ay datlımm benimm hadi bakalım Rabbim meleğine ol desinn inşalahh ay içim kıpır kıpır oldu hadi bakem bak rüyalarımız gerçek çıkacak bensana ne dedim eşin kullandığınız şeyleri başkasına dağıtıyorduu sizde gmrün faydasını diee hadi bakalımmmmmerhaba kızlar ben geldim pazar alışverişi yaptıktan sonra hastaneye gittim eşimin tahlilini göstermek için doktor eşin gelmeden bir yorum yapamam dedi .doktora eşim gelse zaten benim burda işim olmazki istemiyo dedim ..tam olarak iyi olduğunu söyliyemem eşin gelirse daha detaylı konuşuruz dedi...hemen eşimi aradım fırsat bu fırsat diyerek:))dersin biter bitmez hastaneye gel seni burda doktorla bekliyoruz dedimmneyseki çok geçmeden son dersi işleyip geldi ...doktor tekrar talillere baktı gebe kalmak için normal sayının 40 milyon olması lazım dedi..bu sayı gebe kalmak için imkansız değil ama gebe kalmayı zorlaştırır dedi.birde hareket sayısıda biraz düşükmüş ..iyi bir kadın doğumcu bulup aşılama tedavisi sizin için en uygun olanı dedi şu tahliline göre aşılama için iyi bir sayı dedı ..vitamin yazmasını istedim ama ne derse beğenirsiniz eşime baktı adam patlıyacak gibi duruyo hiç gerek yok vitamine dedi
böyle işte kızlarr ..aaa en önemlisde şeyy dedi kullandığın ilacın faydasını bir ayda görmezsin en az 3 ay dan sonra sperm kendini yeniliyormuşş..sanırım böyle birşeyi tubişde söylemişti bana :44:
canım benim ya at negatifliği olacak die düşün pozitif ollmeraba kızlar bende 5 yıldır bebek özlemi çekiyorum
5 gün önce ilk tüp bebek denememin transferi yapıldı
bugün içime anlamsız bi hüüzün çöktü
benimle deilmi gittimi tutamadımmı yoksa diye...
ay aplam Rabbim hayırlı doğumlar nasib etsin inşalah sağlıkjla alsın inşalah kucağınaakızlar pazaretsi kardeşim sezeryanla doğum yapacakmış bebek tersmişş((((
duru beni rahatlat nolursun ssk ya gittiler bugün orda doğum olacak diye son durumu öğrenmek için onlarda suyun az demişler ve ters demişler bunlar huzursuz olmuş çok
sonra özele gitmişler şu an tahlil sonucu bekliyolarmış bebek 2 600 gr sence normalmii((
ayy hadi bakalım hayır olsun bütün rüyalarrrbilmemmii bacım bilmemmii bu aralrr çoğunuzun rüyasına girdimm heleki tubişin rüyası okadar güzelmişki büyüsü bozulmasın diye anlatmadıı bile çatlak gacıı
güle güle canım
korkma teyzesii sağlıkla gelecek dünyaya yeğeninn inşallah
ben gelirimm kıss yalnız bırakmammben çıktım kızlar hepinizi öpüyorum pazartesi görüşürüz yarında olabilir gelin beni yalnız bırakmayın öptüm
kıss ne yapcan bakım yarınaaaaibodan sonra baya ünlendi o hastanee
güle güle canım ..yarın teyzemin komşuları bana gelecek bu yüzden ben gelemiyecem canım ..sabah işlerimi erken bitirmeye çalışırsam bir iki laflarız belki
şifa olsun quzuu meleklerini getirsinn inşalahhhhhhhhhhhhhhhhgüle güle
kızlar bende kaçar namaz kılıcam ağır ağır eşim geliyomuş iğneye gitcez allahtan hastane hemen evin karşısında bi yiyip geleyim iğneyi
bende bi tatlı yapıyım bari akşam yemeğinin yanına görüşmek üzereeee pc açık ama başında olmıycammm
Melıkeeee hoşgeldinn kuzummmmmmm
selsebil allahkabul etsin cnmm bizede dua etmeyi unutmaaaa öprümmmmm
hoşbuldumm quzummmmmmm bapıyon bakımmmm
ne tatlısı yapacan kısss
ayyyy çok yoruldumbütün evi sildim süpürdüm toz aldımm banyo manyo bişey bırakmadım çamaşır astım bulaşıkkk geberik oldumm yaavvv neyse 2 gün bişey yapmam
toplam 11 kullanıcı okuyo (1 üye 10 ziyaretçi)
asi38
naber sevda çıktın mıı kıssss
evet çok şükürki normal yolla imkansız değil artık bzim durmumuzayy oku oku bitmedi geçmiş yarısına kadar okudum
kamercim kardeşin için endişelenmişsin canım 10 gün erken olması sorun değil merak etme canım sezeryanda zorunlu ise yapılacak bişeyyok onda da korkulacak hiçç bişey yok canım içinizi ferah tutun
nurcik doktora gitmişsin bak nededim sana normal yolla şansın var ve aşılama içinde uygun demedimmidoktorun çok iyi konuşmasını zaten beklememeliydin nedeni çünkü çokk çokk iyi değerlerimizin olmadığını bizde farkındayız aslında ama hiç olamzsa doktora gittiğimizde direk tüp bebe yaptırın demiyolar allaha şükür. %10 gibi düşükte olsa normal yolla hamile kalma ihtimali ve aşılama daha da yükselen şansımız var allaha şükürlerrr olsunnn bizler 3-4 milyonlardan buralara geldik kolay dğeil
birde rapor olayında sgk yı kullanmamışsın aşılamalarını özel yaptırmışsınya senin aşılama hakkın duruyo yaptırabilirsin 3 kez hemidebunun maliyeti olmayaak size..bence fikrim diğer arkadaşlar gibi 2 ay daha kendin takip et güzelce ve ilaca devam edin sonra aşılama deneyin hiç olmazsa 2012 yılına kadar cebinden para çıkmadan tedavi olmuş olursun beklemekten çokkk daha iyidir..
kızlar bgün cuma kuranından direk annem geldi bana evden çıktık elma olayını halletmek pazara gitmek için bide tansiyon ilaçlarını yazdırmak içinkii annemi hastaneye yatırdılar tansiyonu ilaçlara rağmen 21 lerdedoktor bunun şakası yok böle gönderemem dedi beyin kanaması bile geçirebilirsin dedi ve tahliller tetkiler serumlar oksijenler derken eve 8 de geldim allahım anneme sağlık vesinn dotor öle deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü anneme belli etmesemde..
şimcik çıkıyorum bugün ders çalışamadım ve yorulmuşum ya yatıcam yada dursabilirsem ders çalışıcam
bu arada hatice bende umutluyum bu seferki tedavindenbirde şu özel sigortamı oluyo eşinin sigortası bu konuda bilgi verirmisin bize yaa eğer makul bişeyse bizde yaptıralım faydaları nelerdir tüp tedavisinde yararı var sadece doğumdamı yaraı var ne çok soru sordum
bu aradaaa etipufuummmm nerdesinnn özledimmm seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?