bizimm bu kredi borcu olmasa gözüme gelmezz canım ..zaten ayda kenara zar zor 200 atıyorduk ..biriktirdiğimizide bu ilacla bitirecez bu gdişlecnm proxeed ın kutusu 15 gidiyoooo kutusunuuu 119 lırayaa alıyorum ayda 2 kutu bıtıyoo ve 240 lıra yapıyo cymplus uygun yıneeeebizdeee bu ayyy yine şipariş edecezzzz proxeed plusıı çıksın çıksın bebe olsunnnn
nurcancımmmm benim eşimde de hem sayı azlığı hemde haraket düşüklüğü var geçen sene tam 3 ay ilaç kullandık 3 hafta iğne olmuştu hafta 1 tane 2 tane de vitamin kullanmıştı sonra bende keçi boynuzu kürü uyguladım 3 ay ama yükselmesini bırak 10 milyondan 7 milyona düştübak ne güzel senin eşinin artmış çok iyi bencee sıkma canını inş olacak:82:
benn siirtliyimmeeee bayanlar hadi hızlanın biraz nerelisiniz bakalım ben kastamonuluyum .....
ben yinede doktora göstermek istiyorum hem vitamin yazsın .vitamin takviyesi alsın demiş o arkadaşivettt ama bi arkadaşıı enfeksiyondan daha iyi anlarmış o oladabılır olmayada bılırr dediiii kk nın doktorlarıı vardıı ne olduuuuu:26::26::26:
eşlerimiz kullanıyo canım sperm sayısı düşük olan erkekler kullanıyocanlarım ben anlamadım neden kullanıyorlar bunları bilgilendirirseniz sevinirim
canım sizde bu ilaçtan alsanıza ..belki bu size şifa olur he ne dersinnnurcancımmmm benim eşimde de hem sayı azlığı hemde haraket düşüklüğü var geçen sene tam 3 ay ilaç kullandık 3 hafta iğne olmuştu hafta 1 tane 2 tane de vitamin kullanmıştı sonra bende keçi boynuzu kürü uyguladım 3 ay ama yükselmesini bırak 10 milyondan 7 milyona düştübak ne güzel senin eşinin artmış çok iyi bencee sıkma canını inş olacak:82:
yine çökerttin bilgisayarııkanki bende 300 tane tefriciye alayım ...benim net gidip geliyo sinir etti beni
canlarım ben anlamadım neden kullanıyorlar bunları bilgilendirirseniz sevinirim
evet canım 5 sene önce amelikayt oldu varikoseldenhaaa nurcanımmm bide eşinde varikosel varmı diye baktılar mı canımmm
bizimm bu kredi borcu olmasa gözüme gelmezz canım ..zaten ayda kenara zar zor 200 atıyorduk ..biriktirdiğimizide bu ilacla bitirecez bu gdişle
selsebil(hatice) için tefriciye listesi
kedersiz.........500
asi....................300
ipek..................300
sevdanehri.....200
hathar..............200
bebekdls.........200
kamer...............100
inan benim eşimde öyle inamaz böyle şeylere heleki internet üzerinden reklamı yapılan ilaçlara hiç inancı yoktu para tuzağı diyordu... ...ahhh nurcancım benim eşim inatçı biraz ilaca karşı bi antipatik yaaa her ilaç için ama geçen dedim kii cymplus diye bişey çıkmış alalım bi deneyelim güya 1 ayda etki ediyomuş yok dediii inanmıyo öle:95: şeylere o istemeyince de ben napıyımm
o ilaçççç inşallahhhhh bebenii getirecek sanaaaaaaaaaaa
güle güle canım bende selayı bekliyorum pazara çıkacam ondan sonrada doktora gidecemkızlar ben ütülerimi yapayım birazda yrüyüşe gidicem öğleden sonra gelirim
evet canım 5 sene önce amelikayt oldu varikoselden
kızlar ben ütülerimi yapayım birazda yrüyüşe gidicem öğleden sonra gelirim
merhaba haticecimm naber bu ilaçlar erkek infertilitesi için kullanılıyoo
anladım cnm inşallah sperm testi sonunda bize gerek kalmaz bakalım bekleyecem bir haftamız var test için herşeyin hayırlısı....
canım hiç utanacak bişey yazmamışsın sen bizim neler yazdığımızı bilsen o zaman asıl ayıbı görrsün:)))nurancım bana doktorum 2 günde 1 önermişti şeyiibide özellikle sabahları daha canlı oluyolar yaaa haaaa bide afedersin şeyden sonra hemen kalkma bacaklarını yukarı kaldırıp bekle demiştii( valla bunu yazarken çok utandımm arkadaşalr kusura bakmayınn)herşey bebiş içinnn
sela okunduktan sonra burda ol canımnurcan dua nezaman olacak kabaca saat söylede ozaman kesin burda olayım çünkü şuan evde misafirlerim var sözde üzüntümü paylaşmaya gelmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?