Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bizimm bu kredi borcu olmasa gözüme gelmezz canım ..zaten ayda kenara zar zor 200 atıyorduk ..biriktirdiğimizide bu ilacla bitirecez bu gdişle

haaa nurcanımmm bide eşinde varikosel varmı diye baktılar mı canımmm

eeee bayanlar hadi hızlanın biraz nerelisiniz bakalım ben kastamonuluyum .....
benn siirtliyimm

ivettt ama bi arkadaşıı enfeksiyondan daha iyi anlarmış o oladabılır olmayada bılırr dediiii kk nın doktorlarıı vardıı ne olduuuuu:26::26::26:
ben yinede doktora göstermek istiyorum hem vitamin yazsın .vitamin takviyesi alsın demiş o arkadaş

canlarım ben anlamadım neden kullanıyorlar bunları bilgilendirirseniz sevinirim
eşlerimiz kullanıyo canım sperm sayısı düşük olan erkekler kullanıyo
canım sizde bu ilaçtan alsanıza ..belki bu size şifa olur he ne dersinn
kanki bende 300 tane tefriciye alayım ...benim net gidip geliyo sinir etti beni
yine çökerttin bilgisayarıı

selsebil(hatice) için tefriciye listesi

kedersiz.........500
asi....................300

ipek..................300
sevdanehri.....200

hathar..............200
bebekdls.........200
kamer...............100

ahhh nurcancım benim eşim inatçı biraz ilaca karşı bi antipatik yaaa her ilaç için ama geçen dedim kii cymplus diye bişey çıkmış alalım bi deneyelim güya 1 ayda etki ediyomuş yok dediii inanmıyo öle:95: şeylere o istemeyince de ben napıyımm

inan benim eşimde öyle inamaz böyle şeylere heleki internet üzerinden reklamı yapılan ilaçlara hiç inancı yoktu para tuzağı diyordu... ...
bir gün şöyle yaptım cym plusun sitesini açtım al yorumları oku kafana yatarsa alırsın dedim adam başladı okumaya o sırada bende mutfağa gittim işimi bitirip dödükten sonra baktımki adres bilgilerini yazıyo :)))..sende öyle yap üzerine çok gitme illa alalım diye ..birde eşimin tahlil sonuçlarınıda göster eşine eee bizde yalan söyliyecek değiliz herhalde

o ilaçççç inşallahhhhh bebenii getirecek sanaaaaaaaaaaa

inşallah canım inşallahh hepimizzin özlemi diner artıkk

selsebil(hatice) için tefriciye listesi

kedersiz.........500
asi....................300
ipek..................300
sevdanehri.....200

hathar..............200
bebekdls.........200
sevdamcee.....200
kamer...............100

kızlar ben ütülerimi yapayım birazda yrüyüşe gidicem öğleden sonra gelirim
güle güle canım bende selayı bekliyorum pazara çıkacam ondan sonrada doktora gidecem

evet canım 5 sene önce amelikayt oldu varikoselden

nurancım bana doktorum 2 günde 1 önermişti şeyiibide özellikle sabahları daha canlı oluyolar yaaa haaaa bide afedersin şeyden sonra hemen kalkma bacaklarını yukarı kaldırıp bekle demiştii( valla bunu yazarken çok utandımm arkadaşalr kusura bakmayınn)herşey bebiş içinnn

nurcan dua nezaman olacak kabaca saat söylede ozaman kesin burda olayım çünkü şuan evde misafirlerim var sözde üzüntümü paylaşmaya gelmişler

O'nun duasıyla bulutlar gelirdi

Efendimiz s.a.v. zamanında, Medine büyük bir kıtlığa maruz kalmıştı. Bir Cuma günü Allah'ın Rasulü s.a.v. hutbe okurken, sahabeden biri ayağa kalkarak şöyle nidada bulundu:

- Ey Allah'ın Rasulü ! Atlarımız helâk oldu, yollarımız kesildi. Allah'a dua et de bize yağmur ihsan eylesin.

Rasulullah s.a.v. o anda ellerini kaldırdı ve dua etti: “Ey Allahım bize yağmur ver!”

Gökyüzü hareketsiz, cam gibi parlak ve bulutsuzdu. O an bir rüzgar çıktı. Hava bulutlandı. Bulutlar bir araya geldi. Ardından bardaktan boşanırcasına yağmur yağmaya başladı. Cemaat sulara dalıp çıktılar ve evlerine su içinde geldiler. Yağmur bir dahaki Cuma'ya kadar devam etti. Bunun üzerine yine sahabeden biri Efendimiz s.a.v.'e gelerek şöyle dedi:

- Ey Allah'ın Rasulü , evlerimiz selden yıkıldı, yollarımız bozulup tıkandı, sürülerimiz helâk oldu. Dua et de yağmur dinsin.

Bir gülüşü ömre bedel Efendimiz s.a.v. gülümsedi. Ellerini açtı: “Ey Allahım ; üzerimize değil, dağ başlarına, yüksek tepelere, vadilerin içlerine, ağaçlık yerlere…” Derken bulutlar Medine'nin semalarından kalktı ve şehre bir damlası düşmeden etrafa yağdı, yağdı… Bulutlar bir taç gibi Medine'yi çevrelemişti.

Daha elleri inmeden

Hz. Ömer r.a. zamanında bir vakit yağmursuz kalındı, kıtlık başladı. Toplanıp yağmur duasına çıktılar. Yakardılar:

- “Ey Allahım , Peygamberimiz dua ederdi, bize yağmur verirdin. Peygamberimiz'i vesile ederek sana niyaz ederdik, bize yine yağmur ihsan ederdin. Şimdi de Peygamberimiz'in amcası Abbas'a tevessül ediyoruz. Sen onun yüzü suyu hürmetine bize yağmur ver.”

Hz. Ömer r.a. duasını bitirdikten sonra Hz. Abbas r.a. elini kaldırarak duaya başladı:

- “ Allahım semadan gelen her bela, günah sebebiyle gelir ve bu belayı tövbe kaldırır. Ben, sevgili Habibi'nin amcası olduğum için halk benim vasıtamla sana müracaat ediyorlar. İşte günahkâr ellerimizi sana kaldırdık, tövbe ile karşında eğdik. Sen kaybolanı terk etmeyen, boynu bükükleri ihmal etmeyen bir koruyucusun. İşte küçükler perişan, büyükler sefil oldu. Bu yüzden şikayet sesleri sana yükseldi. Sen aşikârı da bilirsin, gizliyi de. Allahım , kullarının ümidi kesilip helâk olmadan onların imdadına yetiş. Zira senin rahmetinden ancak kâfirler ümit keser. Rahmetini yetiştir.”

Duasını tamamlayamadan dağlar gibi bulutlar gökyüzünü kapladı ve rahmet yağmaya başladı.

Ne vakit böyle niyaz ederler, duadaki eller inmeden yağmur başlardı.

…

anladım cnm inşallah sperm testi sonunda bize gerek kalmaz bakalım bekleyecem bir haftamız var test için herşeyin hayırlısı....

aminnnnnnnnnnn canımmmm dediğim gibi belki sen sezeryanla doğum yaptığın için tüplerinde yapışıklık olmuş olabilir çok dinliyorum drlardan hsg ben de çektirdimm öle korkulacak bişey değil canım hem yapışıklık varsa hsg ile geçiyoo çokk duydum hsg den sonra hamile kalanlarııı ama iyi bi has.de çektir

canım hiç utanacak bişey yazmamışsın sen bizim neler yazdığımızı bilsen o zaman asıl ayıbı görrsün:)))

nurcan dua nezaman olacak kabaca saat söylede ozaman kesin burda olayım çünkü şuan evde misafirlerim var sözde üzüntümü paylaşmaya gelmişler
sela okunduktan sonra burda ol canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…