kamer bende bilgi arayışı içindeyim tubanın hamileliği hakkında bana sora bilirsin demiştin kaçıncı gün embrıyosuydu donmuş olan
çok şukür benim yirmiliklerim sapasağlam yerinde ama çok uzun sürede çıktılar 18 de çıkmaya başladı 22 de son buldu asicim bu ağrılar daha devam edeceye benziyor canım geçmiş olsunben 4 ünüde çektirdim canım kolay kolay geçmez o zıkkım
onu pek hatırlamıyorum canım ya unuttum geçmişte vardır ama bak istersen 1 14 şubat tarihi arasına bak , ben antalyada yaşıyorum tuba erzurumda transferi antalya tüp bebek merkezinde oldu hastane ve dr larla ilgili bilgi verebilirim demek istemiştim
cnm çok tşkr ederim yaaaa damağımı felan yarmış of offfffffçok şukür benim yirmiliklerim sapasağlam yerinde ama çok uzun sürede çıktılar 18 de çıkmaya başladı 22 de son buldu asicim bu ağrılar daha devam edeceye benziyor canım geçmiş olsun
DEMETOM geçmiş olsun kuzu anam ne senin bu çektiğin bir gün dişin bir gün kuşun .............vah kuzum bnm
kızlar ben tekrar kan vermeye gidiyorum sizce deyer kaç çıkar?BENCE 0 ya sizce?:26::18:
KAMER ciğim sende hoşgeldin sana da günaydın
ben çıkıorum kızlar komşum kahveye çağırdı zaten ewde yalnız durulcak gibi değil rüzgar çok şiddetli heryer uğulduyor çıldıracam kaçtım ben ...
kızlar evdebrazcık iş vardı onalrı yapayım dedim
oodaaa ne sayfalar uçmuşşşşşşşşşşşşşşşş
sağolun kızlar benim bababm parkinson has 2002 kaybetik 25 yıl savaştı bu iletle işte bu süreçte annemde payına düşen sıkıntıları yaşadı ve babbamın vefatından sonra tansiyon has oldu
rabbim anne babalarımızı başımızdan eksik etmesein vefat edenlerde nur içinde yatsınlarrr mekanarı cenet olsun
selam kızlar naber nasılsınız
canım benim embriyolarım 2.gün embriyosuydu ilk denememde olmadı ikinci denemede 2 tane trabsfer edidi şükürler olsun birisi artık benimle darısı sizlerin başına olsun inşallahhhhkamer bende bilgi arayışı içindeyim tubanın hamileliği hakkında bana sora bilirsin demiştin kaçıncı gün embrıyosuydu donmuş olan
kahvemiiiiiiiiiiiKAMER ciğim sende hoşgeldin sana da günaydın
ben çıkıorum kızlar komşum kahveye çağırdı zaten ewde yalnız durulcak gibi değil rüzgar çok şiddetli heryer uğulduyor çıldıracam kaçtım ben ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?