canım ben daha önce 2 aşılama iki tüp tedavisi gördüm bu yüzden rapor hakkımı kullandım ...aşılama içinde ayrıyetten rapor çıkarmak gerekirmi??
ahhh ahhhh o günler bir gelseeeeeee :97: :97: :97: :97: :97:
canım ben daha önce 2 aşılama iki tüp tedavisi gördüm bu yüzden rapor hakkımı kullandım ...aşılama içinde ayrıyetten rapor çıkarmak gerekirmi??
ahhh ahhhh o günler bir gelseeeeeee :97: :97: :97: :97: :97:
kızlar donmuş embriyoyla hamile kalan varmı?
olmazmı canım leydim ve tubiş dondurulmuşlarla hamile kaldılar ççsdarısı başınada ..başlıyacakmısın hemenkızlar donmuş embriyoyla hamile kalan varmı?
işte bende aynı senin gibi düşünüyorum bir kaç ay daha bekliyecem doktorun söyledikleri kafama yattı 3 aydan sonra yenileyecekse beklerim biraz daha ...ayyy doktor eşime aşılamayla hamile eşin hamile kalır derken içim nasıl kıpır kıpır olduu bir bilsenizzznurcancım en iyisini sen bilirsin ama bence 1-2 ay kendiniz deneyin sonuçta ilacı daha 1 aydır kullanıyo ve 3 ay sonra tam etkisini gösteriyosa ve aşılama yaptırcaksan bari 3 ay dolsun öyle yaptır ki şansın daha fazla olsun
bence aşılamaya gerek kalmadan rabbimin izniyle hamile kalcan inşallah..... sonuçta rabbim istedikten sonra bebek için 1 yumurta ve 1 sperm hücresi yeterli tatlımm rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah
yahu donmuş embriyoyla hamile kalan olmadımı bana bilgi verin
oda nete giremiyor ben nasıl bilgi alcam
tuğbişşşşşşşşşşşş varr maşallah
yahuu ne sabırsız gacı çıktın öyle..az dur cevap yazıyoruz hemen şak diye yazamıyoruzkiyahu donmuş embriyoyla hamile kalan olmadımı bana bilgi verin
canım biz raporumuzu sadece tüp tedavisnde kullandık aşılama için kendi cebimizden ödemiştik ..şimdi bu raporumuz aşılama içinde geçerlimitüp bebeklerin ikisinide raporlamı yaptın o zaman vermezler raporu ama şöyle yapabilirsin devlette çalışan bir doktorun muayenehanesine git ilaçlarını devletten al tahlilerini orda yaptırırsın özeldede işlemi yapar arkadaşım 6 kez aşılama yaptırdı devlette dr. a bağlı biraz senin anlıcağın
olmazmı canım leydim ve tubiş dondurulmuşlarla hamile kaldılar ççsdarısı başınada ..başlıyacakmısın hemen
işte bende aynı senin gibi düşünüyorum bir kaç ay daha bekliyecem doktorun söyledikleri kafama yattı 3 aydan sonra yenileyecekse beklerim biraz daha ...ayyy doktor eşime aşılamayla hamile eşin hamile kalır derken içim nasıl kıpır kıpır olduu bir bilsenizzz
bekle 2 dakka ben sana bir link verecem ordaki kızlardan bilgi alırsınnoda nete giremiyor ben nasıl bilgi alcam
oda nete giremiyor ben nasıl bilgi alcam
kuzummmmm zatennnn seninn içinn bittii sayılırrrrrr inşallahhhhhh bi kaç gün sonraa göbeciklerini atacazz seninnnn
dr donmuşları koyalım dedi 2 tane 5. gün embriyom var ama biz hiç bişey demedik negatif sonucu yeni almışım donmuşlar hakkında hiç bilgim yok bide fiyatı ne olur aceba hiç bişey konuşmadık dr.lagözünün önündeki tubişi görmüyonmu canım tubiş dondurulmuşlarla hamile kaldı varsa donmuşun çıkar dolaptan 3 ay sonra koy gitsin onlarda tutuyo merak etme
ipeğin doğumu ne zaman bide tedavi gördüğü hastanedemi doğum yapacak
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler.htmloda nete giremiyor ben nasıl bilgi alcam
yahuu ne sabırsız gacı çıktın öyle..az dur cevap yazıyoruz hemen şak diye yazamıyoruzki
canım biz raporumuzu sadece tüp tedavisnde kullandık aşılama için kendi cebimizden ödemiştik ..şimdi bu raporumuz aşılama içinde geçerlimi
ağzın bal yesin inşallah rabbim ne yazdıysa onu görücez inşallah rabbim bu imtihanımı bitirir artık benimle beraber cümlemizin
selsebil cnm memorieldee doğum ne kadar biliyomusunnnnn:26::26::26::26:ben hamilee kaldımdaa doğum yapacağım hastaneyi araştırıyorummmm
tamam canım sağol verdiğin bilgiler içindr gidiyosun senin şartların aşılamaysa hemen aşılama yapıyolar yani benim rapor aldığım hastanede öyle sperm 10 milyon üzeriyse aşılama diyolar zaten sen bi araştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?