Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm sanada çok gemiş olsunnn walla bu grip başka grip çok değişik yaaaaa allah iyiliğini versin cnm inşallaaaahhhhh

geçmiş olsun canımm ..bu grip adı üstünde keçi inadı var biraz süründürüyo maalseff ..çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsın inşallah

hayırlı cumalar günaydın

yeteerr tam iyileşmeden temizlik yapmasaydın keşke geçmiş olsun

asicimm sende dikkat et kendine bu grip kolay kolay eçen bişey deil o yüzden bol bol dinlenmek gerekiyo

kamercik hoşgeldin

nurcik sende hoşgeldinn

bazen düşünüyorum bu gibi durumlarda cinayet işlemek zor olmamalı çocuğuna yapanı eline verseler eminim herkez parça parça eder allahım korusun yarabbim bütün çocukları

selsebil(hatice) için tefriciye listesi

kedersiz.........500
sevdanehri.....200
hathar..............200

geçmiş olsun zencefilli ballı ıhlamur iç iyi geliyo

cnm sanada çok gemiş olsunnn walla bu grip başka grip çok değişik yaaaaa allah iyiliğini versin cnm inşallaaaahhhhh

geçmiş olsun canımm ..bu grip adı üstünde keçi inadı var biraz süründürüyo maalseff ..çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsın inşallah

sağolun kılzarrrrrrrrrrrrr ama sanırım geçmeyecek yaaaa
kedersizzzzz seni dün bizimtopikte gördüm canımmmmmmmmm sevdinmi topiğimizzzzzzz

bayanlar bugun sesiniz hiç çıkmıyor.....

Eklentiler

• $Görüntü0717.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $ol.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 38

kankim değerlerin normal bile olsa eğer doktro içmen lazım diyosa mutlaka hergün içmelisin
önemli dğil ayn saate denk gelmese bile iç çünkü hem ilerde senin sağlığın için hemde hamilelikte bebeğin için hayati önemi var bu ilacın bak tostinin bu hastalığının farkına varmış olsalardı belkide kayıp yaşamazdı

günaydın kızlar hayırlı cumalarr
günaydın cnm hayırlı cumalar sanadaaaaa
yeteerr tam iyileşmeden temizlik yapmasaydın keşke geçmiş olsun

asicimm sende dikkat et kendine bu grip kolay kolay eçen bişey deil o yüzden bol bol dinlenmek gerekiyo

kamercik hoşgeldin

nurcik sende hoşgeldinn

saol cnm evet dinlenmem lazım ama evde 1 parmak toz olmuşşşşş bulaşıklar dersen makinaya attım parkeler silinmesi gerekiyo ama bende yapacak hal yoookkkk

valla bilmiyorum ama bnm sinirlerimi bozmayı başarıyorlar allah biliyorya hakettiğini bulurlar nede olsa....

bayanlar bugun sesiniz hiç çıkmıyor.....
uykudan uyanamadılar hala

canım bu prenses kızınmı Allah nazarlardan korusunn çok şeker yaaa maşallahh
diğer resimdekide sensin herhalde ..sende çok tatlısın canım boşuna anasına bak kızını al dememişler

ben çıkıyoprum kızlar bişeyler yiyip evi toparlayıp duşa girip cumayı geçirip sonra dışarı çıkıcam bir tanıdık bana kırmızı elma getirsin çocuk için demiş sanırım dualar okuyacak çekirdeğinide biz yiyecez sanırım bilemiyorum denemediğimiz şey kalmıyo
maşallahh sabah sabahhh doldu burasııı maşallahhhh

haydi hayırlısı bakalım
:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…