canım geçmiş olsunnnnnnnn
yaaaaaaa hiç sormayın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım 25 30 gün oldu grip oldummmmm geçmiyor son 2 gündür iyi gibiydimmmm ama dün temizlik yaptımmmmmm sabah kalkamadımmmmmmm dr gittim ilaçları içitim portakla madalina kivi yemektem bir hal oldummmmmmmm yok böyle bir şeyyyyyyyy yaaaaaaaaaa geçmiyorrrrrrrrr
geçmiş olsun canımm ..bu grip adı üstünde keçi inadı var biraz süründürüyo maalseff ..çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsın inşallahcanım geçmiş olsunnnnnnnn
yaaaaaaa hiç sormayın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım 25 30 gün oldu grip oldummmmm geçmiyor son 2 gündür iyi gibiydimmmm ama dün temizlik yaptımmmmmm sabah kalkamadımmmmmmm dr gittim ilaçları içitim portakla madalina kivi yemektem bir hal oldummmmmmmm yok böyle bir şeyyyyyyyy yaaaaaaaaaa geçmiyorrrrrrrrr
canım ya inan rahim filminde korkulacak hiç bişey yok benim filmim 1.5 dk sürmüştü mesele en fazla 5 dk sürüyor normal muayene gibi düşün aletle açıp hiç bakmadılarmı sana açıp içerdeki damara ilaç enjekte edip karnına yaklaştırdıkları cihazla film çekiyolar o kadar inan kaorkulacak bişey deil rahat ol
boşver kendini iyice toparlada yap yine fena olursun
günaydın
günaydın
günaydın
kızlar hepinze günaydınnlarr hayırlı cumalar
kızlar tv de çocuk istismarı ile ilgili konu var allahımm bizlerden çocuklardan ırak olsun..çocuk diye yanıp kavrluyoruz ama çokkk çokk dikkat etmek gerekir inanın hiç tahmin edilmeyen kişiler bile çocuklara tacizde bulunuyoallahım sen koruuu
geçmiş olsun zencefilli ballı ıhlamur iç iyi geliyo
cnm sanada çok gemiş olsunnn walla bu grip başka grip çok değişik yaaaaa allah iyiliğini versin cnm inşallaaaahhhhh
geçmiş olsun canımm ..bu grip adı üstünde keçi inadı var biraz süründürüyo maalseff ..çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsın inşallah
selsebil(hatice) için tefriciye listesi
kedersiz.........500
sevdanehri.....200
hathar..............200
aaa ne güzel sayı baya yükselmiş sizinde sevindim canım .tabi keçi boynuzun faydası kesin vardır
canım ne gerekiyorsa yapmalısın doktorun sözünden çıkma
sağol kankim...kızz geçen gün troitlerimde baktırdım çok şükür normal çıktı halbuki ben altüst olmasını bekliyordum:76:çünkü düzenli kullanmıyorum bu ilacı bazı günler içmediğimde oluyo neden dersen aç karnına içilmesi gereken bir ilaç bazı sabahlar karnımı dpoyurduktan sonra hatırlıyorum birde aynı saate içinlmesi gerekiyo ona hiç özen göstermiyorum mesela bazen erken bazen geç uyanıyorum çünki..ama neyseki tahlillerim iyi çıktı bu sefer
sabah sabah güldürdün beni
bakma sen millete bilip bilmeden konuşurlar hep .tıka kulaklarını duymamazlıktan gel
günaydın cnm hayırlı cumalar sanadaaaaagünaydın kızlar hayırlı cumalarr
yeteerr tam iyileşmeden temizlik yapmasaydın keşke geçmiş olsun
asicimm sende dikkat et kendine bu grip kolay kolay eçen bişey deil o yüzden bol bol dinlenmek gerekiyo
kamercik hoşgeldin
nurcik sende hoşgeldinn
bizim insanımızın cahil yorumlarına bir kere kulaklarını kapat hiç mi duymuyolar ilk çouğuna yıllarca tedavi olup hamile kaldıktan sonra 2. ye pat diye hamile kalan veya ilkinde hemen hamile kalıp 2.de tedavi gören bunlar gayet normal şeyler kim neyi ima ediyosa neyi kınıyosa kendiside yaşar merak etme
selsebil(hatice) için tefriciye listesi
kedersiz.........500
sevdanehri.....200
hathar..............200
uykudan uyanamadılar halabayanlar bugun sesiniz hiç çıkmıyor.....
ben çıkıyoprum kızlar bişeyler yiyip evi toparlayıp duşa girip cumayı geçiripsonra dışarı çıkıcam bir tanıdık bana kırmızı elma getirsin çocuk için demiş sanırım dualar okuyacak çekirdeğinide biz yiyecez sanırım bilemiyorum denemediğimiz şey kalmıyo
maşallahh sabah sabahhh doldu burasııı maşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?