Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm ya bilmiyorum valla dr karşıda bir yer önerdi 330 lira daha uygun bir yer aramakla hatamı ediyorum sizce

cnm ya bilmiyorum valla dr karşıda bir yer önerdi 330 lira daha uygun bir yer aramakla hatamı ediyorum sizce

fındıkzade de bi yer varmış çapanın oralarda duydunmu bilmiyorum adını neydi unuttum yaz googleden çıkar sanırım oraya iyi diyolar 33o çok iyi ben 1.5 sene önce 250 çektirmiştim kendi dr umun olduğu hastanede 1.250 tl idi dr başka yerde çektirin burada çok fazla demişti

ohanziyooooooo

radyotom cnm banada orayı önerdi işte
bilmiyorum pahalı ama ne yapmalıyım sizce safa hastanesi var orada dr. + hsg 240 lira cnm....senin gittiğin hastane neresiydi.... ben beykozda oturuyorum dilek yağmur hnm gidiyorum.....

radyotom cnm banada orayı önerdi işte
bilmiyorum pahalı ama ne yapmalıyım sizce safa hastanesi var orada dr. + hsg 240 lira cnm....senin gittiğin hastane neresiydi.... ben beykozda oturuyorum dilek yağmur hnm gidiyorum.....

ben şuanda ataşehir memorıalde tedavideyim canım ama ilk önce acıbadem maslaktaydıkk ibonun yattığı hastaneden çok iyi bi hastane ama çok pahalı ordaydı drumuz yurtdışına gitti sonra bizi acıbadem kadıköydeki arkadaşına yönlendirdi cem beye iyiki de yönlendirmiş şimdide cem bey ataşehirde öle işte canımmm

cnm ne kadar muayene ücreti bilgin varmı memorial de ben ssvd için gidiyorum dilek hnm o yüzden yoksa bende medipole gidicektim ama son dakika vazgeçtim biz baya yakınmışız cnm görüşürüz bir gün inşallah.....

merhaba ben bekarımm 26 yasındayım.. ama bende bebekkııııım olsun ıstoyorumm...
ama bı kocayla ugrasmakta ıstemıyorumm... ne yapıcam sımdıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…