günaydın cnm hayırlı cumalar sanadaaaaa
saol cnm evet dinlenmem lazım ama evde 1 parmak toz olmuşşşşş bulaşıklar dersen makinaya attım parkeler silinmesi gerekiyo ama bende yapacak hal yoookkkk
doğru diyorsun kankim haklısın benim ilacı bırakma gibi bir niyetim yok zatenkankim değerlerin normal bile olsa eğer doktro içmen lazım diyosa mutlaka hergün içmelisin
önemli dğil ayn saate denk gelmese bile iç çünkü hem ilerde senin sağlığın için hemde hamilelikte bebeğin için hayati önemi var bu ilacın bak tostinin bu hastalığının farkına varmış olsalardı belkide kayıp yaşamazdı
evet dün ordaydımm eşimin tahlil sonuçlarını göstermek için ama kimse yorum yapmamış bir kişi haricinde diğerinde herhalde bilgisi yok benim gibi bu yüzden yorum yapmadlar herhalde ..sağolun kılzarrrrrrrrrrrrr ama sanırım geçmeyecek yaaaa
kedersizzzzz seni dün bizimtopikte gördüm canımmmmmmmmm sevdinmi topiğimizzzzzzz
uykudan uyanamadılar hala
canım bu prenses kızınmıAllah nazarlardan korusunn çok şeker yaaa maşallahh
diğer resimdekide sensin herhalde ..sende çok tatlısın canım boşuna anasına bak kızını al dememişler
asi yeter sana iyi bir ders olsun baksana tam iyileşmeden temizlik yapmış tekrar hastalanmışş..daha fena olmak istiyorsan yap temizliğini
doğru diyorsun kankim haklısın benim ilacı bırakma gibi bir niyetim yok zaten
evet dün ordaydımm eşimin tahlil sonuçlarını göstermek için ama kimse yorum yapmamış bir kişi haricinde diğerinde herhalde bilgisi yok benim gibi bu yüzden yorum yapmadlar herhalde ..
:26::26::26::26::26:kızlar çıktım bennnnn nefes alamıyorum yineeeeee....
gelirim soraaaaaa şimdilik hoşçakalınnnn
garantiye almak için eşim dün akşam yine sipariş etti canımm ..ara vermek istemedi oda ..3 ay kullanalım diyorum ..biraz pahalı, 3 kutu 200 tl tam 1 ay dayanıyo .günde 3 tablet içiyo çünkünurcik benim merak ettiğim bişey var bu ilaç işe yaradı tamamda ama ilaç bitti demi artık kullanmıyosunuz şu an
peki zamanla eski durumuna dönmeyecekmi yoksa devamlı etkimi sağlıyor ilaç:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
selsebil(hatice) için tefriciye listesi
kedersiz.........500
sevdanehri.....200
hathar..............200
ben çıkıyoprum kızlar bişeyler yiyip evi toparlayıp duşa girip cumayı geçiripsonra dışarı çıkıcam bir tanıdık bana kırmızı elma getirsin çocuk için demiş sanırım dualar okuyacak çekirdeğinide biz yiyecez sanırım bilemiyorum denemediğimiz şey kalmıyo
maşallahh sabah sabahhh doldu burasııı maşallahhhh
evet canım okudum ..öğleden sonra eşimin tahlillerini bir ürolog doktoruna göstermek istiyorum eşimden habersiz tabii ...istemiyo adam yaa deli etti dünden beri i...kris birde enfeksiyon var dedi .onun içinde antibiyotik yazdıracamslm bennnnnnnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzznurcik okudunmuu bılmemmm ama kris dedikiii eşi vitamınee devam etsin dedi
garantiye almak için eşim dün akşam yine sipariş etti canımm ..ara vermek istemedi oda ..3 ay kullanalım diyorum ..biraz pahalı, 3 kutu 200 tl tam 1 ay dayanıyo .günde 3 tablet içiyo çünkü
evet canım okudum ..öğleden sonra eşimin tahlillerini bir ürolog doktoruna göstermek istiyorum eşimden habersiz tabii ...istemiyo adam yaa deli etti dünden beri beni...kris birde enfeksiyon var dedi .onun içinde antibiyotik yazdıracam
cnm proxeed ın kutusu 15 gidiyoooo kutusunuuu 119 lırayaa alıyorum ayda 2 kutu bıtıyoo ve 240 lıra yapıyo cymplus uygun yıneeeebizdeee bu ayyy yine şipariş edecezzzz proxeed plusıı çıksın çıksın bebe olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?