Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selsebil cnm memorieldee doğum ne kadar biliyomusunnnnn:26::26::26::26:ben hamilee kaldımdaa doğum yapacağım hastaneyi araştırıyorummmm

valla bilmiyorum canım öğreniriz bizim eşimin kurum karşılıyo oyüzden bilmiyom benim ahdım var ibonun yattığı hastanede yapıcam orayıda karşılıyo çünkü uzak biraz ama olsun kaliteli olsun demi

ben çıktım kızlar hepinizi öpüyorum pazartesi görüşürüz yarında olabilir gelin beni yalnız bırakmayın öptüm

ben senin ilk negatifindenn beri senin 2. tutar gibimee geliyoduu inşallahtaaa tutttuu buu oyunnn tuttttuuuuuuuu
ALLAH ım sen duy sesimizzziiiiii bizimdeee kallarımızııı doldurrrrr.......

sanırım ben ne kadar olumsuz olursa olsun o enerjiyi veriyorum ben elimden geleni yaptım takdir yaradanın tevekkülden başka çaremiz yok inşallah hisleriniz doğru çıkar canlarım

ibodan sonra baya ünlendi o hastanee
ben çıktım kızlar hepinizi öpüyorum pazartesi görüşürüz yarında olabilir gelin beni yalnız bırakmayın öptüm
güle güle canım ..yarın teyzemin komşuları bana gelecek bu yüzden ben gelemiyecem canım ..sabah işlerimi erken bitirmeye çalışırsam bir iki laflarız belki

cnmmmmm sizinkii özelll sigortamıı varr ayy bendee çokk istiyorumm seneliğii ne kadarrrrrr 1 sene dolduktan sonramıı doğumuu karşılıyooo yaa memoril in sigortasını istiyorum yada acıbademinnn ...

Sendeeee maslak acıbademdeee yapacannn deseneeee sigortaa olmadannn acıbademdee dogum 5 lıradannn başlıyooooooo

hee vallaaaa amaaa birazz dahaaaaa o sıpaaa benii bekletirsee onaa aldıgımm herşeyii dagıtıcammm veeeee sıpaa doğuncaa çıplakk kalacakkkk sinirlenmeyee başladımmmm
inşallah giydirmek nasip olacak canımm ....umtusuzlukk yok umutsuzluk yokkk

kızlar bu aralar boynum ağrıyo fazla oturunca şuan yine tutulduğunu hisediyorum biraz dinlensem iyi olacakk ...size hoş sohbetlerr .kalın sağlıcaklaa

ayşecim yanlış yazmışım anlatım bozukluğu oldu cümlede dondurulmuşlar 2 milyara felan mal oluyo ilaçta bildiğim kadarıyla çok az tabi hastanesine göre değişiyo memorialde 800 euromuş

kızlar bu aralar boynum ağrıyo fazla oturunca şuan yine tutulduğunu hisediyorum biraz dinlensem iyi olacakk ...size hoş sohbetlerr .kalın sağlıcaklaa

güle güle
kızlar bende kaçar namaz kılıcam ağır ağır eşim geliyomuş iğneye gitcez allahtan hastane hemen evin karşısında bi yiyip geleyim iğneyi

bende bi tatlı yapıyım bari akşam yemeğinin yanına görüşmek üzereeee pc açık ama başında olmıycammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…