Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ay datlımm benimm hadi bakalım Rabbim meleğine ol desinn inşalahh ay içim kıpır kıpır oldu hadi bakem bak rüyalarımız gerçek çıkacak bensana ne dedim eşin kullandığınız şeyleri başkasına dağıtıyorduu sizde gmrün faydasını diee hadi bakalımmmm
canım benim ya at negatifliği olacak die düşün pozitif oll
kızlar pazaretsi kardeşim sezeryanla doğum yapacakmış bebek tersmişş((((
ay aplam Rabbim hayırlı doğumlar nasib etsin inşalah sağlıkjla alsın inşalah kucağınaa
aplam kilo dedikleri gibi çıkmıyor kii fazlada çıkabilir bence kilosuda maşalh iyi çabuk toparlanırr

ayy hadi bakalım hayır olsun bütün rüyalarrr
ben çıktım kızlar hepinizi öpüyorum pazartesi görüşürüz yarında olabilir gelin beni yalnız bırakmayın öptüm
ben gelirimm kıss yalnız bırakmamm
ibodan sonra baya ünlendi o hastanee

güle güle canım ..yarın teyzemin komşuları bana gelecek bu yüzden ben gelemiyecem canım ..sabah işlerimi erken bitirmeye çalışırsam bir iki laflarız belki
kıss ne yapcan bakım yarınaaaa
güle güle
kızlar bende kaçar namaz kılıcam ağır ağır eşim geliyomuş iğneye gitcez allahtan hastane hemen evin karşısında bi yiyip geleyim iğneyi
şifa olsun quzuu meleklerini getirsinn inşalahhhhhhhhhhhhhhhh

Melıkeeee hoşgeldinn kuzummmmmmm

selsebil allahkabul etsin cnmm bizede dua etmeyi unutmaaaa öprümmmmm

ayyyy çok yoruldum bütün evi sildim süpürdüm toz aldımm banyo manyo bişey bırakmadım çamaşır astım bulaşıkkk geberik oldumm yaavvv neyse 2 gün bişey yapmam

ayyyy çok yoruldum bütün evi sildim süpürdüm toz aldımm banyo manyo bişey bırakmadım çamaşır astım bulaşıkkk geberik oldumm yaavvv neyse 2 gün bişey yapmam

ohhh tertemiz olmuştur cnm ellerine sağlık benim evi bi görsen pasak götürüyo wallaaa
bende koyu bi temizlik yapcam ama hastayım işte yapamıyorum biraz iyileşiyim öle yaparım inşallahhh

çıktım ben kızlarrrrrr görüşürüzzz salatamı yapım yemeğimin suyunu koyuyum gelir birazdan benim kocişşşşşş öpüldünüzzzz hayırlı akşamlarrrrr

ayy oku oku bitmedi geçmiş yarısına kadar okudum

kamercim kardeşin için endişelenmişsin canım 10 gün erken olması sorun değil merak etme canım sezeryanda zorunlu ise yapılacak bişeyyok onda da korkulacak hiçç bişey yok canım içinizi ferah tutun

nurcik doktora gitmişsin bak nededim sana normal yolla şansın var ve aşılama içinde uygun demedimmi doktorun çok iyi konuşmasını zaten beklememeliydin nedeni çünkü çokk çokk iyi değerlerimizin olmadığını bizde farkındayız aslında ama hiç olamzsa doktora gittiğimizde direk tüp bebe yaptırın demiyolar allaha şükür. %10 gibi düşükte olsa normal yolla hamile kalma ihtimali ve aşılama daha da yükselen şansımız var allaha şükürlerrr olsunnn bizler 3-4 milyonlardan buralara geldik kolay dğeil
birde rapor olayında sgk yı kullanmamışsın aşılamalarını özel yaptırmışsınya senin aşılama hakkın duruyo yaptırabilirsin 3 kez hemide bunun maliyeti olmayaak size..bence fikrim diğer arkadaşlar gibi 2 ay daha kendin takip et güzelce ve ilaca devam edin sonra aşılama deneyin hiç olmazsa 2012 yılına kadar cebinden para çıkmadan tedavi olmuş olursun beklemekten çokkk daha iyidir..

kızlar bgün cuma kuranından direk annem geldi bana evden çıktık elma olayını halletmek pazara gitmek için bide tansiyon ilaçlarını yazdırmak içinkii annemi hastaneye yatırdılar tansiyonu ilaçlara rağmen 21 lerde doktor bunun şakası yok böle gönderemem dedi beyin kanaması bile geçirebilirsin dedi ve tahliller tetkiler serumlar oksijenler derken eve 8 de geldim allahım anneme sağlık vesinn dotor öle deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü anneme belli etmesemde..

şimcik çıkıyorum bugün ders çalışamadım ve yorulmuşum ya yatıcam yada dursabilirsem ders çalışıcam

bu arada hatice bende umutluyum bu seferki tedavinden birde şu özel sigortamı oluyo eşinin sigortası bu konuda bilgi verirmisin bize yaa eğer makul bişeyse bizde yaptıralım faydaları nelerdir tüp tedavisinde yararı var sadece doğumdamı yaraı var ne çok soru sordum

bu aradaaa etipufuummmm nerdesinnn özledimmm seniiii

evet çok şükürki normal yolla imkansız değil artık bzim durmumuz
bak bu rapor işine sevindim işte :81::81::81: ben rapor hakkımız bitmiş sanıyordum ..ama raporu yenilemek lazım 1 sene geçerliliği var bildiğim kadarıyla :44: hele şu 2_3 ay'ı bir atlatayım yaparım belki aşılama:86: :86:
bu arada güya akşam eşimle konuşacaktık bu durmu adam geldiğinden bu yana sadece akşam yemeği yedik beraber (yemekte hiç konuşmaz ) ondan sonrada bu saate kadar bilgisayarın başında oyun oynadı konuşamadık yanii

annen için büyük geçmiş olsun canım tansiyonu baya fırlamış annemde de var maalesef tansiyon sorunu 24 lere çıktığı bile oldu ..Allah şifa versin inşallah

Son düzenleme:
sevom sanırım yarın sınava giriyorsun Allah zihin açıklığı versin ..sanda şifayada bol şanslar diliyorumm

çok sağol nurcikim evet tansiyon olayı fena yaa

yaa evde ikiniz varsınız nasıl fırsat bulupta konuşamıyonuz desenese eşine "erim paşam kocişimm hele bi yamacıa gelll konuşakk" bak nasış gelirrr

benim yarın sınavım yok 2 dersim var ikiside pazar günü yarında çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…