Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım geçmiş olsun taaaaaa tansiyorn çok ciddi vede tehlikeli bir şey
benim annem hipertansiyon has
tansiyonu 25 28 olur dr lar bile annemn nasıl yaşadığına şaşıyorlar kadıncağız günlik kuulandığı tansiyon ilaçlrı var
ve hiç stresi üzüntüyü sevmiyor hamen fırlıyorrrrrrrrrrrrrr
allahımyardımcıları olsun veeeee ANNELERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİNNNNNNN

günaydın herkese
hayırlı bir hafta sonu diliorum
sınava girecek arkadaşlara başarılar RABBİM bilemediklerini unuttuklarını melekler tarafından bildirsin inşallah

günaydın herkese
hayırlı bir hafta sonu diliorum
sınava girecek arkadaşlara başarılar RABBİM bilemediklerini unuttuklarını melekler tarafından bildirsin inşallah

günaydın cnm nasılsın 2 miz varız sadeceeeeee
nasıl gidiyo hamilelik

cnm çooooooookkkk geçmiş olsunnnnn ne geliyosa insanın başına stresten geliyo zatennnnnn
allahım sağlık sıhhat versin annene allah iyilğini versin inşaaalllaahhhh

cnm sevooooommmm çok büyük geçmiş olsun annene rabbimden sağlık sıhhat ve afyet diliyorummmm allah iyiliğini versin inşaaalllahhh annenin tekrar geçmiş olsun cnm benimmmmm

günaydın kızlarr
sevomm hemşommmmmm allah size zihin açıklığı versin bacılarım sınavlarınız tamda istediğiniz gibi geçsin inşallahhhhhh
sevom annen için geçmiş olsun canım allah şifa versin
nurcikim yavaştan düşüncelerin değişiyor bakıyorumda canımevet boş geçirme ne gerekiyosa onu yap
melike guzu sağol bebem evet inşallah sağlıkla sıhatle bebişini kucağına alıcak bacım allahın izniyle
yeter sanada geçmiş olsun canım kızlar sizlerde kendilerinize çok dikkat edin bu arada biliyosunuz tansiyon şeker gibi kalp gibi şeyler ırsi oluyor
adını yazmadığuım bacılar hepinizide çokkkk öpüyomm

anam sende yerinde duramıosun ki........bir geliosun birde gidiosun hızına yetişemiyorum

sen nasıl oldun toparlandın mı

napıyım cnm kimse olmayınca bende çıkıyorum geliyorum kim gelmiş diyeee öle işteee
eh işte cnm fena değilim bugün kırmızılar geldi moralim sıfır yaniiii

hoşgeldin cnm nasılsınnnnnn

kamer bende bilgi arayışı içindeyim tubanın hamileliği hakkında bana sora bilirsin demiştin kaçıncı gün embrıyosuydu donmuş olan

napıyım cnm kimse olmayınca bende çıkıyorum geliyorum kim gelmiş diyeee öle işteee
eh işte cnm fena değilim bugün kırmızılar geldi moralim sıfır yaniiii

anlıorum seni canım ama moralini bozma şimdi adetin bittikten sonra değerlendirmeye bak.yeniden başla ...çok iyi anlıorum seni adetim bikaçgün geciktimi hemen test yapardım malasef tek çizgiyi görünce elim kolum düşerdi ama adetten sonraki zamanı değerlendircem deyip kendime gelirdim....hatta geçen gün naptım biliomusun eşime dedim git test al biliorum pozitif çıkcak ama olsun inadına o çift çizgiyi görcem dedim yaptım testi atmadım saklayacam........
seninde böle delilikler yapacağın zaman olcak ben inanıorum senin hiç olmayacak gibi gelmior bana burda hamileyim die yazacaksın ben inanıyorum

walla cnm her ay umut her ay umut walla sıkıldım artık yaaaaaaaa allahım nolurrrrr hayırlısından bi evlat nasip et bana nolurrrrrrrrrrr
ben 4 ünüde çektirdim canım kolay kolay geçmez o zıkkım

evet cnm nerdeyse 1 hafta çekiyorum bu zıkkımı çok fena yemek felan yiyemiyorum yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…