şeyyyyyyyy yaaaaaaaaaa geçmiyorrrrrrrrr

geçmiş olsun zencefilli ballı ıhlamur iç iyi geliyo

canım ya inan rahim filminde korkulacak hiç bişey yok benim filmim 1.5 dk sürmüştü mesele en fazla 5 dk sürüyor normal muayene gibi düşün aletle açıp hiç bakmadılarmı sana açıp içerdeki damara ilaç enjekte edip karnına yaklaştırdıkları cihazla film çekiyolar o kadar inan kaorkulacak bişey deil rahat ol
günaydıııınnn canlarımmmm bugn biraz daha iyiyim biraz önce duş aldım kendime geldimmmmmm...
ama ev çok pasak içinde çok fena bi el atamadım wallaaa hiçde halim yok evi temizliycekkkk:97::97:
boşver kendini iyice toparlada yap yine fena olursun
günaydın ...bugün tatil yap zaten haftasonu eşlerde evde olunca dağılıyo pazartesi iyice iyileştikten sonra temizlersin
günaydın
tekrardan günaydın kızlar
günaydın
günaydın hayırlı cumalar herkese

günaydın

kızlar hepinze günaydınnlarr hayırlı cumalar

aaa ne güzel sayı baya yükselmiş sizinde sevindim canım .tabi keçi boynuzun faydası kesin vardır
canım ne gerekiyorsa yapmalısın doktorun sözünden çıkma

sağol kankim...kızz geçen gün troitlerimde baktırdım çok şükür normal çıktı halbuki ben altüst olmasını bekliyordum:76:çünkü düzenli kullanmıyorum bu ilacı bazı günler içmediğimde oluyo neden dersen aç karnına içilmesi gereken bir ilaç bazı sabahlar karnımı dpoyurduktan sonra hatırlıyorum birde aynı saate içinlmesi gerekiyo ona hiç özen göstermiyorum mesela bazen erken bazen geç uyanıyorum çünki..ama neyseki tahlillerim iyi çıktı bu sefer
şimdi sekspalitem tuğbişim gelse eccük iki lafın belini kırsak ne iyi olurduu heyy tuğbişşş nerdesinn ayoll

sabah sabah güldürdün beni

bakma sen millete bilip bilmeden konuşurlar hep .tıka kulaklarını duymamazlıktan gel

kızlar tv de çocuk istismarı ile ilgili konu var allahımm bizlerden çocuklardan ırak olsun..çocuk diye yanıp kavrluyoruz ama çokkk çokk dikkat etmek gerekir inanın hiç tahmin edilmeyen kişiler bile çocuklara tacizde bulunuyo allahım sen koruuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…