Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcikimmm hatırlıyomusunn bana demiştinn keşkee bizede normal yollaa gebe kalabilirsinnn dese demiştinnn belkii RABBİM o andaa sesini duyduuuu evet artık senindee normal yollaaa gebe kalmaa şansınn varrrrr
evet canım hatırlıyorum msnde sana söylemiştimm galiba ..dünden beri üzerimden ağır bir yük kalktı o kadar mutluyumki ..Allahım inşallah kısa zamanda hamile olmayıda nasip etsin ..tabi bu özlemi çeken herkesin kucaklarını doldursun Rabbim

inşallah canımmmm 100 klo ama bakalım inşallah çabuk toparlar

canlarım mesaim bitti ben gider o gider arkamdan tın tın eder

hepinize iyi hafta sonları kendinize iyi bakın allaha emanet olun

pazartesi görüşmek üzereeee
cevapp veriyorumm :gölgeeeeeeeeeeeeeeeee

güle güle canım iyi hafta sonlarıı

arkadaşlar ben çıkıyorum allaha emanet olun pazartesi görüşürüz bye.....

suyu az olunca ya serum veriyolar yada bebeiği alıyolar bu durumda sanırım normal doğumda yapamaz zaten ters duruyomuş doğumuna daha varmıydı kötü şeyler düşünme canım sorun olcağını sanmam

yok 10 gün felan erken alınmış oluyor işte

nurcan rapor çıkardığın zaman aşılamayı ssk karşılıyo zaten eğer tüp bebek demezlerse direk aşılama raporu veriyolar devlette yaptırabilirsin zaten aşılama tüp bebek kadar maliyetli olmuyo öyle bekleme felan yapma yetmezmi 7 sene beklediğin git tedavini gör canım maddi olarakta sık kendini şimdi evimiz arabamız olsa ne olcak bırakacak çocukmu var o yüzden herşeyden önce evlat sskda dene ama zaten kadın doğumcularda yapıyo aşılamayı

yaaaaaa tabii kuzummm RABBİİMMM bidahaaaa yaşatmaszınnn bizee o sayılarıı görmeyiiiiii azz gördüğündee nasıll üzülüyosann çokk gördüğündedee o kadarr sevinecezzz deilmiiiiii ayyyy geçen gün aklımaa geldiii bütünn klıslarrınn zamanlarıı geldii teker tekerrr bu topikin özlemi bitecek gibimee geliyooooo herkess hamişş kalıncaaaa topikeee mutluu sonn yazarr kapatıpp bebek topiklerineee üçarızzz olmazmııı ....

bu arada rüyamda görmüşlüğüm var seni bunuda düşün taammmmmııııı
haden bayyyyyyyyyyy
bilmemmii bacım bilmemmii bu aralrr çoğunuzun rüyasına girdimm heleki tubişin rüyası okadar güzelmişki büyüsü bozulmasın diye anlatmadıı bile çatlak gacıı

arkadaşlar ben çıkıyorum allaha emanet olun pazartesi görüşürüz bye.....
güle güle canım

yok 10 gün felan erken alınmış oluyor işte
korkma teyzesii sağlıkla gelecek dünyaya yeğeninn inşallah

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

olmamı hiç hemde ne kaymaklı olur rabbim o günleri göstersin inşallah

nurcancım en iyisini sen bilirsin ama bence 1-2 ay kendiniz deneyin sonuçta ilacı daha 1 aydır kullanıyo ve 3 ay sonra tam etkisini gösteriyosa ve aşılama yaptırcaksan bari 3 ay dolsun öyle yaptır ki şansın daha fazla olsun

bence aşılamaya gerek kalmadan rabbimin izniyle hamile kalcan inşallah..... sonuçta rabbim istedikten sonra bebek için 1 yumurta ve 1 sperm hücresi yeterli tatlımm rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah

canım ben daha önce 2 aşılama iki tüp tedavisi gördüm bu yüzden rapor hakkımı kullandım ...aşılama içinde ayrıyetten rapor çıkarmak gerekirmi??

ahhh ahhhh o günler bir gelseeeeeee :97: :97: :97: :97: :97:

inşallah nurcikim hem kardeşim hem yeğenim kurtulsun hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallahhhhhhh
he bacım bencede bu rüyaların bir mesajı var sana hepmiz gürmezdik yoksam
ayyy ya tubişimi bende merak ediyom canım benim bir an önce kurtulsun bulantıardan da hamileliğinin tadına varsın kızcaazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…