Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın cnm hayırlı cumalar sanadaaaaa

saol cnm evet dinlenmem lazım ama evde 1 parmak toz olmuşşşşş bulaşıklar dersen makinaya attım parkeler silinmesi gerekiyo ama bende yapacak hal yoookkkk

yeter sana iyi bir ders olsun baksana tam iyileşmeden temizlik yapmış tekrar hastalanmışş..daha fena olmak istiyorsan yap temizliğini

doğru diyorsun kankim haklısın benim ilacı bırakma gibi bir niyetim yok zaten
sağolun kılzarrrrrrrrrrrrr ama sanırım geçmeyecek yaaaa
kedersizzzzz seni dün bizimtopikte gördüm canımmmmmmmmm sevdinmi topiğimizzzzzzz
evet dün ordaydımm eşimin tahlil sonuçlarını göstermek için ama kimse yorum yapmamış bir kişi haricinde diğerinde herhalde bilgisi yok benim gibi bu yüzden yorum yapmadlar herhalde ..

Son düzenleme:
selsebil(hatice) için tefriciye listesi

kedersiz.........500

asi....................300
sevdanehri.....200
hathar..............200
kamer...............100

cnm bnm çok saol tşk ederim ama uyansınlar artık bu mubarek günde yatılırmı daha dua edeceğiz.....

evet cnm yok bende yapmayım ozaman
dursun yaaaa napyım canımdan önemlimiiiii

nurcik benim merak ettiğim bişey var bu ilaç işe yaradı tamamda ama ilaç bitti demi artık kullanmıyosunuz şu an
peki zamanla eski durumuna dönmeyecekmi yoksa devamlı etkimi sağlıyor ilaç:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kızlar çıktım bennnnn nefes alamıyorum yineeeeee....
gelirim soraaaaaa şimdilik hoşçakalınnnn

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
Duânın Mânâsı:
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz.
O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir.
Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir.
O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir,
Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et

Eklentiler

• $4444-selat-i-tefriciye-duasi.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 33
garantiye almak için eşim dün akşam yine sipariş etti canımm ..ara vermek istemedi oda ..3 ay kullanalım diyorum ..biraz pahalı, 3 kutu 200 tl tam 1 ay dayanıyo .günde 3 tablet içiyo çünkü

Son düzenleme:
slm bennnnnnnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nurcik okudunmuu bılmemmm ama kris dedikiii eşi vitamınee devam etsin dedi

güle güle canım kolay gelsin yarın sınavındada başarılar dilerim

selsebil(hatice) için tefriciye listesi

kedersiz.........500
asi....................300

sevdanehri.....200
hathar..............200
bebekdls.........200
kamer...............100

slm bennnnnnnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nurcik okudunmuu bılmemmm ama kris dedikiii eşi vitamınee devam etsin dedi
evet canım okudum ..öğleden sonra eşimin tahlillerini bir ürolog doktoruna göstermek istiyorum eşimden habersiz tabii ...istemiyo adam yaa deli etti dünden beri i...kris birde enfeksiyon var dedi .onun içinde antibiyotik yazdıracam

Son düzenleme:
garantiye almak için eşim dün akşam yine sipariş etti canımm ..ara vermek istemedi oda ..3 ay kullanalım diyorum ..biraz pahalı, 3 kutu 200 tl tam 1 ay dayanıyo .günde 3 tablet içiyo çünkü

cnm proxeed ın kutusu 15 gidiyoooo kutusunuuu 119 lırayaa alıyorum ayda 2 kutu bıtıyoo ve 240 lıra yapıyo cymplus uygun yıneeee bizdeee bu ayyy yine şipariş edecezzzz proxeed plusıı çıksın çıksın bebe olsunnnn

eeee bayanlar hadi hızlanın biraz nerelisiniz bakalım ben kastamonuluyum .....

ivettt ama bi arkadaşıı enfeksiyondan daha iyi anlarmış o oladabılır olmayada bılırr dediiii kk nın doktorlarıı vardıı ne olduuuuu:26::26::26:

canlarım ben anlamadım neden kullanıyorlar bunları bilgilendirirseniz sevinirim

nurcancımmmm benim eşimde de hem sayı azlığı hemde haraket düşüklüğü var geçen sene tam 3 ay ilaç kullandık 3 hafta iğne olmuştu hafta 1 tane 2 tane de vitamin kullanmıştı sonra bende keçi boynuzu kürü uyguladım 3 ay ama yükselmesini bırak 10 milyondan 7 milyona düştübak ne güzel senin eşinin artmış çok iyi bencee sıkma canını inş olacak:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…