Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kamer bende bilgi arayışı içindeyim tubanın hamileliği hakkında bana sora bilirsin demiştin kaçıncı gün embrıyosuydu donmuş olan

onu pek hatırlamıyorum canım ya unuttum geçmişte vardır ama bak istersen 1 14 şubat tarihi arasına bak , ben antalyada yaşıyorum tuba erzurumda transferi antalya tüp bebek merkezinde oldu hastane ve dr larla ilgili bilgi verebilirim demek istemiştim

ben kayserideyim başka şehire gitmeyi düşünmüyorum verdiğin bilgiler için soğol

DEMETOM geçmiş olsun kuzu anam ne senin bu çektiğin bir gün dişin bir gün kuşun .............vah kuzum bnm

çok şukür benim yirmiliklerim sapasağlam yerinde ama çok uzun sürede çıktılar 18 de çıkmaya başladı 22 de son buldu asicim bu ağrılar daha devam edeceye benziyor canım geçmiş olsun
cnm çok tşkr ederim yaaaa damağımı felan yarmış of offfffff
DEMETOM geçmiş olsun kuzu anam ne senin bu çektiğin bir gün dişin bir gün kuşun .............vah kuzum bnm

walla kuzu yaaaaaaa

KAMER ciğim sende hoşgeldin sana da günaydın

ben çıkıorum kızlar komşum kahveye çağırdı zaten ewde yalnız durulcak gibi değil rüzgar çok şiddetli heryer uğulduyor çıldıracam kaçtım ben ...

kız nereye gidiyon gel bende yaparım sana kahveeeeeeeeee
kız burdada hava bulanık walla sankim yağmur yağacak gibiiiii

kızlar evdebrazcık iş vardı onalrı yapayım dedim
oodaaa ne sayfalar uçmuşşşşşşşşşşşşşşşş
sağolun kızlar benim bababm parkinson has 2002 kaybetik 25 yıl savaştı bu iletle işte bu süreçte annemde payına düşen sıkıntıları yaşadı ve babbamın vefatından sonra tansiyon has oldu
rabbim anne babalarımızı başımızdan eksik etmesein vefat edenlerde nur içinde yatsınlarrr mekanarı cenet olsun

ah cnm benim yaaaaaa rabbimden rahmet diliyorum baban için allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunnnnnnn
allah anneninde iyiliğini versin inşallahhhhhh

kamer bende bilgi arayışı içindeyim tubanın hamileliği hakkında bana sora bilirsin demiştin kaçıncı gün embrıyosuydu donmuş olan
canım benim embriyolarım 2.gün embriyosuydu ilk denememde olmadı ikinci denemede 2 tane trabsfer edidi şükürler olsun birisi artık benimle darısı sizlerin başına olsun inşallahhhh

kahvemiiiiiiiiiii içiyorum deme sakın

slm canlarımmmm çok özledim sizi çooookkkkkk
zor günler geçiriyorum yine birazcık toparlandım şükür... artık herşey daha iyi demiştimki iki gündür sürünmekteyim yine haftasonu aileme gittim hava çok güzeldi sadce gömlekle dolaştım neyse eve geldik hassaslaşan burnum öğürtüp duruyo ev kokuyo dedim cereyan yaptırdım azıcık iş yaptım ağır değildi ama yapılmaması gereken i,şlerdi evelki günde misafir geldi saloınumda sigara içti uyarmama rağmen...bişey diyemedim onlar kalktı ben evi yine cereyanlandırdım sanırım çarptı beni ani bir karın ve kasık ağrısı yürümem, engelledi apar topar hastaneye koştuk salak bi hemşire ultrasona aldı bişi göremiyorum dedi ben feryat figan oldum yıktım bağırıp ağlamaktan hastaneyi sonra doktor gelip baktı korkma bebepğin sağlıklıo iyi
dedi ama takip etmemiz gerekiyo dedi yatışş:97: sabaha kadar adını bilmediğim ne işe yaradığını anlayamadığım şişeler dolusu serum verildi, yanıma gelipte tahlil yapan soran isteyen yok sabah dr geldi nasılsın dedi ağrım var hala dedim bi serum daha verelim dedi istemiyorum çıkmak istiyorum dedim çıktım başka hastaneye ittim düşük olmasın iye gereken tüm tedbirler alındı tahlil yapıldı şükür bişi çıkmadı anlık üşütme olabilir dedi birde bebeğin büyümesi baskı yapıyor olabilir dedi tehlike varı dedim ultrasonda yok ama ağrı olduğu için var dedi dinlenmemi önerdi bendeki haberler böyle şekercikler nazarlara geldim 5 öğün yemek yerken şimdi bir öğünü zor yiyorum midem deseniz berbat oyun yapıyo bana az iyi gibi olup sonbra süründürüyo yine neyse çok yazdım ama günlerce gelmedim acısını çıkarmış oldum
herkesi çok çok öpüyorummmm allaha emanet olunnnnn

asiiiiiiii nasılsın canımmmmmmmmm nabersinnn
bebek senden naber kuzu

asiiii söz veripte bi türlü hastalıktan gözümü açamadımki yapayım şimdi uğraşıyorum bebişimm

çıkmam lazım öpüyorum herkesleriii asicik halledip özelden yazarım sana bebitom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…