aminnnnnnnnnnn canımmmm dediğim gibi belki sen sezeryanla doğum yaptığın için tüplerinde yapışıklık olmuş olabilir çok dinliyorum drlardan hsg ben de çektirdimm öle korkulacak bişey değil canım hem yapışıklık varsa hsg ile geçiyoo çokk duydum hsg den sonra hamile kalanlarııı ama iyi bi has.de çektir
canım hiç utanacak bişey yazmamışsın sen bizim neler yazdığımızı bilsen o zaman asıl ayıbı görrsün:)))
sela okunduktan sonra burda ol canım
cnm ya bilmiyorum valla dr karşıda bir yer önerdi 330 lira daha uygun bir yer aramakla hatamı ediyorum sizce
zaten ortalama rahim filmini bu fiyata çekiliyocnm ya bilmiyorum valla dr karşıda bir yer önerdi 330 lira daha uygun bir yer aramakla hatamı ediyorum sizce
bizim çatlak tubiş ile sevo bir araya gelince ayıplar havada uçuşuyooyaaaaaaaaaaaaa kaçırmışım ben demekki
ohanziyooooooofındıkzade de bi yer varmış çapanın oralarda duydunmu bilmiyorum adını neydi unuttum yaz googleden çıkar sanırım oraya iyi diyolar 33o çok iyi ben 1.5 sene önce 250 çektirmiştim kendi dr umun olduğu hastanede 1.250 tl idi dr başka yerde çektirin burada çok fazla demişti
fındıkzade de bi yer varmış çapanın oralarda duydunmu bilmiyorum adını neydi unuttum yaz googleden çıkar sanırım oraya iyi diyolar 33o çok iyi ben 1.5 sene önce 250 çektirmiştim kendi dr umun olduğu hastanede 1.250 tl idi dr başka yerde çektirin burada çok fazla demişti
canım hiç utanacak bişey yazmamışsın sen bizim neler yazdığımızı bilsen o zaman asıl ayıbı görrsün:)))
kızım dünden gir çık gir çık başımı döndürdünnyineeeee beeeeeennn
radyotom cnm banada orayı önerdi işte
bilmiyorum pahalı ama ne yapmalıyım sizce safa hastanesi var orada dr. + hsg 240 lira cnm....senin gittiğin hastane neresiydi.... ben beykozda oturuyorum dilek yağmur hnm gidiyorum.....
doktorun bana dediği yerde fındıkzadede işte aynı yer sanırım.....
yineeeee beeeeeennn
ben şuanda ataşehir memorıalde tedavideyim canım ama ilk önce acıbadem maslaktaydıkk ibonun yattığı hastaneden çok iyi bi hastane ama çok pahalı ordaydı drumuz yurtdışına gitti sonra bizi acıbadem kadıköydeki arkadaşına yönlendirdi cem beye iyiki de yönlendirmiş şimdide cem bey ataşehirde öle işte canımmm
kız asiiii benden sabahtan beri hapşuruyorum senden geçti sanırımmm
açıp kolları sarma boynumaaa üşüttün üşüttünn gelemem benngel hadi geeeeeellll bi sarılak bakemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?