Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gelecekkkk gelecekkkkkk az kaldıııııııinanıyorumm bennnnn

tüp bebeklerin ikisinide raporlamı yaptın o zaman vermezler raporu ama şöyle yapabilirsin devlette çalışan bir doktorun muayenehanesine git ilaçlarını devletten al tahlilerini orda yaptırırsın özeldede işlemi yapar arkadaşım 6 kez aşılama yaptırdı devlette dr. a bağlı biraz senin anlıcağın

kızlar donmuş embriyoyla hamile kalan varmı?
olmazmı canım leydim ve tubiş dondurulmuşlarla hamile kaldılar ççsdarısı başınada ..başlıyacakmısın hemen
işte bende aynı senin gibi düşünüyorum bir kaç ay daha bekliyecem doktorun söyledikleri kafama yattı 3 aydan sonra yenileyecekse beklerim biraz daha ...ayyy doktor eşime aşılamayla hamile eşin hamile kalır derken içim nasıl kıpır kıpır olduu bir bilsenizzz

yahu donmuş embriyoyla hamile kalan olmadımı bana bilgi verin
yahuu ne sabırsız gacı çıktın öyle..az dur cevap yazıyoruz hemen şak diye yazamıyoruzki
canım biz raporumuzu sadece tüp tedavisnde kullandık aşılama için kendi cebimizden ödemiştik ..şimdi bu raporumuz aşılama içinde geçerlimi

oy nurcikimm içindee sakladıgımmmmmmm hüzünlerii çıkardınn be gülümmmm hamilee kalırr kelimesii bilee nasıl mutlu ediyoo deme RABBİM en kısa zamandaa yaşatsınn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

gözünün önündeki tubişi görmüyonmu canım tubiş dondurulmuşlarla hamile kaldı varsa donmuşun çıkar dolaptan 3 ay sonra koy gitsin onlarda tutuyo merak etme
dr donmuşları koyalım dedi 2 tane 5. gün embriyom var ama biz hiç bişey demedik negatif sonucu yeni almışım donmuşlar hakkında hiç bilgim yok bide fiyatı ne olur aceba hiç bişey konuşmadık dr.la

dr gidiyosun senin şartların aşılamaysa hemen aşılama yapıyolar yani benim rapor aldığım hastanede öyle sperm 10 milyon üzeriyse aşılama diyolar zaten sen bi araştır

ağzın bal yesin inşallah rabbim ne yazdıysa onu görücez inşallah rabbim bu imtihanımı bitirir artık benimle beraber cümlemizin

ben senin ilk negatifindenn beri senin 2. tutar gibimee geliyoduu inşallahtaaa tutttuu buu oyunnn tuttttuuuuuuuu
ALLAH ım sen duy sesimizzziiiiii bizimdeee kallarımızııı doldurrrrr.......

selsebil cnm memorieldee doğum ne kadar biliyomusunnnnn:26::26::26::26:ben hamilee kaldımdaa doğum yapacağım hastaneyi araştırıyorummmm
senin herşey hazır zatenn ..
dr gidiyosun senin şartların aşılamaysa hemen aşılama yapıyolar yani benim rapor aldığım hastanede öyle sperm 10 milyon üzeriyse aşılama diyolar zaten sen bi araştır
tamam canım sağol verdiğin bilgiler için

selsebil(hatice) için tefriciye listesi

kedersiz.........500
asi....................300
ipek..................300
papatya..........300
sevdanehri.....200

hathar..............200
bebekdls.........200
sevdamcee.....200
nuray...............200
tarfil..................200
kamer...............100
bynkutluay.....100
duru..................100
leydim.............444

toplam......3344
kalan.......1100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…