evet canım hatırlıyorum msnde sana söylemiştimm galiba ..dünden beri üzerimden ağır bir yük kalktı o kadar mutluyumki ..Allahım inşallah kısa zamanda hamile olmayıda nasip etsin ..tabi bu özlemi çeken herkesin kucaklarını doldursun Rabbimnurcikimmm hatırlıyomusunn bana demiştinn keşkee bizede normal yollaa gebe kalabilirsinnn dese demiştinnn belkii RABBİM o andaa sesini duyduuuu evet artık senindee normal yollaaa gebe kalmaa şansınn varrrrr
inşallah canımmmm 100 klo ama bakalım inşallah çabuk toparlarvalla öyle söyledi faoşum bende anlam veremedim ama genel olarak kötü değil dedi
tabi canım 3 milyondan sonra bu sonuç bize ilaç gibi geldi :)))
canım allah yardımcısı olsun önemli olan bebğin sağlığı sezeryandan korkmasın ..sezeryan günü ayağa bile kalkar hiç merak etmesin ..
ahhh duru aynen canım kendimee anblatamıyorum iştee :97:
cevapp veriyorumm :gölgeeeeeeeeeeeeeeeeecanlarım mesaim bitti ben gider o gider arkamdan tın tın eder
hepinize iyi hafta sonları kendinize iyi bakın allaha emanet olun
pazartesi görüşmek üzereeee
cevapp veriyorumm :gölgeeeeeeeeeeeeeeeee
güle güle canım iyi hafta sonlarıı
suyu az olunca ya serum veriyolar yada bebeiği alıyolar bu durumda sanırım normal doğumda yapamaz zaten ters duruyomuş doğumuna daha varmıydı kötü şeyler düşünme canım sorun olcağını sanmam
buu varyaaaaaaa buuu şımardıııııı haaa belli etmesedeeeeeeee anlaşılıyooo içindekiiiiiii heycanlaaa uçan kelebekkk nurcikimm saklamaaaaaa
evet canım hatırlıyorum msnde sana söylemiştimm galiba ..dünden beri üzerimden ağır bir yük kalktı o kadar mutluyumki ..Allahım inşallah kısa zamanda hamile olmayıda nasip etsin ..tabi bu özlemi çeken herkesin kucaklarını doldursun Rabbim
:93::93::93::93::93::93::93::93::93: :78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
bilmemmii bacım bilmemmii bu aralrr çoğunuzun rüyasına girdimm heleki tubişin rüyası okadar güzelmişki büyüsü bozulmasın diye anlatmadıı bile çatlak gacıı
bu arada rüyamda görmüşlüğüm var seni bunuda düşün taammmmmııııı
haden bayyyyyyyyyyy
güle güle canımarkadaşlar ben çıkıyorum allaha emanet olun pazartesi görüşürüz bye.....
korkma teyzesii sağlıkla gelecek dünyaya yeğeninn inşallahyok 10 gün felan erken alınmış oluyor işte
yaaaaaa tabii kuzummm RABBİİMMM bidahaaaa yaşatmaszınnn bizee o sayılarıı görmeyiiiiii azz gördüğündee nasıll üzülüyosann çokk gördüğündedee o kadarr sevinecezzz deilmiiiiii ayyyy geçen gün aklımaa geldiii bütünn klıslarrınn zamanlarıı geldii teker tekerrr bu topikin özlemi bitecek gibimee geliyooooo herkess hamişş kalıncaaaa topikeee mutluu sonn yazarr kapatıpp bebek topiklerineee üçarızzz olmazmııı ....
yaaaaaa tabii kuzummm RABBİİMMM bidahaaaa yaşatmaszınnn bizee o sayılarıı görmeyiiiiii azz gördüğündee nasıll üzülüyosann çokk gördüğündedee o kadarr sevinecezzz deilmiiiiii ayyyy geçen gün aklımaa geldiii bütünn klıslarrınn zamanlarıı geldii teker tekerrr bu topikin özlemi bitecek gibimee geliyooooo herkess hamişş kalıncaaaa topikeee mutluu sonn yazarr kapatıpp bebek topiklerineee üçarızzz olmazmııı ....
:93::93::93::93::93::93::93::93::93: :78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
canım ben daha önce 2 aşılama iki tüp tedavisi gördüm bu yüzden rapor hakkımı kullandım ...aşılama içinde ayrıyetten rapor çıkarmak gerekirmi??nurcan rapor çıkardığın zaman aşılamayı ssk karşılıyo zaten eğer tüp bebek demezlerse direk aşılama raporu veriyolar devlette yaptırabilirsin zaten aşılama tüp bebek kadar maliyetli olmuyo öyle bekleme felan yapma yetmezmi 7 sene beklediğin git tedavini gör canım maddi olarakta sık kendini şimdi evimiz arabamız olsa ne olcak bırakacak çocukmu var o yüzden herşeyden önce evlat sskda dene ama zaten kadın doğumcularda yapıyo aşılamayı
olmamı hiç hemde ne kaymaklı olur rabbim o günleri göstersin inşallah
bilmemmii bacım bilmemmii bu aralrr çoğunuzun rüyasına girdimm heleki tubişin rüyası okadar güzelmişki büyüsü bozulmasın diye anlatmadıı bile çatlak gacıı
güle güle canım
korkma teyzesii sağlıkla gelecek dünyaya yeğeninn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?